Määäähhh...vad är nu det här???

Storbrand på Kanarieöarna: http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1130583,00.html
För H*E...vi ska ju DIT om en vecka!!! Hmmm...får nog ha det där under uppsyn och ev höra med resebolaget vad som gäller...


GRATTIS DADDY!

Idag fyller världens bästa far år - nämligen MIN far! 63 pigga år, nybliven pensionär å allt! Firar gör han med frugan på Donau...visst, en kryssning som varar i dagrna 10. Kommer inte hem förrän på fredag. Då blir det kalajs med middag som väntar, vin och presenter! :o) Så ska de va när man firar födelseda!

En annan sak som sker idag är att R och jag har 6 årig förlovningsdag - jajamensan! ;o)
Inget storslaget med det, vifirar inte den dagen. Istället brukar vi göra något på tu man hand när det är bröllopsdag...fast då snackar vi 22/9, så det är ju ett tag till!

Idag blir det lite bankaffärer, gardinuppsättning, MK beställning och annat smått å gott!
Dessutom är det countdown...endast ÅTTA dagar tills vi lyfter mot Gran Canaria! :o)

Ha en härlig dag därute!

Kram C

Nää...nu är det f*n i mej semester!!!

Ja, det är väl så när huvudet är småsegt efter en söndagsmiddag med grannarna...vin å annat gott som hör till! Det kallar jag semester! NAJS!!!

Det förbenade regnet vägrar tydligen ge sig...köpte finfina gardiner på skena på IKEA igår, fel fel fel färg till tapeterna...åkte tillbaks för byte...30 min kö till kundservice...shit med folk där var! Typ vi och resten av Skåne! Jovisst, IKEA är ju känt för att vara ett mekka vid dåligt väder, men jiiiiisös - hur mycket pengar kan folk spendera egentligen??? Helt förundrad!
I kväll sprack himeln upp och jag håller tummarna för att det vänder nu!

Har varit på klass ikväll och det blev en bra summa. Damerna blev så fina och nöjda! Go morotskaka till fika blev det oxå...måste  lära mej att säga nej till godsakerna som bjuds...spinningen har lixom inte speciellt hög prio numera... :o/

R stack till Prellan för att hyra om filmen jag hyrde härom kvällen och inte såg...jag i ett nötskal...*suck* Men nu ska jag poppa popcorn och se The last king of Scotland - en film om Idi Amin, spelad av Forest Withaker.
R tänder en brasa - myyys!

Have a good one!
Kram C

Jamen tjena!

Här har det varit stiltje i flera veckor nu! Har verkligen inte haft tid att spendera något vidare i datorväg. Allt far på i en otrolig fart! Är det inte det ena så är det det andra!

Landskronakarneval har det varit. Som vanligt blev det uppehåll i det annars regniga skånelannet. Det är något magiskt med karneval och väder...hur jävligt och grått det än verkar, spricker det jämt upp i dagarna 3 och då är det förstås karneval! Hmmm....med det kan man ju tycka att det borde vara karneval JÄMT!
Well, spenderade faktiskt inte allt för mycket tid på karnevalen, nån timme på torsdagen då vi varit hos PLLP. Var tvungen att checka min stooore bebis och ja, mycket riktigt hittade man honom på stamkrogen Tycho. Alla hans kompisar berättade för mej att dom var kära i mej, mamma Dennis! Hahahaha - sicka stjärnor!
Lördagen var vi inne och åkte karuseller med kottarna. Dom blev nöjda och glada. Åt världens godaste grillspett vid hamnen och kollade lite på karnevalståget.

Har jobbat fram tills i fredags då jag är föräldraledig...därefter följer nu FYYYYYRA veckor med efterlängtad semester!!! Phuuuuua - hur gott ska inte det bli!?!?
Har ju bokat en vecka på Gran Canaria som vi mer än väl törstar efter att få komma i väg till! Måtte vi få sol och bad i en hel vecka nu! Familjen R som vi brukar åka till Lalandia med joinar oss på holmarna...ja eller vi joinar dom eftersom det var dom som föreslog att vi skulle titta på det resmålet som dom skulle iväg på! Ahhh, nu blir det bamseklubben till kottarna och Frösen Maggan under parasollet till mor! NAJS!!!

Var ju på konsert med The Ark, Timbuk och Sahara Hotnights oxå på Sofiero för ett tag sen. Syrran och jag kände oss präktiga i gummistövlar och öronproppar! Hahaha, de sistnämda använde vi inte, men gummipjucken satt ju på hela kvällen! Timbuk var bäst - glädje i uppträdet, inget kändes inövat, spontanitet och framför allt ett jäkla bra ös! Arkarna var hotta, mmm...Ola Salo ÄGER scen och fullkomligt älskar att skaka röv! Ja...han gör det förbannat bra oxå! Hotnights var oxå bra, men rätt tama...gillar att dom kör duktigt höga brallor!
Avslutet med Arks Prayer för the weekend tillsammans med Timbuk var mer än FETT!!! Jiiiiisös - jag får gåshud!
På hemvägen var jag så kissnödig att jag höll på att sprängas! När jag lämnat syster J körde jag småvägar hem och tvärnitade i ett dike och där...pppppppppppppppppppsssssssssssssssssss.....ahhhhhh, vilken förlösande känsla...jag satt hur länge som helst! ;o)

En annan rolig sak är att syster J med familj flyttar till byn! Härligt att vara så nära varandra! Det blir tillträde nu i augusti - SKOOOJ!!!

I fredags var vi i GBG och Liseberg med en annan familj. Vi åkte hejvilt! Liseberg är verkligen min favoritnöjespark - där finns ju allt! Både E och O åkte Flumride, tänk att vara 3 och 5 år och åka Flummisen! Wow - då är man kung! E var med i Lisebergsbanan...men se den var nog i vassanste laget för henne! Hon var knäpptyst, medan hennes mor fullkomligt vrååååålade sig igenom hela resan!
Vi vuxna hade siktet inställt på 2 saker; Balder och Kanonen. Balder...my god! Alltså ni ver hur en vinkel på 90grader ser ut...ja, detta stupet var 70 grader!!! Fy faaaan! Det var GALET! Jag vrålade hela den resan oxå!
Sen var det Kanonen...jo, där skjöts man som ur en kanon, typ 0-100 på en bråkdels sekund! Därefter följde en vanisinnesfärd upp och ner, stup, loop...you name it! Helsike vad roligt det var!!!
Ja, Liseberg är bara BÄST, men så ligger det ju på bästkusten oxå! :o)

Well, vi ses hörni!
Ha det gott!

Kram C

Hmmm...den här är intressant!

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn
roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är
vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn
kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm.
Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som
hlehet. Gnaksa färkct tcyker jag.

Jag har öppnat webshop

Ja, nu rullar det på här trots att det är lite trögt nu när det nalkas semester. Det verkar som om man inte vill boka upp sig på något, medan vissa känner som jag - wow, det är ju nu man vill bli fin och är ledig för att kunna koppla av och piffa till sig! Nåväl, fick iaf bokat en klass idag och även delat ut en hög visitkort till en tjej som har nagelstudio, kanonbra!
Webshopen:
www.caroline.wiman.marykay.se

Man slutar aldrig att förundras...R gick ÄNNU EN GÅNG på jourvecka när vi drabbas av extremt väder. Stackarn blev redan på onsdagen rejält hes och låter som Rod Stewart i målbrottet och i torsdags gick ha på jour. Gissa om det är någon som ringer...? Vi för sökte äta middag i torsdags, men samtalen haglade tätt...minst 15st på en sittning middag! Det var bara att ge sig iväg och sedan kom han hem vid 01...
Snacka om att man är liten när naturen visar sin kraft...Jag är evigt tacksam att vi bor så pass högt att vi inte drabbas. Värre var det för en av våra chefer på jobb...läs på http://hd.se/svalov/2007/07/06/han-aer-hemloes-efter-regnet/ Stackare säger jag bara!

Well...glöm nu inte Live Earth som går hela dagen på TV idag. Själv ska jag ha en klass idag - skoj!

Bara ett par veckor kvar tills semester nu...26/7 är min sista arbetsdag och den 27:e blir det heldag till Köpenhamn med Cybermammorna! Läääängtar!

Have a good one!
Tjena!