På väg hem från Afterwork...

På väg hem från Afterwork...
Gillar att fota mej själv! *hahahaha* Liiite för mycket vin innanför västen kanske...;o)

Mitt nya fondtyg!

Mitt nya fondtyg!
150*142cm är en cirkel och det ska pryda min chiliröda vägg i storarummet! :o)
Marimekko - såklart! Ja...om någon missat det, så är jag en freak när det gäller Marimekko! *I like*

Söndag igen...

Sitter här och inser att SÖNDAGEN är här igen...nu gick helgen sådär ultrasnabbt igen! Inget kreativt har man gjort heller...var rätt sliten igår...hmmm, måste vara afterworkspinningen. Konstigt...jag brukar ju må hur bra som helst efter den annars...fast...då bjuder ju inte chefen på mat och dricka heller. ;o)
Vi hade sketaskoj i fredags! Arbetskamraterna flådde på bra på hojarna och alla var SÅ positiva efteråt! :o) Vi gick på SpeakersCorner och där blev det prisutdelning. Hade quiz under passet och 3 personer fick mottaga fantastiska priser bestående av varsett KINDERÄGG! 3i1, överraskning, leksak och godis! HaHa, VÄLDANS UPPSKATTAT!
Rockade loss på Tages, kareoke (nej, jag avstod från att yla i micken) och vips stog kamraten C:s rara dotter E framför mej och undrade vad i tusan jag gjorde där! Hehehe, ja...vi gamla rävar blir man inte av med i första hand! ;o) Arvet från mor hennes vad det gäller kareokeylning har inte infunnit sig ännu kan jag meddela...minns q-träffen hos P då kamraten C ÄGDE micken och vi andra fick vackert vara doakör! *skrattar*
D var in town och körde hem mommy vid ½2 tiden. Tack för det! :o)

Så...igår, trött i huvudet, hämtade tungan uppe i gummen, torr i munnen...drack MYCKET vatten...konstigt törstig hela tiden...hmm, jag som hade ett rejält intag av dryck dagen innan...förstår bara inte... ;o)
Well, röjde och plockade här hemma, tog sedan la familia och for till IKEA för lampinhandling, blev ett antal pengar fattigare. En runda på Väla oxå...mycket folk, löningslördag ju...:o/
Väl hemma igen blev det plankstek och mys på TV:n.
R har suttit på tjuvspaning hela natten. Dom har haft mycket inbrott under en lång tid och nu har dom tröttnat, så under helgenätterna har dom suttit på vakt 2 och 2. Dock inga tjuvar denna natt...

Idag blir det lite av varje tror jag. Ska hålla sp.pass kl 17 och gå på styrkepass efter det. Tänkte ev sticka ner på Centan, har en jacka där som väntar på avhämtning, den har varit hos sömmerska för lagning.
Lite smått o gott idag alltså!

Well folks, see ya around!

Kram på söndan!



Afterwork idag!

Jepp, idag ska vi ha afterwork. Hehe...jag ska hålla spinningpass för mina arbetskamrater och sedan ska vi ut å käka. Mitt val från meny blev: Ungtuppsbröst från Tockafarmen i Genarp! Hahaha, kunde bara inte motstå den rätten med det i särklass coolaste namnet!
Annars blir det lugnt i helgen, i morgon är inget planerat...för en gångs skull, men jag funderar på IKEA (som resten av hela Sverige nu vid löning...) för inköp av BELYSNING till hemmets olika vrår...i vissa rum är det lite väl mörkt nu när det börjar bli höstigt.
Jag kommer att missa mitt favvoprogram Idol ikväll :o( Men det går väl i repris så det blir att kolla där istället. Håller såklart på favoriterna Markus och Danny! :o)
Puss å kram till mom & dad på deras 37:e bröllopsdag den 25/10...gissa vem som födde i april för 36 år sedan...;o)

Nähä...sitter ju på jobb, så det får bli en kortis idag!

Ha en underbar fredag och håll för jössenamn i hatten i stormen!


Hmmm, E gillar nog inte pojkkusinbassilusker!

Hmmm, E gillar nog inte pojkkusinbassilusker!

O klämmer till med en blöt låååångtradare (minns ni ryska posten!!!*S*) men E verkar inte speciellt road...stackars O som var på bästa pusshumöret!

Och M sjöng i kyrkan...my god, så vackert!

Och M sjöng i kyrkan...my god, så vackert!

Uno Svenningsson:

Idag har jag hör ditt lilla hjärta slå.
Som en liten sol skiner du för mig.
Jag känner att jag lever och finns,
en del av mig finns ju där hos dig.

Och jag skymtar för en stund,
ett litet leende hos dig.
Jag skymtar för en stund,
att jag står med dig i mina armar.
Du är min längtan.

Du färgar mig med det under av ljus
som du sprider här hos oss.
Säg var har du varit förrut?
Jag vet inte vad du kommer tycka nu,
om den värld du ska födas till.
Men du, jag vet att du är meningen.

Och jag skymtar för en stund,
ett litet leende hos dig.
Jag skymtar för en stund,
att jag står med dig i mina armar.
Du är min längtan.
Du är min längtan.

Du kommer snart att förstå
vilken märklig värld vi lever i,
att glädje och sorg går hand i hand,
och att vi en dag ska skiljas åt.
Du är så välkommen hit,
hem till vårt palats.
Till denna värld som är vår,
som jag ska försöka få dig att älska
så mycket som det går.

Och jag skymtar för en stund,
ett litet leende hos dig.
Jag skymtar för en stund,
att jag står med dig i mina armar.

Dagen, den kommer snart,
och jag längtar så efter dig nu!
Livet har sin gång,
i många, många år här till.
Du är min längtan.
Du är min längtan.

Idag har jag hör ditt lilla hjärta slå.
Som en liten sol skiner du för mig.

Tre kusiner!

Tre kusiner!

Växla in little E:s underbara bebislår och jämför med stora kusinE:s underarm! Ojojoj! Den yngsta damen får nog ordentlig grädde från boobisen! ;o)
Fotot är taget på Emma Vendelas dopdag den 8/10.

SMS från sonen i Italia

Han är lyrisk...har varit på fotboll idag och tittat på Roma - Chievo. Som han skrev: HELT sjukt! Bomber och rök överallt, Totti (STORA idolen) gjorde mål! Ahh, härligt D, bara njut!
Kan ibland bli avundsjuk på D när han i sin ålder har så mycket framför sig...19 år, tänk då hade jag en lite busunge på 2½ år...som O idag...och dom är SÅ lika varandra! Ska se om jag kan scanna in en bild på D när han var lite och jämföra med O. Mina fina killar...båda födda på den 12:e dagen i sin månad! Vilken pricksäker Mommy! ;o)

Har gett upp Tvn för i kväll. Var ågon jäklar karatefilm...no tanx! Ska ge mej på min sängbordsvärmare istället: 100 höjdare med Filip och Fredrik - helsköna killar med jäklig roliga komentarer! :o)

Sov sött mina rara bloggläsare!
Over and out!

Sunday, sunday...IGEN!

Jäklar...helgen bara choffar förbi i 190km/h och där står man som en fågelholk på söndagkväll och undrar vad fasen som hände på två dagar!?!? Ja, jag har ju inga svårigheter att summera min helg...vad jag har stora svårigheter med är att hinna med ALLT som jag vill göra på mina lediga dagar.
Jag ville tex absolut inte sitta en hel lördag och känna mej som en gymnasieelev och göra högskoleprovet, men det var ju iofs nytta med det...hoppas jag. Jag ville verkligen inte bli påmind om min del av hjärnan som helt och hållet blockar ALLT som har med matte att göra...men den påminnelsen gick inte att undgå...HA! Så många har försökt att bättra på den delen...men inte många har lyckats, såg dock ljusningen i våras på MaA...Thank U, J-I!! *gillar*
Idag har vi hunnit med en tripp till Centan för inhandling av vinterskor till barnen, en reklammation inlämnad på Polarn och lite annat smått o gott. R har fixat med sin bil och jag har hållt ett pass.
Middag käkad, alla mätta och belåtna.
Hittade MASSOR av hallon fortfarande och var bara tvungen att göra en hallonkaka...sluuuurp, den väntar i ugnen! :o)

Mus nr 2, fyrbent alltså, fick ett rapp över nacken idag när den skulle snaska i sig söndasmiddagen från fällan...dödsryckningar och allt kunde skådas - issibissi, som O säger! R, den sanna jägaren har givetvis laddat om fällan med en ny musdelikatess!

R har fått sin laptop, 17" skärm och allt! Superfiiiin! My gosh, så bekvämt att sitta med burken med sig överallt! :o)

Nu väntar dusch, Parlamentet och kanske blir det att kolla på...eeeeh...vad hette det nu igen...det nya på 4:an....äh, minns inte! Åsså blr det HALLONKAKA! Naaaaaajs!

Puss å kram - 2 månader kvar till det skaffas julagran! :-O

Crocodile Dundee 2 på TV...

Har sett den 68451361840654 gånger...fan vad tråkigt...den var ju kul de första gångerna. Som Beck-filmerna, varför envisas 4:an med att visa dom om och om igen!? Nog för Gunvald är en skön kille, men det finns ju gränser!
Nä...ska upp och nanna kudden hos min sänggäst, unge herr W. Han sover vaaaarje natt hos mommi! :o)

Sov sött gott folk!

Tips på roliga sidor att besöka önskas!

Har fastnat i ett gäng som besöks dagligen:
*ett antal bloggar
*aftonbladet
*tradera
*webbisar
*lite google-sök

Vad kollar ni på? Tips mottages TACKSAMT...dataspel å sånt skit undanbedes...;o)...har inte det intresset lixom.


Jag gör det VARJE gång!

Jag brukar samåka med E till arbetet, men av olika anledningar blir det i bland att jag kör själv. När jag på morgonkvisten brukar jag dra på...det är nästan 90 väg hela vägen in till LA och på morgonen kan man hålla lite mer än så....*sssshhhhhhyyyyy, säg inget till politiet!!!*
När det gäller musik, brukar jag ha mina spinningskivor i bilen och då är det HÖG volym som gäller - vi snackar riktigt hög volym...som om man själv var frontfigur i bandet och körde en livespelning! Ja...givetvis sitter jag och YLAR som värsta varghonan! ;o)
Visst, kommer studsande i takt till bilstereon in på jobbets parkering, hittar en ficka och ställer bilen, låser och går in på jobb, gör mina timmar.
Säger hej hej, ses i morgon och promenerar ut till bilen, sätter i nyckeln inte fasen har volymen blivit lägre än för åtta timmar sen när jag studsade in på parkeringen...nänä...OUUUUAAAAAUUUUUU...BA! man håller ju på att få en infarkt så rädd man blir, dessutom är risken att drabbas av tinithus ganska STOR....för at inte tala och BACKSLICK-frissan man fick på köpet av musikens kraft från högtalarna!
Detta upprepar sig i stort sett VARJE gång jag kör bil ensam...och ni vet hur det är med en gammal hund som ska lära sig sitta...lyckas sällan...så är det i detta fallet...jag LÄR mej ALDRIG!!! ;o)

HA! Högskoleprov idag...my GOD!

Jepp, så var det avklarat - mitt första högskoleprov i livet! Sista...tja...kanske det, vem vet?
Gick dit utan mål, jag visste ju inte vad som väntade...jo eller..minns ju kamraten C hysteriska uttalade efter hennes prov för ett år sedan...men då ska man veta att kamraten C aldrig nöjer sig med 100, 120, 200 eller 308% utan hon ska helst ha 500% mer rätt än vad som är möjligt för att vara nöjd...lite lätt överdrivet! ;o) *löv u babe*
Det gick sådär...matten...jisses jag för fan helt efterbliven när det gäller matte och logiska lösningar. Kom på mej själv att sitta och längta efter matteläraren J-I från Komvux...tryggheten själv...pedagogisk som få, ett par av hans kloka ord hade verkligen inte skadat i det läge!
Well...jag behöver inte så mycket i poäng, mest ett bevis på att jag har gjort provet. Har fått kallelse till svenskprovet nu, den första etappen - spännande! Tänkte ta tillfället att öva lite på svenska kluriga ord, kan vara bra att ha koll på.
Träffade ett par kändisar idag på skolan, fd arbetskamrater och kloka, fina komvuxkillen R som ska läsa till läkare...bättre läkare än den killen får man nog leta efter när han är färdig med sin utbildning!

Annars lagom mysig lördag med postkodsmiljonären, deal or no deal, pizza, vin, lördagsgodis och en make som låter som om han ska kvävas av varenda snarkning vilken minut som helst här brevid på soffan...:o/
Får se vad det blir i morgon...ungarna behöver nya vinterskor, gummistövlar och annat. Kanske blir det en tripp till Center Syd, vi får se.

Magen är svullen, jag är svettig, mina ben behöver vaxas, sängen ska bäddas och mest vill jag bara sova just nu!

Fy fasen...vi fångade en mus i vaskskåpet idag! Kapoff - en bruten nacke innan kebabköttet hann slinka ner i musmagen! Jag har inget emot möss, äger ju en själv...;o)...men i mitt hem vill jag inte ha en FYRBENT mus iaf!!!

See Ya my friends!

För er som dissade Paolo Maldini, LÄS:

Den som någonsin sett fotbollslegenden Paolo Maldini dirigera sin backlinje, vare sig den i Milan eller det italienska landslagets dito, vet vad ordet "maskulin" kan innebära.

Och det är
med samma ord H&M beskriver sin kommande höstkollektion, med just Maldini som modell. "Maskulina och klassiska favoriter som ska kunna matchats i oändlighet".

– Paolo Maldinis stil är självklar, avslappnad och elegant, säger H&M:s chefsdesigner Margareta van den Bosch. Det märks att han är intresserad av mode och vill känna sig välklädd. Just nu kännns det rätt att styla plaggen minimaliastiskt avskalat eller lite nonchalant och det är Maldini ett bra exempel på.

Maldini är en klassisk skönhet, säger Cafés modechef Daniel Lindström. En cool kille med det där säregna  italienska draget att varje plagg han tar på sig blir skitsnyggt.

JA, ni ser kanske att jag gjort vissa ord lite mer i ögonfallande...det där med klassisk skönhet kunde jag inte sagt bättre själv! ;o)

Puss å kram!

Hysteri på arbetet!

Idag har det varit revision på jobb, dvs en massa människor som springer runt och kollar så att vi har aktuella arbetsinstruktioner, rent å snyggt, inget gammalt som står i hörnen och inte har någon ägare and so on.
Ungefär ALLA har varit helt hispiga nu inför detta. Vi har ett internt mål att jobba efter, som tex att jobba med ständiga förbättringar, ha grupper som utför vissa arbeten på olika områden, ansvarstagande osv, som kallas ***** Way. Detta har kommit mer eller mindre långt på olika avdelningar...på vår har det just startat, medan då vissa har kommit MYCKET långt på FLERA år. Det hemskaste som kunde hända idag var då att man inte kunde svara för det här målet och vad det innehåller. Så i torsdags fick vi samlat gruppen och fick en stressade genomgång om vad/hur vi skulle svara vid direkta frågor. :o/ He...jaja, ok liksom...om någon frågar mej vad  jag jobbar med och hur jag utför det får jag väl svara...konstigare är det inte! Stå och hitta på att vi går in på Intranätet och läser instruktioner...jo tjena, det har ALDRIG hänt!

Vår chef har haft små rosaröda cirklar på sina kinder hela dagen idag och städat och fejat runt som en galning! När slutligen vår avdelning skulle granskas, frågade han hur vi gjorde när vi rapporterade in gods, vi visade och han sa ok, tack och hej. Brevid sprang en ständigt leende, rödkindad chef...mymymy...vart månde det sluta!?!

For GOD sake! Jag har blivit kallad till POLITIET i Hbg för att göra svenskprovet! :o) Sketacoolt - första steget i sållandet efter blivande poliser...och där är jag med - shit vad coolt! :o)
På lördag är det högskoleprov...inte så käckt...men absolut nödvändigt för mej, annars är jag inte behörig...so...a woman's gotta do what a woman's go to do! Vässa pennan och skriva ja jäklar i havet!

D körde ju på en katt...trodde vi, men det visade sig vara en hare. Whatever, fanskapet har slagit itu halva Pishan undertill och nu får den åka in på verkstad IGEN! Man kan ju bli trött för mindre alltså! :o(

D åker till Rom på torsdag. Tack och lov att han inte var där idag...hemsk tunnelbaneolycka. HAn ska hälsa på en kompis som läser itelienska där nere och givetvis blir att kolla en SerieA match med Roma och idolen Totti! :o) Fy fasen vad spännande! 

Mitt spinningpass blev inställt i LA idag...jäkla skit...men jag skyndade mej att boka på hemmaplan och fick sprätta loss på hojen en timme. Mina ÖMMA lårbaksidor från lördagens maratonträning gav sig till känna och mjölksyran kom snart...men...skam den som ger sig! 

Ska kolla på serien Poliser på TV1 nu...passande ju ;o) men en superbra svensk serie som jag fastnat för! 

SeeYa!



 

Italienskt ögongodis

Take at look at this page: http://www.cafe.se/?id=8685
Mr Paolo Maldini...ahhh, the one and only...alltså...lovely....det är något visst med italienare som är lixsom....suck....bara så ehhhh, vad ska jag säga...ehhh typ NAJS!
Mr Maldini finns upphängd på en speciell plats vid mitt arbetsbord på jobb...måste ju ha något att vila ögonen på!

Ska knoppa nu...och träffa Mr M på jobb i morgon! ;o)

Lördagen...

Åh, vilken lördag! Startade på gymet kl 9 med samling. Från kl 9,30 till kl 16 var det fullt drag med en paus på 45 minuter för lunch. Det var ett pass areobic, ett pass spinning, lunch, spinning, step, combat (olika kampsporter med areobicinslag) styrka och till sist avslappning. Mymymy...denne kroppen känner av vissa muskelgrupper idag, det vill jag lova! :oP MEN... fy tusan vad KUL det är!!! När hela gänget är superladdade och man bara tjoar och vrålar genom passets gång, då är det så jäkla häftigt alltså!! :oD

Fick ta min tillflykt till syster J för dusch och tillpiffning inför kvällens Q-träff. Pussade och snusade på lovely little E, fick sett lite av AIK-HIF matchen, försökte fixa skjuts hem istället för att köra själv men sönniken hade redan startat lördagen med en öl så det blev en nykter kväll på Q-träffen...för mej iaf! ;o)

Vidare till K på very nice Qträff! Hon hade pyntat höstfint med kastanjer, pumpor och vackra löv. Å vilken MAT sen! JAg tror jag svimmar - Megagott för en utsvulten, urlakad, Q som denna! En supermysig lägenhet med walking closet - fy vad fuskigt! Men det kan ju jag oxå ha när D såsmåningom flyttar hemifrån, då blir ett rum ledigt och kan användas som klädrum! *gillar* K bor väääldigt HÖGT upp...huuuu, 5:e våningen! Fy fan vad högt! Jag gick inte ut på balkongen...den verkade kunna rasa närsomhelt...dessutom såg bilarna på gatan ut som leksaksbilar och det var INTE kul för en höjdkratta som mej...tur att jag slutat röka....jag hade INTE fixat att stå där och blossa! :-O
Kamraten C var i sitt esse igår...hon är hormonstinn som en katt om våren! MYCKET snusksnack ramlade ur denna ljuva quinna i går! ;o) *love U babe* Gillar verkligen våra träffar och tycker vi är en go samling qvins! :o) Ordförande C, självutnämd såklart *S*, har gjort ett bra arbete när det gäller att samla ett gott gäng! *applåd*
Jag åkte hem lite efter 12 och då gick kamraten C, PLLP, P och T vidare för att möta utelivet i LA en kväll i oktober...*shake on babes* :o)

Idag har jag varit en sliten quinna....tur att jag inte tog av buteljen igår...det hade varit förödande för denna dag. E var på kalas kl 11, jag fick ha båda barnen med, R var på möte med sitt parti i Eslöv...det var stor uppståndelse...se artikel:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,908413,00.html

E och D stimmar för fullt...jag är trööööööött!
Vill se en bra film i kväll...undrar vad som finns ute nu...får kolla någon lista någonstans!

Have a nice sunday folks!

((((KRAM))))


Dagens STOOOOORA GRATTIS!

Det går till min vän A som efter 6 möten och åtta bedrövelser ännntligen fick sin efterlängtade tjänst! :o)
*hipp hipp hurra*
Det var du väl värd min vän!

Kram från Karråliiiiiiiine!

Megasnodd lista!

Jobb (1p) - Ja
Visitkort (1p) - Nej
Konferens (1p) - Nej
Bor hos föräldrar (-2p) - Nej
Vara sambo (1p) - Nej
Vara förlovad (1p) - Ja
Vara gift (2p) - Ja
Skild (3p) - Nej
Äga villa (2p) - Ja
Ha en bil (1p, kombi + 1p) - Ja + 2!!! kombi
Hund (1p) - NEJ!!
Lån (1p) - Ja
Gemensam ekonomi (1p) - Ja
Pensionsspara (1p) - Ja
Storhandla (1p) - Ja
ICA-kundkort (1p) - Ja
Använda rabattkuponger (2p) -Japp, pengar rätt ner i lomman!
Äga hushållsassistent (1p) - Ja
Äga diskmaskin (1p) - Ja
Dubbelsäng (2p) - Ja
Ha julgran på julen (2p) - Ja
Gråa hår (1p) - No!
Celluliter (1p) - Ja
Prenumerera på morgontidning (1p) - Ja
Lösa sudoko (1p) - Nej
Välja att inte svara i telefon (2p) - Ja
Putsa fönster (1p) -Ja, men sällan...
Svampplockning (2p) - Nej
Långfärdsskridskor (1p) - Nej
Parmiddag (1p) - Nej
Vinprovning (1p) - Nej
Danskurs (1p) - Nej
Partaja till gamla 70-talshits. (1p) - JA!!!
Dricka konjak alt. calvados till kaffet (1p) - Nej.
Däcka före 23.00 dagligen (1p) - JA!!!
Föredra soffan hemma före krogen/puben med bästa kompisarna (1p) - Nej
Spela Bingolotto (1p) - Nej
Tycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p) - Nej
Ha höftproblem (1p) - Nej
Köa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p) - ?Nej!
Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p) - Nej

!0-15 p - INTE gammal
16-25 p - Börjar barka ditåt...
Över 25 p - Nu är du där

Amen va fan...26 poäng! :o/ SÅÅÅÅ gammal känner jag mej INTE!!! *surar*

Fredag@work

Å vilken fredag sen...den 13!! Huuuu!
Är ni skrockfulla? Själv är jag väl lite sådär...lägger inte gärna nyckar på bordet, känner viss oro för fredagen den 13:e, går inte under stegar osv. Men inte spottar jag efter svarta katter som korsar gatan eller så...lite lagom skrockig kan man säga.

På jobbet är det ganska lugnt, kollegan är i väg på studiebesök på ett företag som använder samma datasystem som vårt företag, fast med streckkoder. Något som är aktuellt för vår avdelning.
Annars har vi en inhyrd man från Samhall som synar avvikande detaljer. Han stinker vedervärdigt, väger 115kg, har ett hår fett som ister, svettas som fan och pustar, röker och flämtar...det är ett under att han kommer varje dag och inte har brakat ihop i en infarkt på vägen hit! My GOD! Tänker vissa inte på sin hälsa överhuvudtaget??? Man blir förundrad!
Jag har med mej kanelbullar fast med hasselnötscreme istället för kanel idag...fredag å allt ju, måste ha lite gott! :o)

I kväll är det mysTVkväll med Idol och Hey Baberiba! Greeejt!
I morgon är det inspirationsdag på gymet i LA (åååh, ska man behöva flyga dit igen....24-7 gymet, Propp! *S*) med fokus på styrka, så jag kommer att vara HELT öm i  kroppen hela nästa vecka typ! :oP På kvällen Q-träff hos K. Skoj!! Kamraten C har fått sprätt i kroppen och vill ut och dansa på kvällen...my god, var fick hon så mycket energi från!?! Hmmm, kanske ungdommarna på skolan smittar av sig...? ;o)

Så gott folk, ha en underbar fredag, trots att det är den 13:e...det får vi ta!
Have a nice day!

Jag har sagt upp mej!

Det tog emot, men jag var tvungen att tillslut välja något utav ställena att vara intruktör på...R kan ju inte agera privat nanny varje dag för att jag ska vara igång med träning. Så valet har föll på det lokala gymet i byn och bye-bye till gymet i LA. Känns naturligtvis tråkigt, men vad fasen gör man när man inte hinner med varken det ena eller andra?!?

Annars har dagen varit som en vanlig måndag...jobb, handla, dagis...
Syster J var här med lovely E och vi käkade pastasallad från gårdagens dop. Jag var fadder och höll lillpärlan! :o)
D ringde och berättade att han kört över en katt...och nu läckte det något under bilen...spolarvätska trodde han. -Är katten DÖD" frågade jag. Jo, det var den...tack och lov, om man får säga så. Det vore ju hemskt om den sprang iväg och var skadad.
R ringde vid middagstid. Ingen älg skjuten ännu...premiär på älg i morse ju...R är utanför Kolsva i Västmanland (?) Ja...en BRA bit att köra iaf, typ 8 timmar. Han och svärfar körde direkt efter dopet igår.
Ett år hade dom licens på 1 vuxet djur och två ungdjur. R klapp hela ransonen på mindre än 2 minuter på premiärmorgonen och extralicens fick sökas på fler djur. Stackars svärfar har varit i jaktlaget i 15 år och skjöt sin första älg FÖRRA året! Se kommer pågarackaren och är med en av de första gångerna och klipper hela ransonen på en gång! ;o) Som det kan bli!
Jahapp gott folk, nu väntar 100 höjdare på Kanal 5 - Filip och Fredrik, vilka höjdare!!!

Puss å kram!

En pärla till!

Min andra pärla!
Lördagsgodis!

Min pärla!

Min pärla!
Fröken E på hamburgerbar.

Gällivarehäng även i Danmark!

Gällivarehäng även i Danmark!
E i sin nya bikini...liiite stora brallor, men det gick lika bra att simma för det! ;o)

Mysdag i dag

Idag är det lördag...härligt! Lördag...mmmm...det är något speciellt med det. Man behöver inte stirra upp innan kl 6, man behöver inte rycka upp ungar och gubbe för att stressa vidare till jobb, man behöver inte vara helt slut kl 8 å¨kvällen, man behöver inte tänka på att gå och lägga sig tidit bara för att man ska upp i ottan nästa dag...så himla GOTT!
Idag har jag och min pärla O varit i LA och haft shopping med kamraten A. Lovade henne en sightseeing på Sia utförsäljningen och det passade bra idag. Blev lite shoppat där, vidare ett par snygga stövlar till denne och lite strumpor till E. Vi tog oss en god fika oxå, O fick en STOOR mugg varm choklad med grädde, lite för varm, men tillslut var den STOORA muggen TOM! :o)
Jag passade på att ta rundan inom Citygross för lite lördagsproviant - najs!

I morgon är det dag för dop. Lilla systerdottern E ska doppas. :o) Vi har handlat fina presenter till henne.
Direkt efter kyrkan åker R i väg till Kolsva på älgjakt och jag blir ensam hemma med ungarna i 2 dagar.

I kväll blir det fläskfilé och annat gott till. Priat på TV idag är fotbollen Sverige - Spanien OCH sista avsnittet av Kvarteret Skatan!

Ha en underbar lördag - wherever you are!

Glöm Lost, Vänner och allt vad de heter...

...DETTA är programmet med stort P: Kvarteret Skatan, TV1 kl 21 varje lördag!
Har ni inte sett det så bara MÅSTE ni kolla in lite småsnuttar som jag blivit tipsad om av Lalandiakamraten H. Han hade med sin laptop laddad med Skatanavsnitt och det blev mer än ett och annat storgarv i stugan kan jag lova! En av våra favoritkarraktärer heter GUN och om henne kan ni se på länk:
http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?d=56989&a=665368&from=tipsa
Hon är en minst sakt PILSK dam som inte bangar för att få en man i sina klor, alltid eller oftast klädd i leopardmönstrat! Titta och njut!

Hallihallå!
 

Partimöte i köket...

Ja, man skulle kunna tro att det är PRO som har möte i vårt kök. Medelåldern är ganska hög, låt säga 50+...men nåt pensionärsmöte är det icke tal om, utan ett möte av politiskt slag...partiet är det mest utstötta av andra partier, snabbast växande partiet i nv skåne i år och ett i folkmun kallat "missnöjeparti". Ja, ni kanske förstår vilket parti jag syftar på...min make är med i bygdens partiavdelning och utan barnvakt bjöd han till möte hos oss. Ja visst, jag var på annat möte + hade pass så inga problems för min del!

Lite saker jag kommit på under veckan:
*Min chef uppträder förvirrat.
*Lågt blodtryck ÄR farligt!
*Min mage slår backut när den får i sig friterade pommes.
*Det finns väldigt många överviktiga människor på Lalandia.
*En människa i min närhet verkar otroligt noggrann, men skenet bedrar sannerligen!
*
Ett vin som jag drack på Cypern för ca 10 år sedan dök upp på Bordershop i Puttgarden - en kartong med 6 buteljer inhandlades raskt!
*Jag gillar denna veckans upplägg...arbetsstart onsdag och arbetsslut fredag - strålande!
*Jag skulle vilja skicka Försäkringskassans telefonister på telefoncharmkurs - varför måste dom jämt låta så förbannat uttråkade??
*Om man inte får sina pengar från ovanstående statliga förtag på utbetalningsdag, kan man som jag idag ringa och sitta i telefonkö i 25 minuter, komma fram till en människa som låter som om han vill ta livet av alla i sin omgivning, fråga varför inte pengarna betalats ut, få svaret att "det är många som inte fått sina pengar", svara jaha...men jag undrar när mina är på väg, få svaret: "dom utbetalas på fredag". Jaha...så det är rena rama turen att jag inte la på min telefonköväntan och lät ärendet bero tills ersättningen slutligen utbetalades låt säga lagom till jul!?! Skärpning för bövelen, FK!!!
*
PRO mötet är slut och jag ska klämma en kanelbulle så här, dagen till ära! :o)

Åvårr and aooot!

Puss å kram - snart är det dax för JULAGRAN!! :oD


Tillbaks från en go Lalandiatripp!

Så gott folk, då var hon på plats igen, master Lillymarlen!
Har ju varit på 4 dagarstripp till Lalandia och haft det gott i trevligt sällskap. Ta en titt: www.lalandia.dk
Very nice, very nice! Vi har latat oss, ätit, hoppat studsmattor, lekt, åkt skridskor, badat, druckit öl och vin, varit i Tyskland och fyllt på vimsdrycksförrådet, tittat på Kvarteret Skatan och storgarvat, haft en massa internskämt som inte bör nämnas här...;o)...and so on, and so on! En superduper tripp, en sådan som ska till MINST en gång om året! :o)
Nu har vi kommit hem, landat lite, ätit och packat upp våta badkläder och lastat in vimsdrickan.

Gotta go now folks!

Davs som dansken säger!