Asplundskan, Moi och Miss Mary...

image204
...på vår härliga Köpenhamnsdag i lördags.
Här står vi på Ströget och väntar väl på att det ska "orna opp saj" *S*
Reisan är fotograf. Hoppas på fler bilder där även hon är med på bild.
Tack för en lovely dag, girls!

Herrejösses!

Gissa vem som gick och vann 2 KILO Toblerone på Liseberg!?! Ja visst...denne, som aaaaldrig vinner dett dugg! Helt otroligt alltså! Vi hade en mysig tripp, käkade gott och åkte karusell. Jag var tom så våglig att jag TITTADE hela Balderturen! WOW!! Sen åkte jag attraktioner som jag inte begriper varför jag ger mej på med min höjdskräck...jiiiisus, uppskjut och mög! Lisebergstornet med uuuunderbar utsikt...jo visst...om man vågar titta och inte hör suset från vinden som viner där 120 jäkla meter upp i luften...jag bara undrar VARFÖR jag utsätter mej för det??

På vägen hem var det klart behagligare. Då stannade vi vid laxbutiken i Falkenberg och köpte laxfiléer och goda såser. Dessa åt vi med andakt till kvällsmat på lördagen! Muuuuuumsigt!

Söndagen i Svalöv spenderades i trädgården. Jäklar vad vi rev upp gamla växter här! Sparade vissa och rotslog på sina ställen i trädgården. Vinbärsbuskar fick sågas ner och rötterna grävas upp - räcker för tusan med EN buske...inte FEM! Vintergrön ligusterhäck planeras att sättas mot grannen. NAjs!

Well!
CYA!

Blocket...

...det är en fiffig sajt. Vi köpte en ny bilstol till unge Herr W i helgen och nu har vi en bilstol modell vändbar 0-25kg över. Jag vet att detta är en modell med stort andrahandsvärde, såååå...vart vänder man sig då om inte till sajten BLOCKET! Annonsen kom in i kväll vi 18 tiden och ja...stolen är tingad av en familj som kommer och hämtar den i morgon vid middagstid. Kommer inte dom, har jag ett par mail med intressenter att tillgå - Naaaajs!

Träffade min storbebis idag. Gud vad jag saknar honom...vill alltid ha honom hos mej. Måste hitta tid att umgås tillsammans med honom!! Min store påg! Mommy loves you! *puss*

I morgon åker vi på hemlisresa...iaf för barnen. Vi ska till GBG med ett annat par och gå på Liseberg och åka BARA vuxenkaruseller!! Hehehe, annars är det mest barnen som ska åka en massa och själv får man stå över...men i somras bestämde vi att vi skulle åka iväg utan barn och leva loppan i nöjesparken! :o) Övernattning blir det oxå!

Idol - programmet äger! Jag bara älskar det!!

Over and out!


Hahahaha! Fick just denna på mailen...

En äldre man sitter på en parkbänk i när en ung man med spikrakt
   upprättstående hår kommer och sätter sig bredvid. Killens hår är gult och
   grönt med orange och lila strimmor och ögonen är svarta av makeup. Den
   äldre mannen stirrar intensivt på den unge mannen i flera minuter.

Efter ett tag blir punkaren smått irriterad på den gamle mannens gloende
  så han utbrister: Ha'ru aldri' gjort nå' urflippat i hela ditt sketna liv?

Den gamle mannen tänker efter en stund och svarar sen -Jo, det har jag faktiskt...en gång blev jag riktigt full och satte på en papegoja. Och nu sitter jag här och undrar om du möjligtvis är min son... 


Nåja...

Nog börjar det lika lite här...
First of all:
TACK FÖR ERA UNDERBARA ORD! Det är GULD värt att läsa! Ni är bara BÄST!! Kram till er alla!

Statusen för den uttråkade industriquinnan är denna:
*Har sökt ett jobb här på hemmaplan idag - brevbärare! Ha, ja...tänk själv att få smygträna på jobb samtidigt som man delar ut post per cykel...!
*Såg en 50% tjänst på en ganska nystartad avdelning på jobb...skulle sitta som handsken...just med tanke på utfasningen från jobb ---> MK karriären.
*Är antagen i mars på 40v floristutbildning i Oxie...hur F ska jag veta hur det ser ut för mej i MARS???
*Fick just ett underbart samtal...en gymkollega ska ha möhippa...20 pers...ville jag visa hudvård och make??? SKOJA! Klart jag vill!! Vill jag ha pengar för besväret?? NEEEEEJ för tusan! Men jag vill bli BOKAD i höst! :o)

Så...summering:

1. Det som hade passat mej bäst i nuläget är definitivt den 50% tjänsten! Jag kommer att köra hårt på den!
2.Brevbärare...well, varför inte!?
3. Florist...måste kolla upp CSN där...kommer att bli studielån+pendling ca 10-12 mil/dag.
4. Kommer antagligen att limma på för att få reda på så mycket som möjligt om den 50% tjänsten under morgondagen! Den kan nämligen sätta en jäkla sprätt på min MK-utveckling!!

Vad tycker ni? Ni är så kloka!! Har jag prioriterat rätt i summeringen?

KRAM C

Borde, borde, borde...

Ja, jag borde gjort en massa idag...men...fick jag tummen loss - NÄ! I vanlig ordning...jag måste ju för f*n TA MEJ UR DET HÄR! Jag MÅSTE ta itu med det som kan ta mej vidare. Jag BORDE säga upp mej, jag BORDE skaffa mej ett 50% jobb och köra så det ryker med mitt MK, jag BORDE vara ute och ge nya quinns info om MK, jag BORDE...mest av allt BORDE jag inte gå mer till mitt jobb...känner ju hur det drar ner mej, känner hur dåligt jag mår där, känner hur lite människorna där betyder för mej, känner hur lite gemensamt jag har med det stället...varför går jag dit? Jag undrar det nästan varje morgon jag kör till jobb...varför kör jag hit? Jag känner mej fastbränd...insmält i skiten...jag vill verkligen inte mer nu...det MÅSTE till en kovändning och det inom kort...jag pallar inte mer...jag pallar heller inte åka berg och dalbana mellan botten och toppen...det blir för påfrestande.
Allt det tråkiga och negativa MÅSTE bort, bort, bort!
Jag vill in i min bubbla, min rosa fina bubbla! Få beröm, ge beröm, uppskatta, uppskattas, vänlighet, entusiasm, glädje och glädjas! Inget av det finns över huvudtaget inte mellan 7-16, 5 dgr i veckan hos mej...finns inte! Är de tinte hemskt? VARFÖR utsätter jag mej för det??? Har Du svaret är jag idel öra!

Tjena!