Matteprovet klart!

Vet ej om resultatet blev bra...men har ju skrivit VG på de andra, så jag har kanske råd med ett G om det skullle vara så...hoppas på slutbetyget VG iallafall!
Tack för tummarna!

Hugs to ya all!

Läste om en klassiker...

...på kamraten C:s blogg, nämligen den där kvinnor tar på sig den stora ansvarsrollen i hemmet, dvs vi städar, diskar, tvättar, stryker, handlar...and so on. Gör inte VI det så gör INGEN annan det! Gör någon ANNAN det, är det inte bra nog! Känns det igen?? Mmmm, den är klockren. Vad att göra åt detta problem då? Strejk kan man ju hota med, men då får man, som kamraten C skriver, ändå plocka efter strejken - jävla skit. Hota med att flytta...jag gjorde det en gång...fick ångest när jag hörde E berätta vidare till R...-"Mamma sa att hon skulle bo i en lägenhet alldeles själv utan några barn!" Usch, vilken låg morsa jag kände mej som i det läget. Jag vill minnas att barnen fick en stor glass eller något för att döva mitt samvete... :o/  Nä, vi får nog sänka kraven på oss själva och på andra. Göra ett städschema för vad som gäller i hushållet, belöna när det gått bra, dra ifrån när det gått dåligt. Ett ganska ok alternativ. Mindre barn - små skalor, större barn - större skalotr. Mmmm, tål att tänkas rejält på!

Jag gjorde ju en snygg grej i går. Hahaha! R och hans jaktkamrat var inom här för att tvätta av sej och dricka lite vatten. Jag går naturligtvis och plockar, likt en pickande höna. Plock, plock, plock. Lite fruktskal, en pappersbit, ett plasthundhuvud och E:s alla kuvert som hon skriver och slickar igen...vi har MASSOR! Så, när jag fått ihop en lagom skräplunta skulle jag till och kasta detta i slasken. Hoppsan en plastpåse på diskbänken, ok ner med den i slasken också. Plötsligt tittar R kompis på mej och säger..."-Ehhh, dueee, tog du och kastade en plastpåse nu eller?" Javisst, sa jag, vad det din? "ehhhm jaeeem där låg en tablett i den som jag skulle ta nu!" Oh, holy smock! Hahaha, ner i slasken och hivade upp påsen och se där, i den låg en rejäl penicillintablett! Hohohoho, ja, se här går det undan när mor i huset är på plockehumör! Håll i hatten! ;o)

Ciao!!

Iiiiiioooooooh!

Tumhållardax igen! Skriver matteprov i morgon kl 8,20 - please...ni bringar tur! :o)

Åver and aut!
Natti!
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kamraten C!!!

Var snäll och förklara begreppet/termen KAMELTÅ för mina vänner här på bloggen! Hahahaha!
Det var den mest fantastiska förklaring jag någonsin hört! Hahahaha!!

Detta mötte mej en dag i hallen...

Detta mötte mej en dag i hallen...

Klockan är här ca 11 på förmiddagen och O hade som vanligt varit uppe i ottan, därav denna insomningen på hallgolvet antar jag! ;o)

Skäggiga damen!

Skäggiga damen!

Min tjolanta i badkaret! :o)

Våra tållår!

Våra tållår!
Så här tjusiga är våra tofflor i Svalöv!
Lillebrors camo, E:s blommiga och mina ÄNNU blommigare!
Tjusiga, inte sant! ;o)

Gillar!

Sitter och plockar info till mitt arbete på Svenskan om Cornelis Vreeswijk och fann denna tänkvärda text:

Telegram för en bombad by

Jag skulle bra gärna vilja veta
varför vårt hus inte fick stå kvar.
Jag skulle bra gärna vilja veta
vad dom har gjort med mor och far.
Kan någon människa ge ett svar?

Dom sa att huset låg mitt i vägen,
låg mitt i vägen för en soldat.
Det var en omväg på några steg, men
i stället slängde han en granat.
Hur kan en människa bli så lat?


Jag är väl lite påverkad av all krigshistoria som formligen bankats in i mitt huvud på sistonde, men jag kan bara inte låta bli att gilla texten...


Vidrigt drag...

Något av det värsta jag vet är snikenhet. Jag tycker det är vidrigt! Att man är smart rent ekonomiskt är en sak, men när man helt kallt är så gniden att man blåser staten för att tjäna ett par tusen om året, istället för att lägga energin på det största som kan hända i livet... då blir jag fan i mej pissed off!
Detta visste jag redan om, men igår fick jag höra det från egen mun, då man stolt deklarerar att man minsann tjänar pengar på detta sätt! Fy fan!
Denna människa växer inte precis i mina ögon, utan sjunker mer och mer till en lågt stående, dumsnål jävel! Sorry, men så är det!


På tal om förökningar...

Ibland gör man spännande upptäckter här på nätet. Var inne och nosade runt lite på min favvosjat Tradera och vet ju att en del av mina vänner säljer/köper där. En av dessa vänner har köpt små bebiskläder...hmmmm...jag vet inget om någon graviditet, men har aningar om att det önskas smått i familjen. Mmmm, nu återstår det att se...kan det vara så månne?? ;o)

Idag är det mors dag, GRATTIS alla mammor! Själv har jag kammat hem RedHotChiliPeppers nya Stadium Arcadium - NAJS! Strax ska vi till min Mom och fira lite.

Igår var vi och snusade på våra vänners lillkille. Ahhh, finns det något mer underbart än dessa små knyten?? Han går under namnen Junior och Lillebror eftersom dom ännu inte hittat något passande namn. Ja jisses, det är inte lätt i namndjungeln!

Och i fredags var vi i Puttgarden och fyllde på med rusdrycker. Smidig resa trots en del kö i Rödby, ca 50 minuter. Men det hade vi med i beräkningarna, det var ju faktiskt klämdag och de flesta är ju lediga då INKLUSIVE smålänningar! Dom är ju helt hysteriska! Dom kom med stora vans, typ Chrystle rmed SLÄP - my god! Snacka om att hamstra! :-O

Regn, regn, regn...denna dagen brukar vi annars fira med våra familjer i Skäralid med grill och annat gott, men i år fick det avbokas pga av vädret. Hoppas att det blir vackert till studenten i allafall...

På torsdag kl 9 skriver vi huset! Då får vi äntligen tillträde och det ska bli SÅ jäkla spännande! :o) Välkomna dit på en titt! :o)

Jag har världens sötaste föräldrar - inget snack! Puss på er och TACK för ert generösa sätt att vara, på alla plan!
Jag har en tjock lillasyster som väntar på att bli mamma när som helst! Jag längtar efter att bli moster och pussa på lillbebben! Klappa magen och hälsa från moster! ;o)

Fortsatt trevligt söndag!
Vinke vink!

Ojojoj...det förökas runt mej!

Idag kom grannen springande efter mej när jag var på väg till hitoriaprovet och berättade att hon blivit faster! Ojojoj, vilken fin liten kille - Frank skulle han heta. En riktig liten sötnos enligt fotona hon visade.
Vidare till provet som gick...BRA!!! Kändes superbra, jag skrev konstant i en timme och fick med en massa! Phuuuua! Gött att det är klart!
På vagen hem träffade jag R som berättade att våra kompisar med bf 1/6 fått en gosse i förmiddags vid 10-tiden. En lillebror till W - mysigt! Dom kommer att finnas på HBGs lasaretts webbissida, men dom rackarna har ju inte uppdaterat sidan än! :o(
Sååå, möjligen åker vi och hälsar på bebis i morgon. :o) Åhhh, så gott att snusa på bebbehjässa! *myyyser*

Nu ser jag fram emot LEDIGHET i alla fall några dagar, sedan är det plugg igen...ett arbete, Ma-prov och SH-prov väntar...men...det är NÄSTA vecka det! :o)

Förresten åker vi till Deutchland på fredag. Ska ner och fylla på lite rusdrycker i Puttgarden inför stundande student - jaaaadå! De e najs de!

Hugs to you all!
Vinke-vink!

Livstecken...

Tjabba folket!

Här är det för ovanlighetens skull (noooot) FULLT UPP!!!
Helsike, proven duggar tätt nu och jag hinner knappt lämna in det ena innan det andra ska skrivas! Svettigt värre alltså! :oP
Jag som trodde att på Komvux, ja där ska jag gå och softa en termin eller två - HA, pyttsan! Har nog sällan känns mej så pressad som nu! På gott och ont förstås!

Var på möte med Eng.B kursen idag, ÅTER igen angående läraren där. Som elevrådsreprensetanter har både jag och kamraten C mottagit idel klagomål från damens elever, så det bestämdes ett möte, eller en så kallad "dialog" mellan elever, lärare, rektor och elevråd.
Slutade i platt pannkaka - kärringen sitter och blånekar till saker som hon tidigare sagt och eleverna i gruppen var i tre tydliga läger:
*Vi som just fått reda på att vi har MVG och passar på att tycka att hela kursen varit TOPPEN = Största lögnen i år, jävla smilrövar! Hatar "kappan-efter-vinden-folk"!
*Vi som kämpat som faaan och som försökt konfrontera läraren och påpeka ett och annat! GULDMEDALJ till er! Kämpa på!
*Vi som egentligen tycker en massa, men tiger. Säger inte ett endaste litet jävla knyst! Nä, men sorry då, kan tyvärr inte hjälpa er...vet ju inte vad ni tycker!?!?
Resultatet blev:
Två ilskna elevrådsreprensetanter, en lärare med kritik där vattnet bara runnit av som en gås, en stressad rektor som tyckte att han gjort ett kanonjobb, men inser att han inte kommer att bli av med en viss ordförande och försöker undvika att möta denna "face to face"... *suckar*
Ett är klart, jag är SÅ glad att jag tog mitt förnuft till fånga och släppte kursen. Tänk, annars hade jag varit hur jäkla frustrerad som helst varje gång vi haft lektion med denna lärare! Min energi hade enbart gått åt till att irritera mej på hennes sätt att "lära" ut... *morrar*
Så, lite kräk! Det var gött att få det ur sig!

Tillbaks till mina anteckningar om mellankrigstiden och 2:a världskriget. Prov i morgon...känns INTE som jag är redo för det! Men men, det får gå ändå!

Hard Rock Hallelulja - i Evighet, my friends! ;o)

Tjena!

Jadå!!!

Så var vi i VM-final i hockey - STORT!
Inte för att jag följt gruppspel eller tycker att det är logiskt att ha VM i en vintersport i maj, men när det börjar närma sig finalerna är det något extra! :o)

Insåg idag att det är 10 dagar tills vi får nyckeln till nya huset och fick lite lätt stresspanik och packade en låda i all hast. För dom som känner mej väl vet att jag är stenälskare = har ett och annat KILO sten hemma. Utan att tänka mej för packade jag glatt ner mina stenar i en kartong. När det var dags att förflytta kartongen fick jag fundera på om jag limmat fast den i bordet innan jag började packningen...men så var inte fallet...hmmm, mina stenar...hahaha, R bara log när han lyfte lådan och skakade lite läss på huvudet! ;o)

Idag har jag och PreggoSiss varit på barnloppis i A-torp, vår barndomsby. Vi fyndade rejält, 197:- för en påse kläder och en Bobbycar och J fyndade en påse bebbekläder för lika stor peng! Wam-Bam-thank-you-Mam! Alltid lika najs med fynd! Extra trevligt blir det när vi sedan promenerar hem till mom o dad och får en kalasgod fika! :o)

Jahapp, nu närmar det sig för Canvråla...åhh sorry...Carola med Invisible, för hon tar väl inte den på svenska?? Patriotisk som man är hålls en tumme på vår svenska kandidat!
Efter att ha kolla lite på festivalen undrar man en sak...är dessa artister lika stora i sitt land som Carola är i Sverige?? I så fall måste resten av deras artiststall stinka - det har inte varit speciellt bra framförande, to be honest! Jaja, whatever - nu håller jag tummarna för vår egen frälserska - HALLELULJA!

Rock on my friends!



Tummarna kan släppas nu! :o)

Tack för er support! Er kan man minsann lita på! :o)
Provet gick bra, svarade på alla frågor med rejäla svar, skrev MASSOR! Hade jätteont i fingrarna efteråt! :oP
Nu susar det bara i knoppen - jag känner mej helt urlakad. Inte konstigt kanske...jag gick upp kl 4,30 för att vrålstuda in i det sista! Hahaha, vilken hysteri alltså!
Nä, hörrni - nu blir det VIN och taco!

SeeYa!

Studentkramar! ;o)

Helvete!

Hur fasen ska det kunna fastna något mer i detta huvud???
Har dragit igenom MASSOR av svenska nu, men känner bara huvudvärk och ögon som blöder! :o(
Jäkla fröken E som kommit med instuderingsfrågorna så sent! Sulle behöva ytterligare några dagar på detta ju...blääääääääärk!

Ett stilla avbrott vid burken, sedan igång med pluggandet igen.

Hålla tummarna så dom STASAR för mej i morgon kl 8,30 - då skriver vi provet!
Sen är det fanimej HELG för min del!
Får börja ladda för historiaprovet på onsdag under lördagen...så ser planen ut...

SeeYa folket!

Howdy!

Swisch swosch bort, bort, bort med Muhammed, kalifer och Krishna!

In, in, in med Strindberg, absurdism, surrealism, Moa Martinsson, lite Charles Dickens, naturalism och Lundell och Cornelis...*flämtar*
Phuuuua! Re-provet klart...alla frågor besvarde, inte så svårt MEN massor av tungbrytarnamn speciellt i hinduism o buddism och OJOJOJ så spännande och filosofiskt! *gillar*
Speciellt TACK till goa bonnamor Camilla för hjälpen i religionen! Lav jo!
Nu blir det nybryggt kaffe, nytt gott favoritknäcke, ny go rökt skinka på det och djupdyk i prosan!

Rock'n'Roll rules!

Kram!


Champions League final!

Ahhhh, vilken match!
En riktig höjdare för en fotbollsälskare!
Utvisning av målvakten i första halvlek, Arsenal med 10 man på plan gör 1-0 - WOW!
Vår egen skåning, ja han ÄR HIF:are vilket inte är HELT ok...MEN "the one and only" Mr Henrik Larsson ligger bakom BÅDA målen för Barca...vad säger man?? VÄRLDSKLASS! Just love it!
Barcelona vinner med 2-1 och tar hem Champions!
Viva el Spania! Olé!

...dessutom är jag fullproppad med religionsfrågor...phuuuua...Islam, hinduism och buddism...Atman, religiös renlighet och profeten Muhammed...gäääääääääsp...jag behöver SÖMN!!

Håll tummarna för mej kl 10 i morgon, skriver religionsprov då!

Take care!
Natti!
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Problem i familjen...

R är av den djurvänliga sorten. Har vuxit upp med djur omkring sig på landet, hund, katt, grisar, höns, kaniner osv...
Jag däremot är inte speciellt intresserad eller för den delen inte ett dugg djurglad...

Nu till problemet:
R är jägare och har länge velat ha en jakthund.
Som vi bor nu finns det ingen chans att det utöver familjen får plats en hund, så den frågan har lagts ner.
Om det har gått någon förbi, så har vi nu köpt ett nytt STÖRRE hus = mer plats.
Alltså har frågan om jakthund dykt upp igen...
R har letat efter en speciell sorts hund - Bayersk viltspårhund = jättesvår att få tag i.
Inte mej emot, eftersom jag inte vill ha något djur.
MEN nu har han fått tag i en puppy av liknande sort - 14 veckor gammal - antagligen hur söt som helst.
Denna ska han åka och titta på nu på fredag och frågar om jag vill hänga med.
OM jag åker med och ser en gullig liten valp smälter naturligtvis hjärtat, man är ju inte mer än människa.
Men, samtidigt...hur väl vald är tidpunkten?? Jag menar, renovering av hus, flytt, student, jag börjar jobba, vi planerar semesterresor...
R ser det som ett kanontillfälle - EN valp kvar, sommar - han kan komma hem och ta hand om hunden under dagarna.
Jag ser det som ett besvär - R tycker att jag är världens värsta fru som inte ser till hans intresse om jag inte ger med mej.
Jag får ångest...klart att jag vill att R ska ha en jaktkamrat och jag vet hur gärna han vill ha en hund...men...vi är ju faktiskt fler i familjen...
Ungarna hade älskat en vovve...det är nog mest jag som är kritisk.
Dessutom är mamman parad i tyskland av en renrasig hane...så ni kan ju tänka er vad priset ligger på...

Uhhh, kan någon klok och förståndig människa utifrån ge mej/oss lite tips/råd/synpunkter så vore jag otroligt tacksam!

Kram!

Denna gillar jag!

Vad är motsatasen till MODERSMJÖLK?????








Scrolla ner....











Å lite till....................................












Scroll scroll......












Och det fantastiska svaret är....







FARVATTEN!!!

Hahahahaha! Helt underbar! ;o)

Haha!

Obeservera i förra inlägget att DEN som körde fick alltså ÄTA men INTE drick rött vin till pajen! ;o)
Såg liiite märkligt ut när jag läste igenom inlägget! ;o)

Tja!

Monday, at last!

Så, nu äntligen är det måndag!
Va, tänker ni? Har hon slått huvet eller??? Måndag är ju en ärkedag...tillbaka på jobb efter en go helg, vill vara mera ledig i vår/sommarvädret...och då skriver hon ÄNTLIGEN måndag??
Jo, men visst! Vi ska ju iväg till vårt nya hus idag och checka lite! Då kan mna ju inte annat än att säga ÄNTLIGEN!  :o) Ska väl få lite diverse info om hur saker och ting funkar "overthere".
Något som INTE får glömmas är ANTECKNINGSBLOCK och TUMMATRÄ! (tumstock för ickeskåningar)
Very nice, very nice!

Igår var vi på vårmarknaden i grannbyn. Sådär...mest tingeltangel bland stånden. MEN barnen fick vars ett par nya tofflor, O med komuflagemönster, ja...pappa ÄR jägare...;o) och E vita söta med blommor på...ja, hennes mamma är lite av en romatiker! ;o)
Vidare hem, O nannar middag, jag tar mej an MEGASUPERDUPERJÄTTEBAÙTA stryktvätten - phuuuua!
Ringer mom o dad...får änglabarnen komma på visit medan föräldrarna går på fotboll??? Ohhh, ja! Inga problem! :o) Goodi! Vi åker till L-a men först inom A-torp med dom små kottarna och sedan vidare till L-a för superettanmatchen BOIS - Jönköping. En behaglig 2-0 vinst för "di randie" (=BOIS för ickeLandskroniter)
Hem till A-torp för upphämtning av barn...vad serverades där om inte PAJ och rött vin till den som inte körde = denne! :o) Mums!
Hemma 21,30 - två trötta kottar - tvätt att plocka in - svenska att läsa inför provet på fredag - läste lkite, sedan zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

Så där ja!
Nu ska jag laga en VV middag som jag hittade i en av receptböckerna med både vitt vin och grädde i! :-O

Tjabba folket, rock on!

En lördagskväll i maj 2006

Här sitter jag med bordet fullt av böcker. Läser instuderingsfrågor till Sv. provet. Lite småklurigt på sina ställen...hmmm...hur mycket ska man skriva? Var hittar man svaren?
Har öppnat en flarra vin för att göra det hela lite festligare eller för att få fram djupheten i mej så att jag kan gräva allt längre ner i litteraturen.
Gillar verkligen det här med svenska. Måste vidare på det känner jag...
Beställde en hel drös böcker på nätet häromdagen, nästan enbart från arbetarförfattare...Ivar Lo-Johansson, Moa Martinsson, Vilhelm Moberg...en med Karin Boye, lite lexikon och en bok med dikter av Sapfo. Har lite idéer om hur jag ska göra i mitt nya hus...tänkte skapa en liten hörna med tänkvärda ord från dikter, där man kan landa och fundera lite.

Var hos kamraten C på Q-träff igår. Ett riktigt lyckat och trevligt möte. Verkar som det blivit en liten kärna utav en hel hop folk. Denna kärnan har varit nu ett par träffar på rad. Trevliga och bra männsikor att ha att göra med, en hel del diskussioner, gapskratt, berättelser och annat som poppade upp - och TJOSANHOPPSAN så var klockan nästan 2! :-O Ja, trivs man så rinner tiden i väg! :o)
Nästa träff hos Vimsan i kolonin - härligt!

När jag skulle lägga huvudet på kudden kl halv 3 hörde jag ett ljud - bank, krak, dunkdunk, tasstasstass, kniiiiiiiiirr, dunkdunkdunk....jag skyndade mej att släcka min lampa....in kommer O tassande. -Ähhh, dra åt helsefyr tänkte jag, han ska inte vara vaken NU och tro att det är morgon?!?!?!?! För BÖVELEN!!! JAg låg blickstilla, andades knappt...han kom runt på min sida...jag svingade upp honom i sängen, han rumlade runt ett tag tills han äntligen hittade en bekväm sovställning och knoppade vidare - THANK GOD!
Men säg den vila som varar...kl 6 var han helpigg...tack o lov tar min älskade make sitt faderliga ansvar och stiger upp med junior! *älskar*
Denne nannade vidare till kl 9 - NAJS!
Gick ner, ingen hemma, familjen på vårmarknadens djurmarknad = äta frulle i lugn och ro, läsa tidningen och ta morgonen med ro.
Gick på spinningpass på lokala gymet. Ett annorlunda pass gentemot hur vi kör...positioner som vi lagt bakom oss pga av skaderisk utövades friskt under passet...inte riktigt bra...pratade med instruktören, berättade att jag själv körde pass, frågade om deras behov av instruktörer, lämnade namn o nummer till henne...kanske hör dom av sig vid intresse...vi får se. Jag hade sparat både tid och bensinpengar på att ha pass på hemmaplan istället för 2 mil hemmifrån.

Vidare till Lomma och kamraten A och hennes nya fina hus. Verkligen jättefint, helt i deras stil. Ljust och fräscht, perfekt centralt läge med en egen liten jazzkrog om hörnet! ;o)
Go mat och måcket prat och skratt som vanligt när vi ses. Barnen lekte fint och tiden for iväg!

Hem, E somnade i bilen trots alla försök att hålla henne vaken...-Jag ska bara blunda lite mamma och så blev andetagen djupare och djupare, hakan släpptes ner och fröken sussade gott.
Inom affären för inhandlig av lördagsgodis, då vaknade hon till och for runt med godisspadarna.
R hade taco färdigt när vi kom hem - gott!
Postkodsmiljonären, Deal or no deal avklarat.
Och sen var det ju svenskan...japp...den ska ju göras den med, men nu är jag halvvägs igenom frågorna iaf.
Kamraten C och jag ska synka oss på tisdag - min hempluggardag. Vi gjorde det inför förra provet och det gick ju bra...skrev ju MVG på det! ;o)

Fasen vad ruggigt det var idag om man jämför med gångna dagars högsommarvärme! Vi kunde ju tom känna ett par regndroppar när vi var i Lomma! Huuu, gillar inte!
Hahaha, jag åkte rutschkana idag som en galning - en suuuperlång och brant bana. Barnen var lite ängsliga när de skulle åka så jag anmälde med som sällskapsåkare på en gång! Haha, fantastiskt vad kul man kan ha på en lekplats! ;o)

Fortsatt trevlig lördagsafton!
Vinke-vink!

Snabb-blogg på morgonkvisen...

Negativt vs positivt:

Neg:
**O envisas
med att vakna tidigt om morgnarna, som idag...vansinniga 4.52 stod klockan på! Det är ju så man håller på att få njursten! *hatar tidiga morgnar*
**Jag körde in på spinningen häromdagen för att få reda på att mitt pass var inställt..."Vi har ringt flera gånger men inte fått något svar..." Nä, vi har ingen nr-presentatör och min mobil låg på laddning...Ööööh!
**Jag ska snart börja jobba igen...den 5/6 närmare bestämt. Har hört att det är ett smärre kaos på jobb med nytt datasystem...är det något att längta efter?? Nä...fy fasen!
**Jag har 5 prov kvar att göra INNAN den 2/6...phuuuua!
**Min hysteriska stryktvättshög...varför blir den inte mindre??
**Solkräm till barnen...200 spänn...jaja, man fick ju EN solhatt...men 200:- det var fanimej DYRT!

Så, nu det positiva!
**SOLEN skiner fortfarande! *just LOVE it!
**Vi ska till vårt nya hus på måndag och få lite info.
**På fredag är det Q-träff
**På lördag ska jag till min kamrat A och kika på hennes nya fina hus! *längtar*
**På söndag ska vi på vårmarknad
**Ännu en maskin tvätt på G som ska hängas ut!
**R o jag åt lunch i tisdags på Väla UTAN barn och tjafs, bara vi två...så skönt! Vi måste anamma det och göra det oftare!
**Instruktörskollegan A-S fick en fin kille 8 dagar över tiden den 8/5 - GRATTIS!

Sådär folket...nu vet ni min status! ;o)
Åver and aut!

Kramis!


Say no more...

Say no more...

När vi var på fixardagen på dagis i lördags sa en mamma till mej, efter att ha iaktagit O ett tag, att blir han inte kroppsarbetare av något slag är det VÄLDIGT konstigt! O for nämligen omkring med skyffeljärn, spade, kvast och andra redskap och röjde loss på dagis! ;o)
Och som bevis på hans intresse, visar jag nu en bild från kalaset. Inte kan man låta bli en så fin slangvinda!?! Näää, den bara MÅSTE man ju fram och trixa med! Hahaha, det är min buse i ett nötskal! ;o)

O på sitt första kalas!

O på sitt första kalas!

Mmmmmums! Köttbullar, prinskorv och rosa potatismos med Ahlgrens bilar i! :-O
Kalasmamman hade läst att man skulle göra det oväntade för barnen på kalaset och det kan man väl verkligen kalla oväntat! ;o)

Studentbalen 2006

Studentbalen 2006

Här har ni dom - vackraste och sötaste paret på hela balen! :o)
En annan var ju inte ALLS avundsjuk när man insåg hur stort och hur mycket folk det var på slottet Örenäs under fredagskvällen, INTE ALLS avundsjuk...*ljug*
...men...vad är väl en bal på slottet... ;o)

The lovely weekend is finally here!

Ahhh, hur gott bådar inte detta...har ni sett väderprognosen inför helgen?? Jo, visst - stora, gula bollen ska skina från himeln varje dag i helgen OCH det kommer in ett högtryck över landet! Man tackar, man tackar!
Splended, med tanke på att vi i morgon ska ha fixadag på dagis, dvs vi ska kratta, gräva, klippa och fixa till på området. Det görs varje vår och höst av oss föräldrar. Vi är ju ett föräldrakoperativ, en förening och då ingår vissa sysslor. Inget betungande, utan väldigt trevligt faktiskt! Korvgrillning är en stående punkt på dagsschemat, göttigt, mmmmmm!

Idag ska D på studentbal på Örenäs slott, utanför L-krona. Malliga mommy ska köra han och hans lovely lady M dit. Dom håller för fullt på att piffa till sig inför kvällen. Lovar att fota det tjusiga paret och lägga in bild på bloggen.
Själv ska jag på ett litet party med mina instruktörskollegor. Det blir möte, pizza, snack och antagligen en MASSA skratt! ;o)

SeeYa!
Hoppas ni får en wunderbaar weekend med otroligt mycket sooooooool! :oD

Kram till era alla!

Mr W jr

Mr W jr

Ja visst, lillebror har ju oxå gått på gympa i vår och han fick såklart medalj och diplom han oxå!
På bilden finns en bänk som är lutad upp mot en plint, framför plinten ligger en tjockmatta.
O är som galen i denna aktiviteten! Han rusar fram till bänken, skyndar sig upp för den allt vad han kan. När han står på plinten drar han en radänga: iruvthöalksmuvrhnts.rgkj = nu är jag upp och nu ska jag hoppa ner i mattan (OBS! Fritt tolkat av mommy! *S*) Sedan böjer han lätt på knäna och tar ett JÄTTEskutt rakt ut i luften och hamnar i mattan. Ett ljuvligt, underbart nöjt barnskratt väller sedan ur hans mun! :o) My darling! *puss*

Gympa


Gympa
I tordags var det avslutning på familjegympan som vi gått i vår.
Alla barnen fick medalj och diplom.
Fröken E på bild när hon hoppas på studsmattan. :o)


Det här är ju bara så sött!

O ska gå på sitt första kalas på söndag - hos dagisväninnan M. :o)
Hon har bjudit hela avdelningen och jag är övertygad om att O kommer att äääälska att gå på kalas!
Mat och ballonger - kan det bli bättre när man är en 2-årig liten kille!? Tveksamt! :o)

Humorkväll på TV4

Åhhh, vilken härlig flashback när inslaget med Tiffany Persson från Staffanstorp visades - just love Tiffany och resten av gänget i Hipp Hipp! Har sett dom två gånger nere i Lund. Kan ju berätta att det var något av det bästa jag sett i humorväg! ;o)
Tiffany tyckte det var bra att UNICEF vaccinerade barn. Själv var hon rädd för fågelinfluensan och var hygglig och matae fåglarna i parken med c-vitamin och Kahn Yang! Hahaha, hon är så jävla skön!
Jag säger bara Tiffany - Tiffany Persson - min gudinna!

1 maj 2006

Idag har fröken E och jag varit hos frissan. Jag blev klippt och tonad och E fick luggen klippt + den obligatoriska färgsprayen i håret. Denna gången valde hon gult och rosa - tjusigt värre! ;o)

Vaknade med sån där knepig raspig hals och känner mej som om jag ska bli förkyld...uuuh, vill inte! Ska proppa i mej ett par Panodil nu och se om det hjälper.
Läxläsning står på schemat. Tänkte skriva samhällsprov i morgon - samhällsekonomi...sådär kul, tycker jag.

Något majbål blev det inte för oss igår. Vi hade bestämt oss för att grilla, alltså på grillen hemma, inte på bålet...om någon nu uppfattade det så..., men regnet stod som spö i backen. R är inte den som är den, utan det blev grillning...i garaget med porten öppen! Finfint! Strax innan vi skulle äta och ca 20 minuter innan bålet skulle tändas sprack det upp och det blev en småljummen kväll tillslut ändå.

Kamraten C var vid gott mod idag när jag pratade med henne. Jag tyckte till och med att hon var lite småstöddig när hon påstod att passet var lite väl lätt! ;o) Mmmm...är det easy så är det! Skoj att hon blev så pass sporrad att hon inte räds för att gå på fler pass! Härligt! :o)

SeeYa!
Kram C