Så var det klart

-provet alltså! Skööönt! Nu ska jag softa, läsa tidningen, drick kaffe för att sedan ge mej på nästa uppgift - svenskarbetet om Bellman tills på tisdag. Har hittat liteintressant information om honom och hans livsöde. Ska även analysera/tolka ett av hans verk...hmmm, det finns ju inte LITE att välja mellan...ska man ta "Märk hur vår skugga", en vanligaste, den som Imperiet gjort så jäkla bra version av....eller ska man sticka ut med en annan, lite mer okänd epistel. Jag får se vad det blir...

Fick en liten orosattack i gårkväll, kunde inte sova, regeringar, ismer och annat skit fyllde mitt huvud och jag var orolig för att inte klara provet. Somande till sist vid 01. Lagom kul när klockan sedan ringer ½7 *NOT* Nåväl, det känns bra igen och jag klarade av alla frågor, dvs jag svarade på alla, om det sen är rätt vete 17, men man kan inte göra mer än sitt bästa ju!

Well, well, cykelställ. Idag ska D på anställningsitervju på Fridehemsskolan. Dom söker sommarkockar och det skulle ju passa honom utmärkt, han går ju ut restauranglinjen nu i juni och vad passar då bättre än ett kockjobb på det? Hoppas han sköter sig bra på intervjun och att får jobbet - det skulle vara kanon!

Nähäpp, nu ska jag ta min tidning och mysa med lite kaffe, innan Bellman ska göra entré i skallen på mej!

So Long - See Ya!


Jag läser och läser och läser...

...och mina ögon blöööder! Ser ut som när jag provade kamraten P:s fiiina glasögon (se presentationsbilden...*S*) Hoppade över styrelsemötet idag, skyllde på att jag var dålig och ja, idag har jag varit på ett j*vla humör, känt mej yr och är ultratäppt i näsan, så det var inte ett alldeles påhittat skäl till att slippa möte...missade förstås landgång, vilket gör mej lite smådeppig...MEN istället fick jag ju tid till mina studier inför provet i morgon. Öhhh, det bara rör runt i skallen på mej - parlamentarism, ideologier, utskott och annat skröfs som ska bankas i i päran! :oP Tog mej en välförtjänt paus nu och rusar givetvis direkt till min blogg för lite noteringar! ;o)
Fick tillbaka matte och historiaprovet idag...ja, ok var det väl...VG på hi och på gränsen till VG på ma, saknade ett poäng...typiskt! En sak var kul med matten, del ett, utan räknedosa = krig mellan mina två hjärnceller = en del slarvfel och en del andra misstag...del två, med räknedosa = 17,5p av 18 möjliga! Tjoho - supermallig! Läraren J-I hade tom skrivit BRA! Ojojoj, där växte man ett par cm! :o)

Idag gillar jag min kamrat C som kom över på en kopp kaffe på vår egentliga engelsklektion. Vi har inte setts på hela sportlovet och jag har saknat henne! Det var gott att sitta och snacka lite, jag blev tom på gott humör! :o)
Idag ogillar jag min otroligt dåliga tajming vad det gäller studieteknik...varför inte börja med instuderingsfrågorna liiiiiite tidigare nästa gång, fru W??? Varför göra det idag, när du kan skjuta upp det till i morgon? *pucko*

Så, nu ringer det in till studietid igen!
*Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing*

Tjabba folks!



Ingen engelska idag...

Vikarierande fröken hade tydligen ramlat och slagit sig så att det fanns blodspår omkring och på hennes rum. Ambulansen fick komma och ta med sig henne till Lunds lasarett! Tänk om hon var så nervös inför vår lektion att hon tuppade av?? Oj...vi har väl varit lite tuffa mot henne kanske, men tänk om det är så då?? :o/  Tråkigt för henne, hoppas hon blir bra igen. Själv tackar jag för 2 extra timmar med samhällspåläsning inför provet i morgon...
Styrelsemöte på klubben ikväll som jag egentligen inte har tid med pga läxa, förkyld i näsan, VG på historiaprovet och en poäng från VG på matteprovet, så ser dagen ut för mej!

Over and out!

Detta inlägg är speciellt för min söta vän Lind@n...

...därför att jag vet hur kändiskåt hon är och då måste jag ju avslöja en sak speciellt för henne nu i  OS-tider. Så här är det: Min mors kusins dotter är tillsammans med en av OS hockeyhjältarna...-Ja, men VEM, VEM ropar Linda! Jag hör henne trots att det är 3 mil mellan oss! *S* Jo......................................................................................................................................................................................
**nu måst eman scrolla ner på sidan minsann ;o)**





























.......Å här kommer det:














...snart...













...okej då...det är....
MATS SUNDIN!

Vad gillade du den??

Vilken "jag mötte Lassie-historia" va!?!?
Hahahahahahahaha!

Hej å hå!

Hur fasen ska jag bli av med...

...min yberdryga förkylning!! Jag har varit förkyld mer eller mindre hela vintern känns det som - öööööh, det är ju rena öken! Höll ett pass idag och är helt slut i kroppen efter det. Mailade schemaansvariga kollegan K och bad om att få ha uppehåll minst 2 veckor när det gäller pass. Kroppen bara vill inte, nej, nej, nej säger den. Jaha, vad ska jag göra? Är snorig, men har ingen feber. Är det ett av de berömda virusen som har bosatt sig i mej eller är det läge att gå till dorren för en penicillinkur? Fast är det virus ska det väl läka ut av sig själv och där finns inga mediciner som biter på det inte...trötta mej!
Jag som köpt nya fina spinningskor och allt...snyft, nu får jag inte använda dom på flera veckor! Det är ju skit oxå!
Som lök på laxen har vi ju samhällsprov på tisdag med regering, parlament, grundlagar, ismer och lite annat smått och gott! Har studat som tusan och kvällslektyren blir boken Aspekt av vår söta lärare L = kurslitteratur för samäll A. Jaja, lite till ska väl kunna gå in innan man drar ner och knoppar in för natten.

I morgon är det dax för skolan igen. Skoj sak är att vi förväntas få tillbaka både historia och matte prov, mindre skoj är att jag inte gjort men engelskauppgift, dles pga av vikarierande damens förvirrade uppgiftslämning, dels pga eget slarv med tid, dels pga av vetskapen att vikarierande damen kommer att försvinna från vårt komvux = gäller verkligen hennes konstiga läxor då??? Skit samma, jag får väl lämna in i efterhand då - what ever!
På tisdagkväll ska vi ha syjunta/snickerboa i källaren på komvux. Detta ska bli vårt nya fina uppehållsrum som vi kan sitta och jobba/softa/äta/you name it i. Hoppas på god uppslutning så att det inte bara är kamraten C och jag som står med nål och tråd i högsta hugg! Vi ses nog som något av ett radarpar på skolan, kamraten C och jag...*S* JAg har fått för mej det iaf och inte mej emot, bättre sällskap får man leta efter! Vi kompletterar varandra bra, kamraten C driver och jag stöttar - så ser jag på oss! :o)

Undrar så om kamraten A går och pyntar i sitt nya, fina hus just nu...ska bli så spännande att få se nya placet - som dom har läääängtat! :o)


Så ja, nu är det dax för läraren L att lära mej mer och mer om regering, riksdag, kommunfullmäktige och annat i hans lärobok! 
Sleep Tight, folket!

 

Ja då, ja då!!!

Där satt det! Det svenska hockeyguldet!! Fick tårar i ögonen och ståpäls när det var klart! Heja Sverige!!

Hoppas på en riktig SMASKIG final i hockey!

Jajaja - blod, svett och trårar vill jag ha som ingredienser i guldfinalen idag! Och sen vill jag att Sverige går segrande ur matchen efter en rafflade 3:e period! Åh håhå, bara 45 minuter kvar nu!!! *HEJA HEJA*

Hmmm...undrar...

VAR gör alla klädesaffärer av sina plagg som inte blir sålda?? Var ju på Centan i går och i vissa affärer reade man ut till 75% rabatt och ÄNDÅ hängde det massor av kläder kvar på stället. Vart försvinner dom någonstans?? En god tanke hade ju varit att skicka det till en hjälporgansiation, men inte kan väl dom ta hand om en massa reaplagg från alla affärer i alla shoppingcentra landet runt? Det skulle ju bli enorma mängder kläder! Och inte kan man göra som med returpapper och mala ner kläderna och låta sy upp nya dressar efter det?? Kom inte och säg att det SLÄNGS?!? Gör det? Alltså jag måste få svar på denna frågan....hmmm!

"God hate us all"

Så heter en platta som jag hittade i CDn i köket igår...behöver jag nämna vems den är?? Trevlig disk- och röj-i-köket musik...för somliga i hushållet då alltså, för oss andra kommer genast undran om det är torktumlaren som gått söner eller om det är en katt som sitter fast och jämrar sig??

Idag har E varit hos kamraten S. Dom bor på landet i ett "Lilla huset på prärien" hus. Dom lever westernliv = kläder, inredning, exteriörer, bilar, yrke...you name it! Superhäftigt att svänga in på "ranchen" hos dessa trevliga människor! O och jag for till Centan och gick där och strosade, ganska mycket folk...Jag hittade lite nya linnen och ett par nya spinningskor för en bra peng, hade lite presenkort och då sjönk priset till en trevlig nivå! ;o) Sedan var vi och handlade mat på Maxi, trivsam affär det där, fräscht och fint - gillar! Vi åkte vidare hemåt och inom prärien för att hämta upp fröken E. -Näää men mamma, jag vill ju stanna hos S till kvällen! säger min lilla böna mär jag kommer och hämtar henne. När vi åkte hem i bilen as hon -Vaje gång det är lördag ska jag komma hem till S och leka! Jaha...vi får väl se huru roligt S föräldrar tycker att det är att ha E där varje lördag framöver! *S* Nja, lagom är väl ändå bäst!'
I kväll blir det E favvomat - TACO!

Undrar om Lena Ph blir lika risad denna lördagen i melodifestivalen? Enligt en viss kvällstidning har dom tom fått ha med hennes karl för att medla mellan SVT och Lena! Va?? Är hon verkligen så svår att samarbeta med?? Hmmm, undrar hur någon i så fall orkar med att leva med henne om hon är likadan i det privata livet...Jag gillar henne lite sådär, mittemellan nånstans. Tycker att hon har fåniga texter på sin senaste platta, ganska juste röst, stappliga dansrörelser, härlig självironi...ja, lite lagom gillar jag henne.
Gillar hennes X bättre, najs utseende och underbar humor! Minns ni serien SMASH, The Creeps gjorde musiken - gillar!!! "...you got to hit the boom - smash, dododododo dodo!" :o)

Ha en najsig lördagsafton gott folk!
I'll be back - Hasta La VIsta!


"At war with Satan"

Ja så heter en platta med värsta heavy metaldunket som min man just loooove! Jag förstår inte menigen med att spela gura och trummor det snabbaste man kan och dessutom ha någon som står och ulkar alt. grymtvrålar fram fraser som man knappt kan översätta...men men, om han nu gillar det så är det ok för min del. Ofta är han så pass hygglig att han drar igång dessa symfonier när jag inte är hemma eller är på ovanvåningen - juste får man säga!
Den gången titeln heter "The reunion with God" kommer jag absolut att höja på ögonbrynen! Då kommer jag att förstå att min make ingått en personlighetsförändring! ;o)

Idag blir det heldag med söta och gravida Syster Yster! Hon och killen ska flytta till en större lgh och vi ska kolla på den först, sedan blir det IKEA, Väla och Hyllinge. Najsinajs!

Idag fyller min fina Mommy år och det blir fredagsmys hemma hos dom med Let's Dance som hedersgäst! ;o)

Idag förväntar jag mej att Tre Kronor kommer att vinna sin semifinal och att deras motståndare i finalen blir Suomi - nordisk final i OS = drömfinal! :o)

Idag är jag dessutom otroligt stolt över curlingdamernas GULD! Vilken rysare det var igår...via RADIO för dennes del dessutom! Då var det extra nervpirrande! *svett* Varför är vi så intresserade av curling vart 4:e år förresten...jag menar, inte sitter man ett par timmar i vecka och följer match efter match i vanliga fall...är det vår guldfeber som sätter curlingen så högt i kurs månne??

Idag hoppas jag att åtminstånde 2 av mina favvisar i Let's Dance är kvar...Anna och Måns, det måste bli dom som står kvar i finalen! Funderade på en sak...kan man rösta ut Agneta Sjödin?? ;o)

Idag tänker jag extra mycket på kamraten A och hennes söta familj som ÄNTLIGEN får flytta från sin lgh och in i sitt fina hus i Lomma! A dream finally came true! Ta det nätt, så ni inte får ryggskott hela helgen!


Jag önskar eder alla en fröjdefull helg!

Rock on folks, rock on!

Jag lyssnar på musik...

på datorn just nu. Jag har nästan all min musik där, gör mina spinningpass genom datorn och så. Det är rätt mysigt att lyssna på lite godigar när man surfar, jobbar eller bloggar. Jag gör min egen playlist genom att flytta låtar från en mapp in i spelaren.
Idag när jag kollade i spelaren hade min man lyssnat på sin favoritmusik. I spelaren låg albumet "At war with Satan"  med Venom...varför så tungt, ilsket, agressivt??? HAr han någon dold frustration som han tar ut genom musiken, eller i mina öron SKRÄNET?? Jag får köra lite perceptionpsykologi med honom - det sinnet tar in får han rita till. Vi gjorde det på psykoloin i höstas och det blev till en utställning i foajén på skolan, ett trevligt kollage!

Svammel skrammel!

Rock on my friends!

Idag gillar jag att vara svensk!

Jisses vilka trevliga prestationer våra medborgare gjorde i Turin igår! Inte annat än att man är mallig som svensk idag! :o) Anja fick sitt efterlängtade guld, göra "sälen" och lyfta Pernilla Wiberg på prispallen! Foppa och Sudden hade lekstuga enligt Lasse Grankvist på radiosporten. Curlingdamerna är vidare och skidkillarna fick två medaljer - tjohoooo! Just looove it!
En frusterande sak var att LYSSNA på radio och inte kunna se dessa fantastiska prestationer på TV! Har ni lyssnat på Lasse Grankvist någon gång under en avgörade sporthändelse? Han är helt magisk! Jag tror att han är den största entusiasten jag vet i sportsammanhang! Han lever sig in i fajten och tappar nästan rösten i sin iver! Han snackar i 190km/h och många gånger måste bisittaren lugna ner honom! Snacka om att leva in - han är helt underbar - helt klart min favorit i radiosporten! :o)

*HEJA SVERIGE*



Mitt avancerade jobb...*NOT*

Jag var inne och jobbade extra igår och kommer så att göra idag oxå. Jag går rakt in efter att ha varit där ifrån sedan oktober, då jag gick in extra och går rakt in och gör jobbet som om jag aldrig sysslat med något annat. Alltså det känns som om det är inprogrammerat i skallen på mej - Receiving Transaktions - klick - klick - hur många bitar? - 1500st - klick - spara. Subinvetory Transfer - från CF till ABA - 5000st - klick. Lava tunga råämne i två - tre timmar, rapportera in, lägga in returer - tungt och bökigt, köra blå fickor...jag kan det i sömnen! Detta ger mej en extra rejäl kick till att komma vidare, oavsett om det är via skolan eller nytt jobb. Jag tycker att jag kan mer, vill mer, är värd ett annat trevligare yrke än detta! Mitt mål är att inte gå tillbaka till jobbet, om jag trots allt måste så är mitt mål att komma därifrån - snarast! Det är ok att gå in lite då och då, men jag kan riktigt känna hur depressionen knackar mej på axeln om jag skulle fortsätta! *ryyyser, det vill jag INTE vara med om*

Jobbade förresten med kollegan B igår. Han är en munter och aktiv prick, glad för att snacka, sitter sällan stilla, utan är igång och drar och sliter i det mesta. Han blev pappa för nästan exakt ett år sedan till en liten kille. Förlossningen gick bra, men var långdragen. Han slumrade till lite då och då på soffan i förlossningsrummet. När värkarna började tillta och hans fru fick det lite jobbigare blev han plötsligt kissnödig och for in på toa. När han var klar och tvättade händerna hände det...han såg stjärnor och blev helt yr! Det svartnade för ögonen och marken försvann under hans fötter, han for med en DUNS ner i golvet! In på toa rusar barnmorskan och undersköterskan och undrar vad som står på!?! B vaknar till och befinner sig i duschen där han landat efter fallet. Klapp klapp på kinden - hur mår du? - en förlossning i full gång! Jo, det kändes ok tyckte B, men han hade lite ont i foten. Ja, visst men nu är det snart dax, så det var bara att ge sig ut till frun och strax därpå kom lille killen till världen Allt frid och fröjd - en ny liten familjemedlem hade entrat världen - mys mys! Men fasen vad foten ömmar och värker tyckte B...personalen på BB såg med förskräckelse på den svulla och blå foten - Du måste till röntgen, sa dom. Näee, tyckte B, så farligt är det väl inte, det gör iofs lite ont men det är lugnt! Personalen fick nästan tvinga iväg honom till röntgen. Där visade sig att han brutit foten!!! :-O Herrejösses! In på sjukhuset som hel människa, ut från sjukhuset med en liten son och en fot i gips! Hahaha, gud vad vi har skrattat åt denna historia, inte minst  B själv! Så, istället för 10 pappadagar, blev det 6 veckor i gips och sjukskrivning! Som det kan gå! ;o)

Idag läste jag en sida...

...på nätet som gjorde mej ledsen. Det handlar om en god väns egentliga liv, som är väl dolt inför andra. Jag har anat men inte trott att det var så som det beskrivs på sidan...det gjorde mej verkligen ont att läsa!

Kram min goa, fina vän!

Jahapp...

Då var det snart dax att dra sig iväg till kneget, ska ju jobba extra onsdag- och torsdagkväll. Ingen större  hit precis men lite extra ner i CSN kassan är ju alltid välkommet! Ska svänga inom min väninna och låna ett par brallor av henne som jag kan ha på jobb, hon jobbar på samma ställe och har samma storlek så det är ju väldigt praktiskt! Det som är mindre kul är att hennes gubbe har fått kräksjukan och är hemma från jobb idag = jag vågar mej inte in i huset med tanke på smittorisken! Synd, jag hade gärna velat fika och småsnacka lite med henne idag...Uuuurk, kräksjuka är verkligen något av det värsta jag vet! Hellre är jag förkyld en vecka än att kräkas i en dag! *ryyys*
Jag kommer att missa hockeymatchen och Anjas åk ikväll
, men får hålla tillgodo med radion. Hockeykillarna har verkligen press på sig att vinna efter läggmatchen igår. Just snyggt om dom förlorar mot det "lätta" motståndet idag...jojo!
Får väl ta med mej min samhällsbok till jobb och studa lite under rasterna. Det är en hel del instuderingsfrågor att gå igenom. Regering osv...int edet roligaste ämnet precis, men ändå intressant på sitt sätt.
Kamraten C ringde idag och snackade lite. Hon är i sin stuga i Perstorp pch myser med sina kids, pluggar och åker pulka. Rätt som det var när vi pratade sa hon till barnen: -Titta barn, det kommer en människa i skogen! Hahaha, snacka om sensation, en människa!!! ;o)

Jahapp, vi håller väl våra blågula tummar för goda svenska resultat i OS denna dag!

SeeYa folks!

Babsan eller???

Babsan eller???

Jag tycker att Hanna Graaf likande Babsan från halsen och uppåt i lördags på melodifestivalen, fast som blondin då ju...är dom inte lite lika?? Annar gillade jag hennes justa klänning - verkligen flott!

Ahhh SATIKEN!

Sååå nära en bronspeng i herrarnas skidskyttestafett - alltså en sketen skidspetslängd! Man blir ju helt matt, först av att klappa händerna i soffan så att man är nästan lila på insidan av händerna, sen gapa och tjoa sig hes för att sedan se att den jävla skidspetsen som var på fel sida målstrecket var svensk...då gick luften ur mej! :oP Fy för hundan - det är ju skitjobbigt med OS, man blir ju helt slut!
Ha, jag såg ena delen av en märklig kombinationstävling idag, nämligen backhoppning och längskidor?? Det måste ju vara två HELT skilda saker eller hur? Fy fan, dom visade bilder uppifrån backhoppet, alltså högst uppe där dom åker ner ifrån - över min döda kropp att jag hade över huvudtaget funderat tanken på att kasta mej ner för detta stup iklädd vadderad dräkt och med ett par 3 metersplankor på fötterna - NO F*CKING WAY!!! Men kombidelen - längd, känns ju inte på hästvägar lika skrämmande som backhoppet, det är ju rena lugna gatan om man jämför min skräck för höjder och en nätt uppförsbacke på en annars ganska jämn bana. Visst är den kombinationen SKUM?? Har aldrig sett den innan...
Frågade R vilka grenar han skulle ställa upp i i vinter alt sommarOS. Jägare som han är sa han tveklöst lerduveskytte på sommaren (ni minns väl Pia Hansen för ett par år sedan, heter det trapp??) och storslalom på vintern. Jag hade valt fotboll på sommaren och curling på vintern, men har många andra grenar som hade lockat oxå OM man nu var helt enorm i sin talang och inget var något svårt eller jobbigt alls skulle jag absolut valt konståkning antingen singel eller med en vacker prins i paråkning. I sommarOS hade jag valt 100 meter, en gren som är lika het i alla mästerskap! Fast jag hade inte velat ha sådana bamsiga lår som de flesta har...uuuuh, hade ju ALDRIG hittat ett par justa jeans till sådana klubbor! Lägg till min längd på benen och det hade varit goodnight för längesedan! Varför har förresten de flesta av dessa damer JÄTTE långa naglar och flera kilo guld i öronen och om halsen? Det borde ju göra det tyngre att springa, inte sant? Hmmm..
Jahapp, sen var det ju hockey i kväll...ska dom spela en läggmatch eller inte? Min personliga inställning till tävlingar är att man går inte in i något halvhjärtat, utan det gäller att vinna så mycket som möjligt, man gör helt enkelt sitt allra yttersta, därför existerar inte läggmatcher i mitt synsätt...jag hoppas därmed att Bengt-Åke läser min blogg och förmeldar detta till grabbsen i Tre Kronor. Nu tror jag iofs att dom är av denna inställning, sportsmän som de är, men vad coolt det hade varit om Bengt-Åke i intervjun efter matchen sa att: Näää, du vet jag var ju inne hos Lilly Marlén och hämtade ett par kloka ord och därmed vann vi med 23-0! Hahaha, ja, jag ställer gärna upp som inspirationskälla, Bengan! ;o)
Förresten hade som i OS-studion en stilstudie på Bengt-Åke i intervjuer som han gett. Han börjar varje svar med ordet -Neeej/näää/naeee! Kolla i kväll så ska ni få se! Hahaha, R och jag studerade honom i en intervju i går och ALLA meningar utom EN svarade han med ett neeej/näää/naeee i början av meningen! Vi blev halt pappa när han svarade -JA, det tycker jag, i en fråga! Hahaha!
Jag tycker Bengt-Åke liknar en falk, som den på Falconölen...eller hur?

Jahpp folket, det var den pausen i pluggandet!
Måste vidare nu och reda ut ståndriksdagar och annat...

SeeYa!

En undran...

Om kvinnliga fotbollsspelare har ett rykte kring sig att vara manhaftiga och lesbiska, vad är dåen kvinnlig hockeyspelares rykte?? Det finns speciellt två saker som jag tycker är direkt okvinnliga och det är just hockeyspelande kvinnor OCH kvinnor som spelar bas/elgitarr! Av någon anledning är ju hockey verkligen en manlig sport med råa tacklingar, utslagna tänder, livet utanför rinken med för mycket booze och kvinnor som faller som furor för dom...ja, förra året föll en kvinna för tre hockeykillar. Tjejer på elgitarr eller elbas tycker jag ser så fånigt ut...speciellt när de tgäller rock'n'roll stuket och gurorna hänger vid knäna. Kan det verkligen vara bekvämt att spela så?
Hjälp! Tänk om det blir värsta feministstormningen nu!? ;o)

Idag ska jag studa inför kommande samhällsprov på tisdag.

Tjabbbba!

Helgen...

Ja,den har farit på som vanligt alldeles för fort. Vi har varit på Skattkammarön, ett lekland i Malmö i lördags fm. Mötte upp kamratern L och M med barn och där stojjade vi runt i ett par timmar och hade hur skoj som helst. O är helt magisk! Han kastar sig handlöst utför rutchkanorna där stora barn tvekar. Men inte vår tuffing inte...nänä, har ska fram till vilket pris som helst! Han kastade sig handlöst bland bollarnan i bollhavet, utan att bry sig om det fanns någon i vägen. Tur att han inte krockade med någon!! Men sedan fick han smockat till en kille i samma ålder (ca 2 år) och då fick han en smocka tillbaka! Hahaha, vi stod och betraktade "slagget" tills R gick och sa till dom att nu räcker det. Javisst, det var lugnt...inga tårar eller så, då hade vi givetvis brutit innan...;o) Det ÄR kul att smyga på barn när som befinner sig i olika situationer. Tex idag när E och O badade och E sjöng för O som stod upp i karet och blev intvålad av sin syster. Eller när E sjunger "Vi drar till Malmö, vi drar till Malmöööööö, vi drar till Malmö baby" och O fnissar med hela huvudet! Ahhh, mina pärlor! *love*
Ja just, vidare till lördagen...vi var på 30-års uppvakting senare på kvällen. Svågern fyllde år och hade öppet hus från 13 och framåt. Vi kom väl vid 17,30 och stannade ett par timmar. Barnen var med och när dom till sist började gnissla var det dags att åka. R avslöjade att han hade smällt en konfettibomb i deras säng! *hihihi* Så kan det gå när man fyller 30! ;o)

Idag har jag hållt pass/tränat för första gången på 14 dgr. Det gick bra, hade gjort nytt pass med nya låtar och folket cyklade på som bara den och pustade och stånkade på - jag är inräknade bland dessa! ;o) Annars har det varit lugnt, kollade hockeyn som tack o lov gick bra, Foppa på bänken för första gången sedan 1992! Ojojoj, tänk att bänka en världslirare som Foppa - då har man fan i mej ett jäkligt starkt lag! *Heja Sverige* Anjas superG inställt! Ähhh, vad drygt! Skulle hon åka i morgon istället?? Vilken tävlingsmänniska hon är. Såg bilder steg för steg i sportbladet idag när hon knäckte sin stav efter att ha  förlorat guldet...man kände inte igen henne - hon som alltid ler och myser med sina goa äppelkinder, nu var hon hatisk i blicken och gick på som en toka! Ojojoj, vad ett OS kan göra människor annolunda!
Undrar hur mycket doping som kommer att avslöjas i detta OS?

Undrar en sak till...hur kamraten C mår i sin cyberlösa värld i sin stuga!?? Undrar också hur många falukorvar hon har ätit fram  tills idag!?? ;o)

Tjillevippen!

Jag är mållös!

Arja och Tobias - vilket par! Ahhh, så rent, så sensuellt, så vackert, så elegant! Dom toppar ju helt klart min favoritlista just nu! Anna var så himla duktig idag oxå! Gisses att hon orkar med tanke på sin storlek - otroligt! Hon är ju så söt för hon blir ju så rörd och är nästan färdig att gråta en skvätt varje gång! Victor var duktig och Måns likaså, men Arja...jag sägar bara Arja - WOW!
Så var ikonen Peppe slut i programmet, med all rätt får jag säga. Fancluben räckte inte till idag...tack och lov! *L* Men som han sa: "Det var en seger att få avsluta en hel dans i takt!" Vilken underbar distans han har till det hela! *just loooove it*
Agneta..."like a virgin" kvällen till ära, klädd i helvitt. Ganska ok för att vara mor till ett barn, men hade hon snott kavajen från Henke Larsson-reklamen där han provar en kavaj som är DUKTIGT kort i ärmarna?? Hmmm...bara undrar?? Hon missade sin standradreplik om att "det var synd att någon måste åka ut", men den kommer, den kommer, folket. Bara behåll lugnet...den kommer! Hon fick ju iaf hängt sig om halsen på några av de tävlande i kväll och därmed fick hon sin dos kroppskontakt för aftonen! *trötta mej, miss boaorm*

Förresten, på tal om TV4, ni missade väl inte Bygglov i veckan?? Programmet sändes från, tro det om ni vill, men SVALÖV! Ja visst, metropolen i Skåne där denne bloggare bor, lever och verkar! Ha, nu blev man lite rikskänd! ;o)

Ha en fortsatt go fredagskväll!
Guten Aben, mine freunden! (hahaha, undrar om det blev rätt helt grammatiskt, ordval och stavning???*S*)

Trött på ditt efternamn??

Sugen på att byta utan att behöva ingå äktenskap? Vill gärna vara lite speciell? Inget vanligt "-sson-namn" här inte? Kolla då in denna länk: http://www.prv.se/NAMTWeb/default.jsp
Här kan du med två delar komponera ditt egna unika efternamn! En hel del orginella fick jag till vid ett par tillfällen. Testa gärna! Mycket nöje! :o)

Place your bets!

Ja, vem sätter ni stålarna på i kvällens Let's Dance? Just nu känns det som om de tre hetaste paren är Anna with the big boobies, Måns "The Bergottman" och Victor "The Bolibompaman". En stark joker är förstås Peppe "Träbenet" Eng...men KAN han verkligen hänga kvar en vecka till? Minns förra gången det var Quickstep...Peppe måtte ha missuppfattat helt och trott det var SLOWstep isället! Hahaha! Fast att jag vet och tycker att han är flera klasser under sina danskollegor så är ju röstningen hos folket det som väger upp tyngst och har man den regeln i programmet, ja då får man helt enkelt gilla läget trots att det inte är det resultatet man egentligen vill ha fram! För hur det än är, så har ju Peppe ett enormt stöd av svenska folket...jag gillar honom och beundrar hans mod och stolthet att fortsätta tävligen! :o) Såg förresten i veckan en sportsändning med honom och insåg att dansen har gjort honom ett antal kilo lättare. Han var så slank och grann och kinden - snacka om effektiv träning!
Den eviga och ständiga frågan...miss Sjödin...hur har hon lyckats i kväll tro?? Ju fler jag pratar mer, ju fler vet jag som delar min uppfattning om klängväxten/boaormen Agneta. Folk har tröttnat på henne helt enkelt! En replik som jag tycker ni ska vänta in i kväll är den där hon tycker att det är sååååå tråkigt att någon ska behöva åka ut och strax därefter häger hon som en fjäderboa om halsen på dansparet - I promise you! Bara vänta och se...;o)

Ha en najjs fredagskväll, folket!
Tjyyyys - som tysken säger! :o)

Diskussion på Citykliniken...

Jag ver ju på besök där idag och allt såg bra ut på EKG och så, lugnande och skönt att veta! Eftersom min mor har haft problem med sköldkörteln tog jag lite prover på det oxå. I väntrummet utspelade sig denna fantastiska konversation mellan två män i 55+, båda Landskroniter och med den underbara skånskan:
-Jahapp, sicket javvla vär vi har nu igen!
-Jaaa...ena dan snöar de å andra dan ente...man ved ju knappt hånt de ska va! Hohohoho!
-Jaa, de e marklit som de ska hålla på!
***tystnad***
-Ja, då e de många trafikolyckor nu ju.
-HOHOHOHO! Ja sicka javvla idioter som kör omkring i detta väred! Di kör ju som om de va sommar å fint vär! Jaja, står darr 90 så kör man ju i de!
-Jaaa, de e ju bara synn om dom oskyldia som kör grannt.
-HA! Ja, di kunne ju snurrat runt på sin egen bil och krocka me ett trä eller nåt och sen konne di ligga darr med brödna armar å ben! Fnys!

Därefter var det dax för mej att ta ett prov så jag vet inte hur det slutade...men jag är glad att jag var där ensam för jag hade STORA svårigheter att hålla mej för skratt! ;o) Gioa Gobbar!

Gotta get the kids now!
Tjabba tjena hallå!

Freeeeedom is here to wait!

Så stod det i sluten på en skrala terminsplaneringen som vik. eng fröken gav oss för ca 6 veckor sedan, fast inte med så många e:n, det är mest för egen effekts skull som jag skrivit så! ;o) Som det verkar nu är det freeeeedom för fröken själv som väntar inom det snaraste! Hon kommer alltså att få lämna Komvux! Ohhh, yes! 1-0 till eleverna!  Tro nu inte att jag är en skadegald och elak bitch, men ni som läst tidigare i bloggen VET hur frustrerad jag varit över hennes okunskap, nervösa sätt, 0 glädje i underivisningen osv osv! Det känns faktiskt som en seger! Ahhh, ett sportlov som följs av en ny eng.lärare - kan det bli bättre! :o)

Gotta go now, ska ju till Dr. Carter! ;o)


Så var det dax...

I morgon ska jag iväg och ta ett nytt EKG. Hahaha, i min iver ser jag att jag skrivit fel på klinikens namn...jag ska till Citykliniken men har varit helt uppjagad och klottrat ner att jag ska till CityAKUTEN istället! Hahaha, undrar om de tär Doctor Carter som kommer att undersöka mej!?? ;o)

Howdy my friends!

Ogillar verkligen!

Idag satt vi och kollade på en film på samhällskunskapen. Brevid med satt ett yrväder, fast i heavy metal stilen från 80-talet = collegietröja med Iron Maiden och klorinblekta jeans som är hysteriskt sönderrivna och vansinnigt lappade, dessa plagg är tvättade 54687324 gånger och är nog verkligen från 80-talet. Han låter mycket och har en stark röst, har nog varit rätt snett på det på en del ställen och är nog inte helt 100 på rätt spår ännu. Det är en hygglig person på sitt sätt, men han är fortfarande som en vild påg på 16-17-18 år, trots att han är 30+...
Men idag under filmvisningen gjorde han något som jag tycker är helt vidrigt...han knäckte sina fingrar! Alltså ni vet så som en pianist gör innan ett stycke - KNAAAAAAK! Oaaoaao, jag bara röööös. Tror ni det räckte då? Nänä, då tar människan och knäcker till ett finger åt gången - SPLONK * 10! Uhhhh, jag höll på att riva sönder mina kläder av den gåshud jag fick! Vad f'n gör man så för? Är det till någon nytta eller?? Eller är det bara en ful och jäkligt otrevlig ovana? Huuu!

Öhhh, vad hände nu då??

Sverige bara brakförlorar mot Ryssarna i hockey med vansinniga 5-0!!! Dom rasade verkligen igenom...Mitt hopp ligger hos Foppa, han kommer in i truppen i morgon och jagkniper med tummar och tår för att han ska få vara hel genom hela turneringen!
En annan underbar sportnyhet är att Henke Larsson nu är klar för Helsingborg - vilket enormt lyft för HIF och hela allsvenskan! Frälsaren är tillbaka på hemmaplan, välkommen tillbaka Henke! :o)

Jag måste medge att jag är helt förundrad över min kamrat A! Hon rapporterar om svenska OS-segrar på sin blogg, men i sanningens namn vet jag inte EN till människa som är så ointresserad av sport som kamraten A. Minns på kamraten K:s bröllop där det visades en bild på en gäst som var fotad tillsammans med Annika Sörenstam. Kamraten A tittade på bilden och knuffade maken H i sidan och sa: -Vem är hon??? Tjena, tjena - sveriges bästa golfspelare alla kategorier! *S* Men är man inte intresserad så är man ju inte...;o) Men Vänner...där snackar vi kunskap hos kamraten A! Jag tror tom hon kan en och annan replik utantill! Du är bara för go, min vän! :o)

Jaha, då är det väl bara att värma upp inför konståkningen ikväll - slipe grillorna, kolla det sista på dressen och så... ;o)

SeeYa!

V = VICTORY!!

:o) Gott, gott, gott!
Yppar inte mer just nu!


Alltså Anja kan man ju lita på!

Bronsmedalj i störtlopp, inte den ädlaste av medaljerna men guuuud vad bra hon körde! *hejja hejja* För den delen leder Sverige över Kazsjastan i hockey med nätta 7-1! Tjoho! :o)

På min sedvanliga dagliga koll bland webbisarna...

...hittade jag inte TinaJÄTTEGOTTs bebis idag heller! Plussar hon eller??
Istället hittade jag en bebis som heter Montan i efternamn...alltså montan för mej är ett slangord för MENS! Det måste dom ju hört 74596843,56 gånger redan! -Jasså, kul att heta röda faran i efternamn! Jag hade tveklöst bytt till Montana, Mont, eller varför inte Montessori! ;o) Nu känns det som man vill utveckla namnet till exempelvis...ehhh...Monte-lase! Hahahaha! För utomskåningar kan jag berätta att montelase = binda! *oj så skojjigt jag har nu* ;o)
Nä, just det...det var ju störtlopp jag skulle kolla på, inte blogga mej igenom min värdefulla ensamtid!!

Som tysken säger:
Guten Mitdag! ...säger man så, tro??
Ja, howdy på er i allafall! :o)

Helt matt i kroppen!

Jag har skrivit mitt matteprov i dag...nu susar det i kupan och jag är helt okoncenterard! Ha, ska man verkligen känna sig så bara för att man har skrivit ett prov?!? *skakar på huvudet*  Jaja, provet var i två delar, en del utan och en del med räknedosa. Den första delen var som om all min kunskap låg på is och isen vägrade smälta...alltså, jag tror att den delen visade läraren att jag hade några som helst talanger för det här med regler, bråk, potenser och annat skrövs! Del nummer två däremot tyckte jag gick jättebra - inga problem med lösningarna på lästal. Volym, tid och valutaräkning innehöll det bla...jo, den delen kändes ok. Ja, vad fasen, jag skiter i vilket just nu faktiskt - man kan ju inte göra mer än vad man kan! :o/
Tandtrollen drog på sitt fetaste leende och visade stumparna för mej idag när hon sa: Ahhhh, de kåmmor å gå åt helllvette. -Vadå sa jag? -jaa, ehhh, priovett allså! -Jaja, sa jag, men ändra inställning till provet så går det nog lättare! Hon stirrade på mej med stora ögon och tappad haka och sa med ett fåningt flin: -Ehhheehe!?! Jag tror inte att hon klarade sig speciellt bra, to be honest...!

Igår var vi på krogen och åt gott, söta mannen tyckte gott att vi var värda det. Vi åkte med våra kompisar och deras lille kille W. Barnen åt vars 3 tuggor typ och sedan var det bus för hela slanten! Jag åt en grekisk fläskfilé med oliver, feta och tzatziki - en höjdare! Ett glas rött till det och middagen höjdes ett steg! :o) Söta M hade köpt presenter till barnen, hon är bara för go! Strumpor och bok till O och målarbok och innetofflor till E, dom var helt lyckliga! E avgudar M och vill vara hos/med henne jämt när hon kommer hem till oss. Det är ju kanon för då kanske M tar fram sitt smink och E blir pudrad och rougad, vill det sig riktigt väl har M med sitt GLITTERsmink och då går E igång ordentligt - lyckan är gjord! *S*

Är det inte störtlopp idag på TV? Anja vs Janica? Hmmm, har för mej att det var nu vid 12-tiden! Får väl kolla läget, samtidigt som jag kollar igenom lite samhällskunskap...prov på tisdagen efter lovet...*voine voine*

Howdy folket!


Happy Valentines hälsning!

Happy Valentines hälsning!
Lilla söta E hade stooora ögon igår när hon berättade för mej att "i morgon är det hjärtedagen"! Ja, det är det, sa jag. Har ni gjort något fint på dagis till hjärtedagen idag då, undrade jag? -Jaaa, men det är en hemlis, vi fick inte säga någonting för fröken till föräldrarna! -Oj, vad spännande, sa jag och väntade mej en teckning eller något pyssel med hem från dagis i dag. I stället kom det ett kort med posten, till Fam. W. Jag kände inte igen handstilen och öppnade. I kuvertet låg detta fina kort som Ellen gjort till oss och som dagisfröken har lagt på lådan och skickat ut till vars ett barns familj! Så gulligt! *mor smälter* :o)

Hallelulja!

Så, nu har jag gjort mitt historiaprov! Snacka om skrivkramp alltså...är helt lam i högran nu! Jag tyckte det kändes helt ok, med tanke på vilken bredd det var - 1000år historia med start på 400-talet, :oP Jag svarade på allt utom EN fråga: Vad är ett absolut kungadöme? Ja, sorry läraren L, där var det helt blankt i skallen på mej! Precis som någon blåst från ena örat till det andra - *swisch, botta* Jaja, jag tar det med ro, jag känner mej nöjd och glad ändå!
Missade RIKTIGA engelskafrökens besök med sin lille bebiskille, tusan oxå! Men hon lovade att hon kom och häslade på lite då och då hos oss. Kamraten C berättade hur mycket vi sknade henne och hon sa att hon förstod att vi hade det tufft! Jo, det är ju det minsta man kan säga... Igår gick halva engelsklektionen åt för att reda ut om vi ville ha prov, hur man enl. vikarien studerar "nuförtiden", varför vi ville ha feedback på våra inlämningar och varför vi inte fick det....osv osv. Hon var nära en krasch i går...jag tänkte, antingen börjar hon vråla ut oss eller bryter hon ihop och gråter! Men kloka och förnuftiga kamraten C läste av henne snabbt och styrde undan kraschen! Hon sa tom så här: Ja, det är ju väldigt tråkigt att M (riktiga engelska fröken) har valt att föda barn nu så att ni inte kan ha henne istället! Öhhh...?? Vi måste åter igen prata med rektorn om detta fenomenet fröken vikarie i engelska.


Idag är det ju hjärtedagen - trevligt för handlen, för det är ju mest deras jippo, eller hur? Rara maken ringde mitt under provet och föreslog middag ute - NAJS, det går jag så gärna med på! En överraskning var det blir någonstans - det gillar vi! :o)


Nu kommer snart kamraten C, jag antar att hon vill prata engelskaproblemet...vad att göra???

Sen är det ju matteprov i morgon - måste uppdatera mej på lite regler och så...*spott, klök, slem, kräk*

Amen, folks, amen!


Jag har en ny sport!

Jag kollar på HBGs lasatretts hemsida efter en kändisbebis - kändiskåt - moi??? Hahaha, jojo, så är det. Ni vet MAT-Tina, eller Tina-JÄTTEGOTT som vissa vill kalla henne, går ju i väntans tider. Hon bor i HBG och då bara MÅSTE hon ju föda där, inte sant??! Så nu är jag där och checkar läget varje dag. Häng med på en visning vet jag: www.helsingborgslasarett.se klicka vidare på webbisar.
Jag hittade ett flickebarn, hon verkade vara parets förstfödda, som vägde *sätt er er, så ni inte svimmar* 5700g och var 55cm !!! Kommer dom verkligen att skaffa mer än ett barn?? Inga höga odds på det va? Har man inte kännt smärta innan, kan jag GARANTERA att man gör det om det ska ut en sådan bjässe ur en! Holy smock! Som Babben Larsson sa på sin goa gotländska dialekt: Att föde barn är fanimej som att skite ut en hörnsoffe! *oooooo ajajajajaj*

Nä, nu MÅSTE jag skärpa mej och gå till sängs med historisk kvällslektyr!
Sleep tajt, folks!


Är min man GALEN eller???

Ja, här hann knappt gästerna utanför dörren innan han började skruva på sej...ehhh, mor, vad säger du, jag tänkte åka ut till skogen och sätta mej på pass. -Ja, visst gör du det sa jag. Kollar ut och det är kolmörkt och termometern visar ett par minusgrader, brrrr! Men det stoppar inte Mr W, det ska värre saker till för att få honom att sitta inomhus! :o) Hans kompis, där R har sitt jakttorn på kompisens mark, ringde igår och berättade att han sett 4 vildsvin vid Rs jaktkoja, varav en var en riktig bjässe! Så...kanske blir det en nasse som hänger i garaget i kväll...man vet aldrig med R!

Nu ska jag plöja igenom instuderingsfrågor inför tisdagens historiaprov :oP Ett antal saker att banka in i skallen vill jag lova!
Kalaset gick bra, D kammade hem presentkort, 3 knivar, en bok, kontanter, parfym och en och annan blomsterkvast. Räkris med vitlöksbröd och semla med kaffe bjöds det på idag. D var ute och firade sin f-dag i går och gissa om han stank sprit ur munnen idag... party, party!

SeeYa in space, folks!

En 4-årings underbara handstil!

En 4-årings underbara handstil!
E har skrivit ner alla i familjens namn. Är det inte underbart när koden är knäckt och bokstäverna bara teckans ner gång efter annan. *älskar* Mamma är mallig! ;o)

Söta Majken!

Söta Majken!

Ett litet foto på Ds girl, M! Nästa fredag har dom varit tillsammas i ½ år! Gullepluttar! :o)

Denzan 19 år idag!

D

Kl 03,28 för 19 år sedan fick jag denna lille killen på Helsingborgs BB.
Grattis min stjärna! Puss från Mommy! :o)

Analys av fredagens Let's Dance

Alltså, snacka om att äga showen! Jag pratar givetvis om Måns och Maria, vilket framträde - WOW! Anna Booops var inte dålig hon heller, men gud vad han är spattig i kroppen, hennes partner Mr Sugrör. Vem var det nu mer då...ja han från Bolibompa ja, han var inte så bra i går tyckte jag. Arrrrja och Tåphias var eleganta i vanlig ordning, det slår verkligen gnistor om dom!
Sen har vi ju Peppe...ack, ack, ack...vad säger man? Det är nästan som om det vore R där stod, mitt på dansgolvet, pall och rör sig gärna inte mer än någon nödvändig milimeter. Han borde givetvis ha åkt ut så det rök om det för flera program sedan, han har ju verkligen ingen talang för dansen även om jag ändå tycker att vals passade honom ganska hyfsat - det började ju åtminstånde rätt bra...En insändare i Kvällsan skrev: Peppe har blivit en riksnarr! Det var rätt tufft, han har ju ändå charm och kan ta det hela med en klackspark, fast om man ser till programmets mening, så har han ju faktiskt inte där att göra så här långt in i programmets gång - honestly!
Men, jag hade rätt om Kishti, jag kände det på mej. Det var hennes tur att åka hem, hon har varit illa i det dom sista gångerna och ja, nu räckte det inte längre!
Till sist sparar jag godbiten Agneta. Suck, jaa...petrolblå, eller ska man säga mörkturkos om färgen på hennes klänning? Den var inte till hennes fördel, dessutom var ju skärningen vid brösten märklig oxå...ser ju ut som hon har slöstrutar! (tack för det underbara uttrycket, kamraten A) Hade lilla dottern knåpat ihop ett halsband till Mommy oxå eller? Nä, diss, diss, diss till Agge!

Ikväll ska jag och barnen äta pizza. R ska på "tack-för-flytthjälpen-fest" hos sin syrra. Vi har ingen barnvakt och jag har fortfarande 3241657665468732416941 saker att bli färdig med till nästa vecka, så jag stannar vackert hemma.
I morgon fyller min lille kille D 19!!!!! år! Hur kan han vara min son? Jag är ju inte en dag över 25! Alltså skulle jag vara 6 år när jag fick honom? DET kallar jag ung mamma! Hahahaha!

Ha en go lördagskväll mina vänner!
Over and out!

I dag är det verkligen ÄNTLIGEN fredag!

R kommer hem från kursen i GBG!!! *Längtar* Äntligen kan jag känna att någon avlastar mej från hela ansvaret. Jag ska fasen bara relaxa idag, inte göra middag, ligga på soffan och äta godis eller poppa popcorn i min fiiina popcornsmaskin - här ska det softas! Rekomenderar förresten varje popcornsälskare att köpa denna fantastiska maskin från OBH Nordica. Popcornen blir SÅ goda! Dessutom slipper man brända kastruller...och ja, jag tillhör dom som tycker att popcornen blir godast när dom poppas utanför micron. Mumsich! :o)
Barnen har varit på dagis sedan kl 8 och ska hämtas kl 12. Bra, då ahr jag hunnit läsa ut Pojken som kallades det och hunnit börja på nästa bok i samma serie Pojken som inte fanns. Sjuk läsning! Stackarn är ju inte ens värd ett ruttet lingon och får i stort sett inga behov uppfyllda, inte ens det primära - det man knappt överlever utan stimulans! Egentligen borde jag givetvis läsa den engelska novellen som jag har i uppgift att redovisa nästa vecka, så jag får väl ta den paralellt. Jag är nu klar med den där häxboken - at last! Phuuu, den var en seg en, så detaljerad och på gammelsvenska...man blir ju helt matt! Nåväl, den är nu klar med intrig och motiv utplockade. Så var uppgiften som skulle redovisas muntligt idag...för den som var i skolan vill säga...ja då inte jag, eftersom jag valt att vara hemma i dag oxå! Får väl vara tills nästa vecka, fast då ska jag ju på EKG på fredag morgon...aj då...jaja, vi får väl se hur det blir.
Jag mår bättre och bättre för varje dag, känner mej piggare idag än igår - skönt! Tänkte köpa ett gott rödvin och smutta på idag, det är ju bra för hjärtat och blodet. :o)
Åhh, sen är det ju Let's Dance! Vals på temat idag. Kommer Peppe att fixa ÄNNU en omgång med sina stela höfter? ÄR Arja och Tåpihas ett par...varför annars så omslingrade NAKNA bilder på dem i pressen? PR = flest röster?? Mmmhm, Anna whit the big boobies, sopar hon mattan igen? Ja, vals måste ju vara en fördel för henne, bara att följa partnern och glida vackert över golvet! Kisthi Tomita...nä...jag tror hon har gjort sitt. Det spelar ingen roll vilken färg hon har på kastmärket i pannan denna kväll, hon måste göra en one of a kind dans för att hänga kvar! Å sist favoriten...Agges kläder! Jag håller andan och hoppas att hon har lagt ner projektet mönstrade strumpbyxor som han envisats med att bära sedan premiären av programmet! Shit, det är verkligen lika spännande varje fredag att se vad hon har klämt ner sin lekamen i ! Analys följer...I promise you! ;o)
På tal om Arja, finlandssvenskan är ju verkligen ett jäkligt fult språk! Hahaha, ja finskan i sej är ju inte direkt vacker, men det blir ett strå vassare när man blandar i svenska, ryyys! 
Uttala dess meningar på fs:
-Vaad ärr lockan?
-Syss mej passionerat!
-Jaak var på semesster i Mynnsen.
-Nej, nuu ska jak taa en sauna och en duss.
Hahaha, eller hur!? Visst är det hemskt! Jag jobbar med en finne och GUD vad jag har garvat åt det språket! Jag bad honom en gång säga 2222 på finska, det lät: kakseti, kakseti, jkhdorailuh, kakseti, kaks! My GOD, jag garvade så jag grät och fick snyta mej. När jag fick luft i lungorna igen skrattvrålade jag till kollergan -Igen, igen, en gång till! Det lät fan inte klokt! Ah, han var ju kul oxå när han ringde hem och pratade med sin sambo. Dom kacklade på finska, så jag kunde ju lätt sitta brevis och jobba utan att tjuvlyssna (ha, LÄTT på det språket...*not*) men ibland kunde jag inte undgå att höra: klösdajöjagöoi - KOMPLEDIGT - lökasjtdåopuhqerji. Hahaha, då fanns inte KOMPLEDIGT på finska, utan det slängdes in i meningen på svenska! Fiffigt - inte sant! En sak till...varför är alla ord så förbannat låååååååååååånga i finska språket? Hmmm, kanske skulle ta ett 100p arbete på det, kamraten C och jag? ;o) Tror INTE det, nä!
Kamraten C är oxå hemma idag...hon har skrivit om lösbajs på blogg
http://quarter65.blogg.se/ Hon är helt magisk och skyr inga medel, utan är verkligen rakt på sak! Jag diggar henne skarpt! Vi har funnit varandra tom nu i stress symptomens ruggiga värld!

Tack alla sötnosar för era "pigga på mej" inlägg! Det värmer rejält att läsa! (((KRAMAR)))

Have lovley weekend, my friends!
Peace on earth!!





Efter en god natts sömn..

...mår jag idag ganska hyfsat. Inget hjärta som bultar som om det vill rymma från min kropp, ja det slår dock fortfarande ;o) men i lugn och behaglig takt. Känner mej trött, det är såklart inte så konstigt med den stressen jag hade i själen igår. Jag kommer att stanna hemma från skolan idag, barnen får gå på dagis och rasta av sej. Får se hur det känns senare idag, men det lutar åt att jag stannar hemma i morgon oxå - behöver verkligen pusta ut! Ska ringa och få en tid till nytt EKG när jag lämnat ungarna. Undrar vilken distriktsläkare jag valt?? För man har väl förvalt det innan? Äh, jag kollar med Citykliniken, har varit där förr och är nöjd med deras tidigare insatser, så får det bli!
Jaha och nu har Gud beslutsångest igen för här snöar det åter igen...hur ska han ha det där uppe egentligen?? Tycker ju precis som så många andra att det är dags för vår, NUUU!

Rock on!

Jag har varit på hospitalet i kväll...

Jag, min dumma kossa har ju tränat med förkylning i kroppen TROTS att jag vet att det inte är bra, och så håller jag pass ändå och går tom på extrapass - hur klever är jag på en skala?? Ja, just det, jag är ju odödlig! HA! Det trodde jag ända tills i måndags, så jag fick hjärtklappning och kände mej yr. Uhhh, obehagligt. Var lite så i går oxå, men nu em kom värsta attacken! Fasen vad hjärtat speedade igång! JAg vet inte hur jag tog mej igenom eftermiddagen. Till råga på allt är ju R i GBG på kurs och D tog bilen till HBG. Jag ringde VC i Svalöv och telefonissa kunde med min beskrivning av symptom avgöra att jag inte behövde någon läkarhjälp - satans subba! Vem fan tror hon att hon är?!? Rinde till Citykliniken i LA, dom hade akuttider i morgon från kl 8. Jaha, tack för den...Ringde Mom o Dad, dom var på "mitt" sp.pass som jag lejt bort. Jag tänkte...bara inte Mom ska sola efter passet. Nä, jag fick tag i dom ca 1½ timme efter passet och dom kom hit. *älskar dom* Mom o jag for till akuten i HBG, Dad kvar hos kottarna. Jag kände hur jag blev yrare o yrare och nu fick jag ont i vänster arm - jaha, nu kommer infarkten, tänkte jag! Kom snart till HBG och in på distriktläkarakuten. Gjorde EKG, såg normalt ut, pulsen låg på 119 när jag kom in, när läkaren var klar med undersökningen låg den på 75. Fick bekänna mina synder...spinninginstruktören som borde skämmas ihjäl - köra pass med en infektion i kroppen!  Jaha, sa läkaren S, det var ju inte så bra. Men detta är inget farligt alls, hjärtat har rusat på lite, EKG ser normalt ut men du får remiss till ett nytt EKG så att vi kan jämföra. Thank you! Bad om något preparat, en laga-mej-tablett, snälla farbror doktorn! Läkaren log och sa, det finns ingen lagatablett och du kommer inte att dö, inte av detta iaf! Thank you igen! Sa till Mom att han tar vi med hem - en riktig pärla! Han har nog läst humaniora i sin läkarutb! *lovely*
Så, nu är jag hemma igen med 3 sidor EKG och en remiss. Lugnare i själen och med en spänninghuvudvärk som heter duga! :oP Ska rätt ner i bingen nu!

Vad har jag lärt mej idag?
**Träna ALDRIG, NEVER, ICKE, EJ med en infektion i kroppen!
**Läkare är snälla!
**Släpp aldrig iväg maken på kusrer 35 mil hemifrån om du skulle bli dålig!
**Mom och Dad är BÄST!!! Visste jag ju redan, men tål att upprepas varje dag! *mina hjältar*


So Long mina vänner!

Måste måste måste...

JAg har 127,352,277,641 st läxor att göra och så sitter jag HÄR och bloggar!?! Nä men vad liknar det? Jo, jag ska berätta för er att det är precis så jag fungerar i skollivet = skjuter upp och gör allt i sista minuten. Detta till skillnad från kramraten C som gör allt innan hon ens vet vad vi ska göra i läxa! ;o) That's magic, girl, magic!
Öhh, jag ska igenom en bok om en häxa i Uråsa. Den är skriven på en gammelsvenska som är rätt jobbig med sina ord och titlar på människor. Fast, faktiskt när man är i den så flyter det på...men paralellt med den läser jag om en mammas kamp för sin sons rättigheter vid incest. Ja, ni kan ju själva gissa vad som drar mest - ja, just det, INTE the witch book i alla fall!
Känner mej faktiskt ganska omotiverad till skolan just nu. Vet inte vad det beror på...känner mej ju ändå lite mallig på tex matten där jag hajjat en del, SO-ämnena med läraren L är kanon och fröken E i svenska är one of a kind! Men VAD är det då som känns så drygt?? Kanske att bekväma och lata jag måste lägga manken till ordentligt denna terminen istället för att det faller sig enkelt för mej? Kanske det. Eller kanske är det för att jag inte vet om jag ska söka vidare till ngn utbildning här på våren och VAD ska jag i så fall söka till? Kommer det att ge mej något? Är jag villig att leva på CSN-lån?
Mitt mål är klart: Jag vill inte gå tillbaks till mitt sketna fabriksjobb blad alla dessa bittra och sura människor. OM jag måste går jag tillbaka, men kommer att aktivt söka med ljus och lykta för att komma därifrån! Det lutar åt att det blir så under våren, alltså jobbsökning...
Varför måste man bestämma sig för sådant? Kan inte allt bara lösa sig med en postkodsmiljonärsvist eller nåt? Jag hade ju både jeans, BH och rent hus i lördags, men inte fan ringde det på dörren från TV4. Nä, dom var och raggade upp två pensionärspar i typ Plotterjåkkmokk eller nåt liknande istället. Vad fasen - ge mej kulorna så ska jag nog fan sätta sprätt på dom! Jag skulle tveklöst packa ner hela la familja i varsin resväska och dra till varma skööööna breddgrader! Mmmm, sörpla på goda sliskiga drinkar på stranden dagarna i ända! Barnen skulle vara på Bamseklubben och jag skulle relaxa med massage, mainkyr/pedikyr och böcker. Jag skulle ha en privatbuttler som torkade pannan från svett och en privatchaufför som tog mej till de allra mest sevärda ställena och en privatkock som grillade och gjorde underbara sallader och en privat bankman som portionerade ut stålar till mej. Ahhh, LA DOLCE VITA - jag är ju född att leva så! VAD gör jag då här och nu i slaskiga Svalök som fattig CSN.are?? Eller...det är kanske så verkligheten är? Svalök, trötta, skrikiga dagisbarn med lös mage, kallt ute och make på resa hela veckan...kan det vara sant?!? Ohhh NO, dessutom den där jäkla boken som måste läsas...*suckar* Ja, så ser det ut i en 35-årig kvinnas tisdagskväll, någonstans i Skåne!

Rock on, my friends!

Hehehe...

Idag gick det igång rejält på samhällslektionen, jo jo. Vi är ett gäng på låt säga 15 elever, varav 2/3 ej är  svenskfödda. Lektionerna har vanligtvis varit så att läraren L pratar och lär ut, vi frågar, kanske diskuterar lite och så löper lektionen på. Läraren L är så kunnig så att bara lyssna på honom gör att man blir helt lyrisk - han är verkligen bra!  Idag blev det hot, hot, hot när läraren L började prata om kalikatyrteckningen på profeten Mohammed. Då gick diskussionen igång! Det var bara att luta sig tillbaka och betrakta för att sedan  komma med en eller annan kommentar, berätta om vår tryckfrihet, försvara sin yttradefrihet, förmedla att religionen i Norden inte längre är stark osv, osv. En muslimsk kvinna sa till mej: -Du får inte skratta åt Mohammed! -Jo, sa läraren L, om hon befinner sig i Sverige får hon, där har hon ju yttrandefrihet MEN inte om hon befinner sig i ett muslimskt land. Där är skillnaden! Irakiska kvinnan A sa -Det är inte fel på religionen, det är fel på människorna! Det har hon helt rätt i! Det är ju extremister som visar på TV där dom bränner danska flaggan hejt vilt! Undrar egentligen var dom får tag i alla danska flaggor..? Men danskarna har ju inte gjort något fel, dom har ju också yttrade/tryckfrihet i SITT land...vad som inte visste var att det skulle slå så hårt mot muslimerna.
Man blir ju faktiskt lite lätt orolig...det ÄR ju inte så långt till Danmark härifrån. Ska man våga sig in till Ströget i det närmsta? Om det smäller i Helsingör, drabbas Helsingborg då oxå? Phuu, så långt vill jag inte tänka ens, jag bara hoppas att de "vanliga" och sansade muslimerna kan medla och lugna ner de andra som reagerar så starkt! Annars har vi kanske självmordsbombare runt knuten här! :-O

Love, Peace and Understanding, folks!

Vad var det för mening med det här nu då???

Ja, jag menar snön som bara rasade ner från himlen igår. Varför fick inte den ligga vackert på plats ett tag, lite minusgrader och pulkaåkning  dagarna långa? ? Nä då börjar det REGNA??? Till vilken nytta då?? Äh, jag är så förbenat trött på vintern nu - vill ha VÅR! Har aldrig velat ha vinter - bara värme, värme, värme! När jag blir stor ska jag bo på Kanarieholmarna eller något annat behagligt ställe på vintern, det är ett löfte till mej själv!
Stackars kamraten C fick vänta på bussen i 45 minuter igår innan hon insåg att bussen till metropolen Tågarp inte gick pga av snön. Hon hade pressat sin man att köra henne till skolan på morgonen (hon har KK själv, men väglaget var ju hysteriskt igår därav skjutsen dit och bussen hem) och när hon kom pulsande genom snön hem till mej i går em såg hon ut som en snögumma med halsduken om huvudet och stelfrusna tår och fingrar! Jag kunde bara le, dra i henne i värmen och koka kaffe. Hon ringde maken U som lät sur och butter i luren, men han kom iaf och hämtade henne. Han vinkade muntert på O och E som stod i dörröppningen när dom halkade iväg mot Tågarp. Idag ringde jag kamraten C och hörde billjud innan samtalet bröts och då visste jag direkt att idag kör inte maken U utan kamraten C själv! ;o)

Ha, undrar hur det gick för engelskfröken...hennes buss till tåget gick tydligen inte den heller. Kanske fick hon slagga över hos någon, det gjorde hon sist den där fredagen då alla tåg var inställda. På tal om henne ja...ja...vad ska jag säga? Igår hade vi en relativt hyfsad lektion men när det gäller uttal på glosor, som vi fö läste högt efter henne som ett gäng mellanstadieungar, var det katastof på vissa ord! Texten vi läste, där förstod hon inte poängen och en del av innehållet. Förvirringen var total när hon undrade vad vi hade gjort och inte gjort på det förra kapitlet. Hon har ju själv delat gruppen, men har inte koll på vad den ena gruppen gjort i jämförelse med den andra...*suckar*. Engelska var tidigare ett favoritämne och är väl ännu, men med henne som "mentor" blir det inget kul alls! :o(

R är förresten i GBG på stensättarkurs hela veckan. Jag är gräsänka med 2 små barn och 1 stooort barn. Stora barnet D har lovat att hjälpa mej med barnvakt när jag ska hålla sp.pass. Men...jag har varit en idiot och tränat fast att jag varit förkyld och igår mådde jag verkligen jättedåligt pga av det. Det kändes som jag hade hjärtklappning och jag blev mellanåt yr trots att jag satt ner. Huuu, jag blev skiträdd! Tänk om jag får en infarkt eller nåt!?! Jag SMS:ade runt till instruktörerna och satte mina pass till utbjudning. Kollegan J nappade direkt och tog båda passen, idag och i morgon - tack för det! Själv ska jag inte göra något sportsligt anstränade förrän tisdag nästa vecka då nästa pass ligger! Jag är fortfarande skärrade efter gårdagen!

So long!

Så vackra, så vackra!

Så vackra, så vackra!
Dennis och hans Maria - så unga, så fina, så vackra!


Gillar INTE!!!

Ja, nu börjar det närma sig nystarten av Jeopardy med ny programledare och inte vilken programledare som helst, utan Adam Alsing! Amen va faaaan! Är inte Jopardy ett seriöst program?? Hur fasen kan dom då anställa Alsing på det jobbet?? Fattar nada! Det programmet han nu sist lämnade är ju för fan rena rama skitet! Gupp under täcket, fylla och renrakade kroppar verkar vara det enda som existerar innaför BB-husets väggar. Dissar verkligen det programmet, såg det sporadiskt den omgången när Micke och Linda guppade och fick mer än nog då. Och nu...nu kommer den läskiga Alsing med sitt övervaxade hår och överhornya blick och tar över som programledare i mitt favoritprogram - gillar INTE!! Jepopardy har jag sett sedan programmets begynnelse, kan väl tycka att Härenstam är lite dryg emellanåt, mensjälva programmet med frågorna älskar jag! Det var tom så att när E var lite och kinkig kunde jag sätta mej och kolla på Jeopardy och när signaturmelodin började, tystnade E. Hon kände sig antagligen trygg sedan fosterstadiet, då hon hört "do-do-do-dododo-do-do-do-dododo"-slingan genom magen! :o) Jag vet inte om jag känner mej trygg med Jeopardy längre...det återstår att se!

Annars har det varit shoppingdag idag på IKEA och Väla. Rea-fyndade, byxor, blus och hårband på HM för 103:- för att nämna något! :o) Montering av en bokhylla och lampa, middag med lördagsgodis till efterrätt och nu ska jag läsa en häxbok till svenskan nästa vecka. Japp, fullt upp även en lördag! I morgon blir det den lilla kycklingen på bio med kamraten A och dottern M - skoj! Innan dess får det bli ett pass spinning hos kollegan R. :o)

Simma lugnt, my friends!

Just looooove Peppe!

Hans kommentar idag om sjukstugan i veckan: -Ja, ringmuskeln har varit lite okontrollerad, så jag var orolig för gästerna på långsidan! *hahahahaha* Kom osökt att tänka på kamraten C och hennes gasproblem vid diet! ;o)
Agges kläder...klänningen var väl ganska ok, men varför hade hon bruna pösstövlar till svart klänning?? Det var inget snyggt alls!  Och sen kunde hon inte hålla sig från kraaaaaamandet....trötta mej!
Nu är det over and out här gott folk!

Sov sött!


Åhå hå, det närmar sig!

Dax för Let's Dance om ca ½timmen...samba ikväll...mmmm...klarar stela Tone det? Och Anna Boops, åh sorry Book, spoar hon mattan även denna gång? Klarar Peppes höfter sambatekniken? För att inte tala om vilken sjukstuga det varit i veckan enligt Aftonbladet...På tal om samba, en riktigt sensuell dans...hur är det med Arja och hennes partner egentligen?? Dom verkar sannerligen ha funnit varandra! Ibland ser det ut som om dom båda tänker - Ähh, skit i eftersnacket, baby och häng med bakom kulisserna istället så ska du få en intervju du sent ska glömma! *hehehe* Dom tittar på varandra med ganska horny blickar, inte sant!? Man gud, finlandssvenska är ju bara en så vidrig dialekt! Kan ni höra Arja i sänghalmen, på hennes räääliga dialekt - Åhhh, Tåbiiiias, taa mej hårrrt! Du är så oooonderbaar! Jag hade garvat på mej! ;o)
Å nu till den verkligt stora frågan...Vad har Agnetas stylist spexat till med idag då?? HAr hon varit på gott humör, eller har hon världens skitdag?? Ja, vad det än blir ska väl Agge klämma och kraaaaaaamas i vanlig ordning! Mmmm, verkligen spännande ikväll!

Tjena moss, folks!

Men guuuud vad coolt!

Igår hade jag min topp på bloggen - 144 sidvisningar! *L* Är jag verkligen så poppis?!? :o) Fortsätt, gott folk, fortsätt att kika in hos mej. Lämna gärna en kommentar eller två, vill ju ha reda på vem som smyger runt hos mej!

Hehehe...är alla chockade över min fromme (det ser ju ut så på fotot) mans muskismak?! Inte en enda kommentar! Jag hade åtminstånde väntat mej frågan om VAR Mr King inhandlar sin make up, så många kvinnor vet jag ju som läser hos mej...men icke en enda undran!

Gotta go to dagis now, folks!
See Ya!

//Master C

~*Brudparet*~

~*Brudparet*~
Herr och fru W, vigda på Ven i St:ibbs gamla kyrka den 22 september 2001.
Om ni undrar över min jästa framdel kan jag förtella er att det är lilla fröken E som är med på mors och fars wedding som vår egen lilla speciella gäst! :o)


Lillebror O

Lillebror O
Gangstern i familjen W! En riktig kille som tar i för kung och fosterland så fort han ska något! :o)


Vår dotter E

Vår dotter E
Vår goa tjolanta, fröken E! En pratglad dam som babblar från morgon till kväll... :oP


Bättre blid på D

Bättre blid på D
Ja, så här ser D ut nu i sina brills. Tur att mommy har lite glada blider på buttergöken! :o)


En normal bild på mej... ;o)

En normal bild på mej... ;o)
Fast nu har jag klippt mej och färgat håret lite mörkare, men den ger iaf en bättre normalbild av mej än den i presentationen! ;o) Vet egentligen inte vilken bild jag gillar bäst...hmmm, äh den med Q-vännen Ps brillor är strået vassare! *hahaha*


Min man

Min man
Här har ni R, min make. Han ni vet som gillar farbrorn med en svart/vita målningen i ansiktet och som galer om blooood och diiiiie i en enda berg och dalbana av tonarter. Jag tycker R är bäst! Han är min och jag är hans, my soulmate! *älskar*