~'~GOD JUL~*~

Jag och min familj önskar er alla en riktigt härlig jul!
Njut av dagen!

Julkramar från Mej till Dej!



Flaggan i topp!

Jepp, idag är det flaggdag - drottning Emmys födelsedag ju, å sen var det visst nån dam vid Stockholmstrakten som har födelsedag idag med...GRATTIS till er båda!
Själv har jag lyckats pricka in två av tre födelsedagar till mina barn på allmänna flaggdagar; Ellen på nyårsdagen och Olle på koronprinsessan Victorias namnsdag. Dennis kommer säkert att få en liten tronarvinge född på sin dag, så det blir säkert flaggdag där med! :o) Varför är det eg flaggdag på nyårsdag? Är det för att flagga in det nya året? Hmm...det får kollas upp!

Igår bjöd svärmor hem på försenat 60-års kalas. Det blev en god gryta, efterrätt och sedan hennes specialartårta: Punschtårta! Vi får se om den blev bra, säger hon...jo visst...nämn EN gång den smakat dåligt??? Nä just det...2 bitar slög ner i rappet! Hahaha, R tog minsann 3 bitar!
Idag bär det av till Queen Emmy en stund. Får parera det med nästa besök, nämligen uppesittarkväll hos Sis J med familj och våra föräldrar.

Köpte den sista klappen igår...tror jag! Man vet aldrig om det slinker ner något mer...;o) Jag är en sådan som gärna handla mer än sig bör...hvergang!

En sak till förresten. Beställde kläder till barnen från Dunnis.
www.dunnis.se  Hehe, reasnoken framme igen...30-70% på deras kläder. Jag har haft något party och köpt lite av deras kläder och de här klart bättre än tex Me&I, i mitt tycke!
Beställde i torsdags...döm om min förvåning när det dök upp en postpåse fylld med kläder igår!!! Snacka om leveranssäkra innan jul! Världens största plus till Dunnis!!! Barnen blev jättefina och mommy blev jätteglad!

Well folks - that's it!
Trevlig lillejul på er!

Om att vara kravlös och lojal

En lojal och kravlös människa...
Två lika och en ensam av annan sort...många år har gått.
Ensam har aldrig känt sig betydelsefull hos två lika.
Det speglar sig tydligt ibland...
Pengavärdet är av stor vikt...men inte för den kravlösa som inte behöver glänsa materiellt.
Vad spelar det för roll? Glänsa eller ej...
Högsta vinsten till den kravlösa och lojala!




Till ängeln där uppe

Idag har jag, via en annan blogg som jag läst mycket i, läst ett inlägg som gjorde att hela jag skakar av gråt. En liten underbar prinsessa har fått lämna jorden och idag blivit en ängel. På mindre än ett år har en familj slagits sönder pga något så vidrigt som cancer. En vidrig, äcklig, listig och slug sjukdom som biter sig fast och förstör.
Mina tankar går till de som finns kvar. Ingen förälder ska behöva uppleva något sådant som de har genomlidit!
Jag är verkligen fed up på mitt jobb, men våran julklapp i år bestod av en skål från Orrefors fylld med godis och en lapp där det stod att vi alla bidragit till Barncancerfonden. Jag frågade vår personalchef hur mycket som gått dit per person och det var 40:-/anställd. Vi är omkring 500st anställda. Och...i denna stund är jag faktiskt stolt över vårt företag som tog ett sådant klokt initiativ! Nästa år får de gärna skippa klappen och ge hela det värdet till Barncancerfonden istället!

Sov gott du fina lilla flicka och titta till din mamma och pappa då och då!

Var rädda om varandra!
Kram C



Jullunch idag

Smakade bra. Lite väl snålt jämfört med andra år. Bara 3 sorters sill och gravad lax. Annars om åren brukar deras kokta lax vara en höjdare, men den fanns inte med på bordet...synd.
Fick en skål från Orrefors med godis samt att vi varit med och skänkt ett bidrag till Barncancerfonden - ett utmärkt tänk av företaget. Dit kan man ALDRIG skänka för mycket! Bravo Haldex!!

Bara 2 dagar kvar nu tills julledigheten...ska bli hur göttigt som helst! Måste få iväg Ellens kalaskort oxå. Tänkte att hon skulle ha kalas den 29 eller 30:e. _Hade det i fjor och det blev kanonbra. Temat ska vara pyjamasparty! Det hade hon förra året oxå och tyckte det var super! :o)

Sökte fler jobb igår...hoppas på svar. Ingen som svarade på skolan idag...testar i morgon igen.
Hot list att ringa om januariklasser med MK. Ska göra det senare i veckan.

SeeYa!
Kram C

Määäh, jag som kommit igång så bra här...

Och så vips är jag borta ett tag igen, mymymy...ingen ordning ALLS!
Jahapp, lite har hänt sen sist. Var i Lubeck med Mom & Sis 30/11-2/12. Mycket najs vill jag lova! Julmarknader, strosa på stan, shopping, fika, shopping, maaat och go dricka, fnitter, lite huttar i provhytten...and so on! ;o) Verkligen mys när man kan fnissa loss och ha en go helg tillsammans!
Fick med mej lite snygga kläder hem, byxor, en tunika och en hmm...ja, långslipover??med skärp i midjan...jaja, snygg var den iaf. Åkte Rödby-Puttgarden, så det blev lite inhandling på båten. Pilgrimörhänge, vin, whiskey och en och annan julegave oxå! Tänk, det tar oss ungefär 3,5  timme, lite beroende på färjan, att ta oss via Öresundsbron, genom yttre Köpenhamn, vidare ner till Rödby och över till Tyskland. Nu åkte vi lite längre, så lägg på 1,5 timme och så var vi i Lubeck. Lite lyxigt att var skåning i det läget faktískt! :oD

Söker jobb som en dåre! Än det ena och än det andra...har varit ganska intensivt sökande nu och jag hoppas på resultat SNART! Hittade dessutom en trevlig kurs på en folkhögskola som var inriktad på friskvård och hälsa. Kände att DEN skulle passa mej! Start i januari, slut i december...intressant. Har ju en tjänstledighetsansökan inne from februari...men den kan man väl justera. Det bästa: Det fanns lediga platser kvar! :o) Ska ringa och checka lite i morgon tror jag.

MK snurrar på, har klass i morgon i Klippan. Ska bli skoj, ingen som testat MK innan och det bådar alltid gott!

Well, kort, snabbt och lätt inlägg - ni får hålla till godo!

Sköt om er!
Kram C