Carpe Diem!

Shit...jag har precis skrivit på som konsult för det där hudvård/sminkpartyt som jag var på i fredags...jag kommer att tillhöra ett gäng som kallar sig Carpe Diem - fånga dagen...oj, jag har just tagit ett steg mot något helt nytt...jag ska demonstrera och sälja hud och sminkprodukter på homepatys...shit vad coolt!
Jag fått MASSOR av info av min mentor och hennes mentor som besökt mej här just nu. Min första försökskanin kommer att bli sis som kommer och firar Valborg med oss i kväll. Hon ska få testa lite grejor.
Q-klubben kommer jag att testa på, mina cybermammor, släkt, vänner och bekanta, grannar, gymfolket...det kan bli hur stort som helst! Bäst av allt....jag kommer att tjäna bra med pengar när jag får nurr på det här...50% av försäljningen! :o) Mentorerna är båda poliser, den ena har nu tagit tjänstledigt för att syssla med detta på heltid, den andra kommer att gå ner till 50% polis och 50% hudvårdskonsult! Fan...jag kanske tom kan slippa skitjobbet som jag har så småningom...det kommer jag att ha som mål - att komma från ett skitjobb och att få ett drömjobb! :o)

So...wish me luck!
Det är med skräckblandad förtjusning som jag tar steget mot något nytt och spännande!

Trevlig Valborg!

Tuff helg!

Ojojoj...var på sminkparty i fredags...mycket trevligt...men varför cykla hem på morgonquisten och hålla på att skrämma slag på tidningsutdelaren??? Ja...ni vet ju när dom går rundan...sådär vid en 03-03,30 på morgonen...Rött vin, GT och Xanté gjorde sig påmind dagen efter...en viss yrsel for på då och då.
Shit...damlagsfest hos mej på lördagen. Utlovat spinninngpass kl 14,30....*sucka* Jaja, bara att bita i sura äpplet...det var nog första gången jag sminkat till mej innan ett pass...bara för att se liiiite piggare ut!
En sjukt underbar kommentar kom från T under passets gång, hon bara skrek rätt ut: -Jag tror jag OMKOMMER! Hahahahaha, vilket ordval!!! ;o)
Passet gick bra, men hade vissa konstiga känningar i mellangärdet...brrr...Hem och duschen, resten av gänget kom och vi beställde pizza, snackade, mindes en massa från förr, asgarvade, redde ut och ja...lite smått å gott.
Några for till stan för att dansa, men icke denne...näpp, det fick bli bingen och over and out med en gång nästan!
Sov till 9! Niiiice!
Idag är det sp-pass kl 17 och styrelsemöte kl 18. E har kompis här hemma och R och O är på turné med sina jobbebyxor...skulle lite hit och lite dit.

Ha en underbar söndag!


Fick den här på mailen idag...

En kvinna kommer in i klubbhuset efter en genomförd golfrunda och verkar vara helt
ur humör.
En gentleman i klubbhuset vill vara artig och frågar hur det gått.
-Uruselt, svarar kvinnan, men det beror nog på att jag blev getingstucken mellan
första och andra hålet!
- Aj fan, svarar mannen. Där som det är så jävla svårt att få plåstret att
fästa också...

*fnissar*
Jojo...så kan man ju uppfatta det! ;o)

Inte en chans...

Nä, verkligen inte! Det var denna gången och ingen mer...
Jag kom att längta efter min kamrat A och tänkte ta en kvällsfika med henne på ett närligande köpcentra, sagt och gjort - vi stämde träff vid 18,15 tiden. R blev bjuden av en entrepernör på fotboll, så jag hade båda barnen med...åh voine, voine!
Så fort vi kom in genom dörrarna sprang dom som kalvar på grönbete genom gångarna. Det blev tvärstopp vid bok/skivaffären där det låg böcker till reapris. E fullkomligt älska böcker till min stora glädje! Ja, vi gick vidare...plötsligt syns BR-skylten och ungarna försvinner som en fis i luften. In i leksaksaffären och jo, där kommer O på en trehjuling! Berättar för barnen att jag går in i affären mitt emot - Polarn. Jaja, det går bra. Plötsligt kommer O springandes in i Polarnaffären med en gräsklippare! :-O
Ja, vidare...Espirtaffären - min favvo! Jag kollar runt lite, O välter sulkyn över sig och blir ledsen. A ringer och säger att dom är på plats, vi ses vid Espritaffären. A provar ett par brallor och O passar på att komma åt en strömbrytare och släcker ner typ halva affären....*sucka* Jag ber rödkindad om ursäkt för min son...A undrar varför det blinkar så i affären under tiden hon provar byxor!?
Nä...den där fikan...det får bli MackyD, vi käkar, A:s dotter M spiller milkshake på sig och golvet...två gånger. Vi käkar färdigt...ungarna går och leker...vi kopplar av med lite snack om ett o annat.
:-O Klockan blev visst 19,50...!! In på Lindex...O välter ner ett ställ med div accessoarer...vi går ut igen - en tunika till E och en tröja till O rikare.
Ut ur centrat - ungarna åker rutchi. Avslutningsvis faller O och slår sin haka...sen åker vi hemåt!
Innan vi skiljs åt lägger jag föslaget om att göra om detta...utan kids! A nickar medhållande, vi kramas och åker på vars ett håll!
Tack för i går A! :o)

Ja gott folk...så kan en helt vanlig dag i familjen Ws liv te sig! :oP

Nu stundar helgen snart - LOVELY!

Tjabba!

Dagen som gick...

Sicken SKITDAG!
Startade med att kollegan var sjuk, allergi. Jo, det syntes redan i måndags då han blev mer och mer snörvlig ju längre dagen gick...sms i morse - Jag är hemma idag pga allergi. Ok, det betyder att jag är ensam på stället idag.
Nu är det så att vi är ett gäng på ett par avdelningar, under samma område...och idag var 60% av folket borta på ett eller annat sätt...skoj - NOT! "Chefen" är på semester, ställföreträdnande är "chefens" chef...
Jag har ytterligare en kollega...på ½ tid...som inte befattar sig med fysiskt ansträngande jobb = 75-80% av vårt arbete är fysiskt! ...så ej heller idag...nänä, fastlimmad vid sin data...rullar upp och ner i bilderna så att det ser ut som om man är väääldigt upptagen! Jo...det är faktiskt så, jag har själv sett det...det är ögontjäneri på hög nivå!
Jag har haft en huvudvärk utan dess like pga av irritation idag...jag vägrar att må dåligt pga ett jävla skitjobb! Pga av ögontjäneri...pga flathet...pga storkäftade jävlar som vräker ur sig ett och annat i tid och otid...pga labila människor...pga pissig lön...pga, pga...
Ljuset i mörkret kom när snälla L erbjöd sig att hjälpa mej! TACK!!

Ja, här var det långt ifrån muntert idag!
Lovar att bjuda på bättre läsning en annan gång...

Rock on, folks!

En av de vackraste sånger jag vet...

~~FIX YOU -COLDPLAY~~

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse
When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

High up above or down below
When you're too in love to let it go
If you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I...

Tears stream down on your face
I promise you I will learn from the mistakes
Tears stream down your face
And I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

3 saker...

3 saker som jag gillar:
** Min bil, musik, godis.

3 saker som jag tycker illa om och som skrämmer mig:
** Våld mot försvarslösa, orättvisa, översitteri

3 viktiga saker i mitt rum:
** Datorn, musiken i datorn, mina vackra Wallåkrakrus

3 slumpvis valda fakta om mig:
** 177cm ö.h, tre ringar på vänster ringfinger, utdragna övre visdomständer

3 saker jag vill göra innan jag dör:
** Resa, bli farmor/mormor, hitta min drömsysselsättning.

3 saker som jag kan göra:
** Laga god mat, dikta, dricka teuqila och tycka att det är gott! ;o)

3 saker som jag inte kan göra:
** Tapetsera, mecka med bilar, skaffa ett yrke där färgseende spelar en viktig roll

3 saker som jag säger mest:
** Ricke, kom nu, fan

3 kändisförälskelser:
** Bono, Val Kilmar, Lenny Kravitz

Kopiera gärna! Den är rätt skoj!

~*~TACK FÖR ALLA ERA GRATTIS PÅ MIN DAG IGÅR~*~

Idag är det min födelsedag!

Hehehe, den 37:e i ordningen.
Man är inte sådär som man var som liten, gick och väntade på gästerna...dagen var suuuperlång just i den väntan.
Nä, idag är det som vilken dag som helst nästan, har varit och handlat, fixat käk och lite så. Mina föräldrar och syster med familj var här i fredagskväll och grattade. Ja, mina föräldrar har fått resdjävulen i sig eller nåt...;o) Dom åker gärna på sina tripper hit och dit. Igår reste dom till Prag en vecka, därför firades jag i fredags. :o)
Idag kommer R:s familj med familjer.

Helgen har varit härlig. I fredags var vi lediga hela familjen, jag f-ledig och R jourledig och D är ju arbetslös. vi åkte till IKEA och Väla. Spenderade lite på kuddar och belysning på IKEA, nya jeans till Moi på Väla, kläder på Lindex till kottarna. R var lycklig när han varit i sin älsklingsaffär Claes Ohlsson och köpt JÄTTEmycket skruv och hundbajspåsar! ;o)
Igår var jag och Sis på loppis och fyndade. Jag träffade min kamrat C med sina killar, från stor till liten.:o) Råkade på en hög från en säljare som hade massor av märkeskläder typ Esprit, Lego, Polarn. Mycket var fint och det hängde med hem, men ack ack ack...vad GÖÖÖÖR folk med sina kläder??? Måste man gråtvätta allt vitt? Kör man inte vitt med vitt? Eller kör man en maskin t-shirtar - what color so ever??? Hmmm...torktumla är bra, men inte fina dyra tröjor...! Jaja, jag fick plocka ut guldkornen från denna hög och är nöjd. 350:- blev kalaset och då hängde en sparkcykel med hem oxå! ;o)

Traderaauktionerna gick ut i går...plockade hem en 800:- Thank youuuu! :o) Tradera är världens bästa pengaautomat! :o) Folk köper nästan ALLT!

Nähäpp!
Kort och snabbt inne bara, men dock ett inlägg!

Vill passa på att gratta PLLPs darling på sin 4-årsdag! Du måste vara den mest stolta mannen i världen idag - all kred till dej! BRAVO!!

Kram till er alla!
Rock on!


En ledsam syn...

Idag kom min gamla kollega ner på jobb. Han har varit sjukskriven säkert 4-5 månader.
Det gjorde ont i mej att se honom...haltande, avmagrad, svullna och stela händer...allt pga sjukdom...reumatism.
Han som jämt brukar vara brunbränd så fort man sa ordet sol...han var blek om kinden...sjukskriven t om 28 maj. Men ett ljus i mörkret, han hade börjat med ny medicin nu och hade inte mått så bra som nu på länge - hoppas det håller i sig!

Livet är skört...ta vara på det, på bästa sätt!

Ha det bäst därute!

Stirriga Onsdagen

Mannen i huset skulle börja kl 05 i morse...det kom jag på när jag hörde en bil köra i väg vid 4,30...ja visst ja...phhuuaa, detta innebär att jag ska lämna barnen på dagis...shit...ingen snooze idag alltså!
Dagis är numer Rs uppgift, så jag är inte helt van vid rutinerna på morgonen där. Men, det gick bra ändå! :o)
Kom försent till jobb, har ju flex...men behövde gå tidigt idag...oxå...jag behöver ALLTID komma tidigt från gruvan...jag behöver att aldrig behöva gå dit från  början!
Jaja, dagen gled förbi ganska smärtfritt...plockade ut hästar tills på lördag - två klara spikar iaf.
Es avdelning hade "dropin fika" idag, så jag flexade ut en timme tidigare - sköööönt! På dagis fick vi kladdkakemuffins. Jag säger bara AAAHHHH, AAAAHHH och trippelAAAAHHHH, för tusan vad gott det var! JAg åt fler än vad jag borde ;o) Men, skulle ju ha spinningpass senare, hehehe. Efter passet till barnens gympa - kuligt !Dom verkligen älskar sin gympa! Hinderbana med balans, kullerbyttor, romerska ringar och trapets - superkul! Och inte kan man hålla sig utan bara MÅSTE hoppa trapets! ;o)
Hem, hem, hem - laga våfflor, äta med sylt och vaniljvisp - mumsigt!
Duscha! Står högt på prilistan nu!
Måste tvätta om alla Os tröjor. HAr använt Comfort sköljmedel och jag misstänker att han, liksom sin storebror är känslig mot det. Han har klåda i sina armveck och kliar så det går hål...måste tvätta rent kläderna från sköljmedlet! Tur att man har egen masin och inte tvättstuga...utan tid...förrän om två veckor! :-O

Barnloppis i A-torp på lördag - PLLP, berätta det för dotra din! Hon kommer säkert att göra fina fynd till lilla N där!
Jag och syster J ska förstås dit och loppa av oss lite! ;o)

Det kom ett mail om Q-träff...hoppas det blir snaaart!!! :o)
Oj, kom visst på att jag ska ha fotbollsträf fhär nästa lördag...får kanske maila ut lite info om det...! ;o) Hmmm, teflonminne...PLLP...kan det smitta? ;o)

Nä folket! Nu är det minsann DUSCHTAJM!

Rock on!


Håll i hatten - här kommer ett inlägg!!!

Tjenare alla rara läsare...eller har jag kanske inga kvar efter min frånvaro här. :-O

Jag har varit aktiv och precis när inlägget skulle göras har något annat pockat på min uppmärksamhet.
En av dessa har ju varit det helt underbara vårväder som varit i helgen...wow...man blir ju som pånyttfödd! Tänk vad värme, sol och ljus kan åstakomma med människan. Jag hör ju till dem som inte är allt för glad åt det mörka halvåret. Många gillar hösten med mys och krypin, levande ljus och annat...jag är långt därifrån...fryser och spänner mej i kroppen. Kläder som ´ska bltas på och regn och blåst...nä fy för den lede! Tacka vet jag den ljuvliga våren..."Ja visst gör det ont när knoppar brista..." men herregud så vackert det är när allt är sådär skört och nytt! Dessutom kommer värmen, man kan vara ute, altandörren står vidöppen, vi äter ute, vi grillar ute, vi drömmer oss bort i solskenet...slumrar iväg! Jag gjorde så i lördagskväll...solen värmde mina kinder, jag lutade mej bakåt, fällde stolen ett par snäpp och blundade och bara njöt. Det var som om man var på charter! Gud vad gött!

Annars händer detta i mitt liv just nu:

Jobbet är så man kan kvävas! Läste en intressant artikel i Metro idag...där stod att man ofta blir fastbränd på sin arbetsplats...inte utbränd, utan fastbränd! Man stannar för det är tryggt, trots är yrket egentligen är helt fel för en...jo, det kan man ju kalla fastbränd. Man letar fel på kollegor, en själv och chefer...fast att det eg är så att man är på helt fel ställe. Det fanns även en handlingsplan hur man sklle komma fram till rätt yrke...jag tog med mej Metro hem. Jag smider planer.
Min chef ... jag vet inte ens om det är värt att kommentera...jag undrar om inte typ Brasse från "Fem myror" hade varit bättre som chef än denna...det är väldigt, väldigt låg nivå på denna...det finns saker som jag kan yppa som gör att denna fetloosar sitt jobb...det kanske kommer...en dag när det är nog...eller till lönesättningen...hehehe...
En annan sa till mej idag: Öhhhh - jag tycker du börjar få valpafett om magen...har du slutat träna???
Smidigt...inte sant? Jag greppade min mattkniv från vänster byxficka och drog ut bladet ett par snäpp och tog ett par steg mot honom och sa....-Ska man inte passa sig jävligt noga för hur man berättar för en kvinna hur hon ser ut i kroppen??? Jag har iaf fött tre barn - VAD är din ursäkt??
-Öhhhh, hehehe...jaja de lilla, de en ju bara valpafett...
Jo visst...men var så jäkla smidig i käften då! *sucka*
Min kollega söker nytt jobb, jag önskar lycka till. Det som gör mej jäkligt skraj är att ersättaren kan komma att bli människan med (starkt misstänkt från min sida - dock ej inget jag vet...) borderline...Då lovar jag att snabbt som fan gå in i väggen eller nåt annat jäkligt akut! Det är den sista människa jag vill bli utsatt för!!
Ja...så ser dagarna ut i gruvan...vackans höjdpunkt kommer i morgon då vi ska plocka ut hästarna till kommande V75. Alltid diskussioner med skämt och skratt...desstutom är vi ju tävlingsmänniskor alla tre, så lite allvar finns det med bakom skratten...

Fredagen som kommer är jag ledig! Långhelg - underbart!
Söndagen som kommer...blir jag lite äldre...bara på papper - aldrig i sinnet! ;o)

Glädjebesked från Skatteverket...femsiffrigt tillbaka - jo, jag tackar! Då är inte ens körningen avdragen! :oD
Kan det bli så att vi kommer iväg på en efterlängtad utlandssemester i år??? Det hade ju bara varit en sån höjdare! Helst då i onödiga höstmörksmällkallaochblåsiga november tex!

D har provjobbat på en krog i HBG med gott resultat. Kommer att provjobba på ägarens andra krog i Norra Hamn i HBG på lördag igen. Hoppas han kommer igång nu! Han har inte en spänn nu och han vill ju hemifrån, vllket jag förstår till fullo! Det finns ju för tusan dagar då jag skulle kunna säga upp mej som fru/mor på studs! Det ÄR intensivt i en småbarnsfamilj...jag har dock valt det, men inte D...men...han får jobba på att komma vidare nu, så löser det sig säkert!

Har laddat Tradera med 20 nya auktioner. Fick bud på ett par stycken nästan direkt - bra!
Vann själv detta till E idag för en bra peng:
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=42193028
Hoppas det passar henne...110 är eg lite i underkant, men Fix brukar vara rymliga...

Njäe hörrni...nu släpper jag bloggen för idag.
Det var jäkligt skönt att skriva loss lite - ibland blir man nästan knepig på att de tinte kommer ut eller på pränt!

Ha det bäst, friends and musiclovers!
Rock on!






Jag gillar vin och popcorn!

Har intagit båda delar som sällskap till Äntligen Hemma. :o) Vita Mauro från Italien och popcorn tillagade i fiffiga lilla popcornsmaskinen, julklapp från älskad make! Själva skålen är dessutom utbytt en gång pga megasprickor i den...R mailade OBH Nordica och frågade efter en ny skål som reservdel. Han fick svaret att de omöjligt kunde leva med att han satt utan popcorn och sände därför genast en ny skål som kompensation! Wam bam - thank U mam! :o) Det kallar jag service med STOOORA bokstäver!

Annars lugnt i kväll. R är på extrajobb idag och i morgon.
D mår efter omständigheterna ok. Ser ut som...jag vet inte vad...om ögonen. Har bilder, men vill inte publicera dem här. Färgerna varierar i allt från ljust grön/gult till mörkaste svart/purpur. Älskade unge...Han har iaf varit på en träff med en ev. kommande arbetsgivare idag. Jag sa åt honom att förvarna med telesamtal ang. det tillfälliga utseendet och det uppskattades av ev. arbetsgivaren. Hoppas på en provjobbardag nästa vecka. Det är ett kockjobb som han sökt...han behöver verkligen komma igång, då han idag påtalade hur j*a tråkigt det var att bo här i metropolen Svalöv. Ja, jag förstår honom...alla polare finns ju i LA och det är klart att han vill vara där då!

I går var en skitdag på jobb...Vi jobbar i en kedja, länken innan oss beter sig som världsmästare och kan naturligtvis allt bäst...så även att klaga på nästkommande länk = vi. Den ena är overbal, utan bara gormar och har sig, den andra har jag utan utbildninge/erfarenhet ställt diagonsen Borderline på! Att åka sådan berg-och-dalbana i humöret måste vara otroligt jobbigt...om man är medveten om det...vilket jag ibland tvivlar på när det gäller denne. Ska man som sk. arbetskamrat behöva utstå dennes utbrott flera ggr/vecka??? Jag känner verkligen obehag i närheten av denne person - brrr!
Var på step-pass på kvällen, skitkul! Jag som annars mest sitter tryggt på min cykel har funnit en träning som bara är SÅÅÅÅ rolig! :o)

Har haft Traderauktioner igång och blivit 1300:- rikare - thank youuuu!

En vän till mej har blivit 3-barnsmor den 1/4 - vi hurrar och gratulerar från hela familjen! Emmy ska flickebarnet heta. :o)

Well...nu kallar sängen!

Ha det bäst!
Kram till era alla! 

Brevet till Gud

Owe kom in i köket där hans mamma förberedde middagen. Han skulle
snart
fylla år och han tänkte att det nu var ett bra tillfälle att tala om
vad han önskade sig.
- Mamma, jag vill ha en cykel i födelsedagspresent.
Nu var Owe något av en bråkstake. Han hade hamnat i trubbel både i
skolan och hemma.
Så hans mamma frågade om han tyckte att han förtjänade att få en
cykel
i födelsedagspresent. Naturligtvis tyckte Owe det.
Owes mamma tyckte att han kunde behöva tänka över hur han uppfört
sig
det senaste året.
Och, då hon var religiös, bad hon Owe skriva ett brev till Gud och
berätta för honom varför han förtjänade en cykel i
födelsedagspresent.
Owe gick upp på sitt rum och satte sig att skriva ett brev till Gud

1:a brevet:
Käre Gud, Jag har varit en väldigt snäll pojke detta år och jag vill
ha
en cykel i födelsedagspresent. Jag vill ha en röd.
Din vän Owe

Owe visste förstås att det här var inte sant. Han hade inte varit
någon
väldigt snäll pojke i år, så han rev sönder brevet och började med
ett
nytt.

2:a brevet:
Käre Gud,
Det här är din vän Owe. Jag har varit en ganska snäll pojke i år
och
jag vill ha en röd cykel i födelsedagspresent.
Tack så mycket, Owe

Owe visste att inte det här var sant heller. Han rev sönder brevet och
började på ett nytt.

3:e brevet:
Käre Gud, Jag har skött mig det här året och jag vill verkligen ha
en
röd cykel i födelsedagspresent.
Owe

Owe visste att han inte kunde sända det här brevet heller till Gud.
Owe var verkligen upprörd. Han gick ned till sin mamma och sa att han
ville gå till kyrkan.
- Se bara till att du är hemma i tid för middagen, svarade hon.
Owe gick gatan bort till kyrkan och upp till altaret. Han tittade sig
omkring för att se om någon annan var där.
Han tog statyn av Jungfru Maria, stoppade den innanför jackan och
sprang ut ur kyrkan, nedför gatan, in i huset och upp på sitt rum.
När han stängt dörren om sig satte han sig ned med papper och penna.
Owe började skriva sitt brev till Gud.:

4:e brevet:
JAG HAR DIN MORSA. OM DU VILL SE HENNE IGEN, SKICKA CYKELN.
DU VET VEM

Äntligen helg...tjoff, tjoff, tjoff...helgen är över!

Det har verkligen varit fullt upp i helgen!
Start fredag - Q-träff i Sireköpinge hos Kamraten C. Mys, mys och megamys!
Lördag - barnloppis i La, fika hos Mom&Dad, hem till vänner på kvällen.
Söndag - O:s barnkalas, hämta saker på loppisen, pass kl 17...

Söndagen innehöll en obehaglig syn...min son, den äldre har blivit misshandlad av en sk. polare. Han ser ut som en boxare efter en match. Händelsen är polisanmäld av ett par andra killar som oxå kom i vägen för den som slog...men inte av D. Vi ska iväg och få det dokumenterat och polisanmält senare idag.
Sk polaren har redan en villkorlig dom...trist läge...eller bra läge?? Beror på vem man är...
Kalas med små bekymmer för lillebror, sjukan och polisen med storebror...vilka kontraster!
Är en orolig mor idag...

Tjena!