Ett mammahjärta som smälter

Jag har 3 goa, fina ungar. 2 av dessa var med och firade Morsdags i söndags medan den äldsta sonen jobbade.
Igår fick jag ett samtal från honom där han berättade att han ville bjuda sin gamla mor på restaurang som kompensation för att han inte kunde närvara i söndags. Sååå, på onsdagkväll ska jag och min stora baby gå ut o käka. Det är Mommys grabb de! ;o)

image258
Puss på dej Baby!
>3>3>3

Ledighet

Jag har ju under sista tiden varit ledig varje fredag med den extremt höga ersättningen av 60kr/dag från försäkringskassan. När jag härförleden började titta över dagarna insåg jag att de inte skulle räcka speciellt länge till...*hemska tanke* Jag funderade på hur jag skulle göra, vara fortsatt ledig varje fredag och ta slut på dagarna snabbare eller dryga ut och vara ledig under en längre tid med varannan fredag istället. Det sistnämda kändes som ett mycket bra alternativ och så har det blivit from april månad.
Det visar sig nu att i juni månad kommer jag inte att jobba en enda hel vecka! :o) Ja, det är sånt men gillar...en mjukstart inför semestern - najs!
Det startar iofs idag 30/5 med en ledig fredag. 6/6 är ju nationaldag, 13/6 är min lediga fredag, 19/6 är en torsdag och dagis har stängt för planering...gissa om jag har kompledigt då? *L* 19:e följs av den 20/6 som är midsommarafton=ledig, avslutningsvis 27/6 är min lediga fredag! Nån som vill byta!? *S*
Som en sidekicker åker ett underbart gäng damer till Köpenhamn den 28/6. Jag tror juni kommer att bli en underbar månad! :o)
Mina varannanfredagar kommer jag att använd mej av ända fram tills min semester börjar v31. Där tar som slut!
Sedan kommer jag att ha semester 4 veckor och om allt går som önskat kommer jag att börja på en utbildning den 18/8. Då är jag iofs på Kanarieöarna, men jag kommer att ansluta så snart vi kommer hem.
Så ser det ut fram över för min del! Gott med planer och gott med ledighet!!

Idag ska grannen o jag till en gård och köpa blommor, senare ska vi till ett par kompisar. I morgon håller jag spinningpass kl 10 och sedan kommer min goa vän Kramraten C och fikar! Låter som en kanonhelg!

***

CYA - Rock on!

Meeehhh, vad hände med vädret???

Det var ju splended väder igår när vi firade alla mammor genom att ha picknick i en park som heter Skäralid, lr park o park, de tär ett naturreservtsområde...hm, ja en stor härlig gröning där ungarna kunde spela boll och där vi kunde sola oss. Grill och tårta blev det och hurra för alla mammor! 7 st sådana var samlade minsann! :o)
 Idag blir det box, sedan fotboll på TV.
I morgon hemligt möte...berättar mer sen.
På onsdag...träna kanske?
Torsdag...LÖNESAMTAL med chefen...spännande!

Bjuder på söndagsbilder:

image251
Min mommy!
image253
Kusiner i vattnet
image255
Livsnjutaren Olle
image256
Denne bloggägare
image257
Kussen Emma

Ny maxad träningsform

Jepp, det har jag börjat med! Kolla här vad det gjort med min kropp:
image250
Hehehe...beach 2008 är fixad o klar...i mina drömmar!
Jag har för andra gången kört box som gruppträning å jävlar i havet vilken maxad träning! Armarna bara skakar när man är klar med passet och svetten pumpar ut ur porerna!
Idag fegade min partner ;o) så jag fick köra med svägerskan och hon är stark, men det gick superbra!
Såg att jag tagit i så jag har fått brustna blodkärl på överarmen...då har man fan i mej boxats!
Testa så snart ni kan - jag är fast! :o)

***

Är inne på Stieg Larssons 2:a bok- Flickan som lekte med elden. Jäklar, jag hinner knappt med något annat än att läsa den! Sååå bra! Läs, läs, läs!

***

Box on!
Tjena!

Mina ungar

Igår hade jag heldag med mina älskade ungar, alla 3. :o)
Vi startade med ett par ärende i byn där jag träffade på 2 av mina fina vänner, kramkalas! *L*
Sedan drog vi in till LA för att hämta upp storebror. Ordning och reda, D hade två Latte Macciato (stavas det så...?) med sig, gott med en kaffeslurk i bilen.
Vidare till Busfabriken i HBG. Vi var ganska ensamma där sånär som på ett antal lunchgäster och ett 20-tal andra personer. Perfekt - hela leklandet för sig själv och det är gigantiskt om man ser det från små barns ögon och rejält rymligt om man ser det från vuxnas ögon. Vi lattjade runt en hel del...alla 4! *S* D och jag blev helt svettiga och fick pausa efter en stund. Ett par matcher i lufthockey blev det oxå. Jag blir helt galen när jag ser ett sådant spel, R o jag har ALLTID en tävling! Oftast blir det ganska jämt, hehehe.
Vi busade bort 2,5timmar och hann med en fika oxå.
Vidare sedan till Väla för litta shopping. Vi gillar det jag och sonen den store. Kläder är kul! :o)
Vi behövde en present till Es kompis om har kalas idag så det fixades. Lite annat smått o gott...en underbar affär är ju HM. Jag menar en påse med 3 par shorts till O, en klänning till E, ett par shorts till mej, solglasögon, 2 diadem och ett par flipflops för 527:-!!! Just LOOOOVE that store!
En tripp till affären "klingeliklong" och 2 flaskor vitt vin inhandlades och sedan hemfärd mot LA, D körde.
Puss å kram utanför D och sedan vidare hem till Svalöv. Korvgrillning, hopp i nya fina studsmattan och Talang blev det sen.
***
Försökte verkligen hålla mej vaken för att se hockeyn i natt...fixade försnacket...zzzzzzzzzzz...vaknade när det stod 3-2 i andra perioden...smack 3-3, tätt följt av smack 4-3...2a perioden slut...mellansnack...zzzzzzzzzzzzzzz...vaknade...reklam...yes, jag kan se 3e perioden...öööh, nytt program började???...kollade resultatet i morse på Aftonbladet...Snygg hockeykväll! ;o)
***
En annan rolig sak var att på Busfabriken träffade jag en småskolkamrats syster och hennes barn o föräldrar. Vi har vuxit upp i samma by och så. Hon bor i Tyskland o har gjort i många år. Vi kände igen varandra och började prata. Jag presenterade E o O och berättade att jag ju fick barn tidigt och presenterade D. Gissa vad hon sa: Oj, wow, jag trodde det var din kille! Hahaha - mymymy, hur ska man tolka det? D ser mogen och äldre ut än 21 eller jag ser så pass ung ut att ligga runt 25, eller jag är en q som närmar sig 40 och skaffat mej en toyboy! *asg*
Hursomhelst, det var trevligt att träffa henne och hon lovade att hälsa till sin brorsa, min gamla klasskamrat.
***
Status just nu i W hem:
*E på kalas
*O hos kompis
*R på hundkurs med Oz
*Ett hem som är upp å ner och behövs röjas runt i
*Faller den sistnämda punkten på mej???
***
I morgon är det Jakthundens dag och vi far dit hela familjen. Hoppas Oz sköter sig bättre än i fjol.
Jag glömmer det aldrig, hahaha! Man skulle gå runt med sin hund i promenadtakt o kopplet skulle vara slappt. Det gick finfint för alla...men kanske inte för R o Oz...deras koppel liknade mest en hyperspänd fiolsträng! Sedan skulle de mysa och kela i husses knä...igen, alla hundar duktiga...men, R hade fullt upp att ens få Oz i ro, han ville bara busa så R fick nästa brotta ner Oz...hahaha! Ja, jisös! Det ska blir skoj att se hur han sköter sig i morgon.
***
Howdy folks!

No shit - Henke Larsson i EM-truppen!

Holy macaroni - nu jäklar! En pigg Larsson, en nyrehabiliterad Zlatan plus en Elmander på det - jäklar...vi kan bli så in i vassens farliga i EM! :o) BARA 25 dagar kvar nu! *LÄNGTAR*

image249
Idag får Henke pryda min blogg!

***


Häck, snabbis och bokslut

Finurlig rubrik va? ;o) Man kan ju tolka den som man vill...men bakom den döljer sig följande:

*Idag ska vi plantera 160 plantor ligusterhäck. Lite i senaste laget, men min make är envis och säger att om man bara sköter vattningen bra så ska det gå vägen.

*Eftersom R ska köra och hämta plantorna är det jag som hämtar barnen och är därför bara snabbt hemom för att fixa lite innan dom hämtas.

*Idag läste jag ut den första boken i Stieg Larssons Milleniumserie. Den heter Män som hatar kvinnor och var så grymt bra! Lucky me att ICA hade halva priset på sin bokrea för nån månad sen och jag fyndade de 2 efterföljande böckerna...så ni kan ju lugnt gissa vad jag ska göra när häcken är klar. :o)

***

Later folks - Howdy!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Team Cans vann körslaget! Fy fasen så rättvist! Dom har verkligen ägt helt å hållet sedan program ett...sorra LA, min forna hemstad men det är bara att inse faktum när det gäller det!
Att dra av Queens Bohemian Rhapsody så jäkla snyggt och sedan förgylla kvällen med stämnigsfulla Oh Fortuna samt sist en klassiker som Livin on a prayer det är fan i mej i säklass nåt av det bästa trippeluppträdandet jag sett på länge! Det får mej att fundera på att börja sjunga i kör, något jag känt för ett tag men aldrig kommit till skott...helst av allt i en gospelkör. Det hade varit så coolt!
***
Annars grill i nya gasolgrillen - supersmart uppfinning! Trevliga grannarna på middag. Jobb i trädgården inför måndag då det ska grävas ur på framsidan inför nyanläggning av den. Jobbet utfördes iklädd bikiniöverdel och shorts - najs! E har varit hos kompis och O har varit med grannpojken.
***
Minns min hysteriska kulsprutetvättmaskin...den havererade i en fullständig kollaps i torsdags. Absolutly kapputsky! Inköp av en bättre begagnad tänkte vi och letade på Blocket. Inget av intresse...äldre och dyra maskiner...inge kul. Nyköp på KöksCentrum istället. En Siemens, 6 laxar fattigare...men en dröm att tvätta med!
***
Nyblonderad med ljusa sommarslingor är jag sedan i går. E o O är oxå nyklippta. Rediga snyggingar är vi nu! :o)
***
Varför TV-sändes egentligen Englas begravning idag? Tittade lite i början, men orkade inte se mycket mer, det är så tragiskt!
***
Måste kasta mej över min bok - Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson. Läs den, jag är FAST!

***

Peace on earth!
Love C



Såg ni Barnmorskorna igår?

Det är en helt underbar serie på SVT kl 21 på onsdagar. Har ni missat den så går sista *snyft* avsnittet nästa onsdag. Denna serie är lite av en dokumentär kan man väl säga, man följer barnmorskor på Karolinska (...är det väl?) under deras arbetspass.
Igår var det verkligen två helt vitt skilda förlossningar. En omföderska som lixom bara andades lustgas och krystade ut sin bebbe utan ett ljud, duschade och åkte hem - nöjd och glad!
Sen var det en tvillingfölossning...där fick sugklockor användas för att få ut båda barnen...iiiiiiihhhhh...JesusAmalia vad lilla mamma skreeeeek! Jag kom på mej själv med att hålla andan, ha gåshud, snurra fram och tillbaks i soffan, lipa, knyta tårna i en konstig krampaktig stil samt bita på naglarna.
Jäklar vad mina egna förlossningar kom mej nära helt plötsligt! Herregud, tänk att man har så in i H*E ont i flera timmar, ja dygn när det gäller mej, sedan är det den största uppförsbacke man kan tänka sig precis sekunderna innan bebben kommer ut och det gör så S*TANS ont, för att in nästa ögonblick bara säga *schluuurps" och en alldeles ny, blod-fett-slembelagd bebbe ligger på bröstet och vips är ALL den jävulusiska smärtan bara borta-poff-väck! Det är så jäkla häftigt!!! Det är nog det bästa jag någonsin upplevet, dessutom 3 gånger! :o)
Glöm inte onsdag 2100 på ettan!

***

Idag inser jag hur tacksamt det är att ha en sval källare - jag gör det varje år när hettan börjar komma. Inget slår en sval källare efter en heldag på stranden! Najs!

***

Idag kör jag dubbelpass på gymmet, Total Body fäljt av Step - ska bli såå kul!!

***

Tjena!

Min nya fina Marimekkoväska

Så här ser den ut, fast i svart - tjusig va? Jag är helt såld på Marimekkos underbara blommönster.
image248

Köpenhamn var NAJJJJS!

Hehehe, SÅKLART!
Jag menar just NÄR är det obehagligt med en pulsande storstad i ljummen vårvärme? En storstad som har den godaste ölen man kan tänka sig - Tuborg Classic är min favvo, tätt följd av en supergod Stella som Dennis bjöd på! Naaaaajs!
Jag köpte mej en finfin svart å vit Marimekkoväska som jag suktat efter så länge. Dessutom var det 30%rabatt på bla Björn Borg underkläder på Illum och då visade det sig att ett 2-pack trussilutter kostade efter omvandling med växlingskurs och allt blev det 239:- i svenska mot 349:- hemma i Svedala! Riktigt bra pris!
Många goa ööööl och middag på Restaurang Skindbuksen (Skinnbyxan)
Kunde ju inte ha bättre tur med vädret - soooooool så långt ögat kunde nå! :o)
Kalasfin lördag!

***

Annars har det hänt som så att sex har blivit fyra. Man gör många val i livet och två har gjort sina val att lämna en grupp om fyra. Så kan det vara...

***

Surt att jag missade Kamratens C när hon plingade febrilt på min dörr för en kopp kaffe i fredags. Befann mej på Centan för telefoninköp och annat. *snyft* Miss U baby!

---

Ciao!

I morgon åker vi till Köpenhamn

Jag, Richard och Dennis åker till Köpenhamn med 8.22 - tåget från LA.
Behöver jag säga att det ska bli naaaaaaaaaaaaajs!!!

***

Ciao!

Idag bjuds det lite bilder på mina små pärlor

image245
image246
image247

Fotografen heter Annelie och är min kollega på gymmet, där bliderna är tagna.

***Observera att Ellen tappat tanden på motsatt sida nu oxå. Häromdagen sa hon:
-Mamma, jag tycker faktiskt att jag liknar en bäver nu! *S*