Min lojala man

R är en riktig vän, vill alla väl, ställer upp, fixar och har sig, har svårt att säga nej, är en tidsoptimist...tyvärr finns det dom som jämt tar honom för givet. Det kan vara i släkten och det kan gälla vänner...nu senast har han haft ett projekt med en bil...som skulle lagas...inga reservdelar köptes av ägaren...han fick nästan ryta till för att delen skull handlas...vi snackar veckovis. Delen inhandlades tillslut, bilen funkar igen och summan blev...ett TACK och sedan racas det iväg med bilen...
Ett annat exempel är en massa ved som ordnas fram till en vän mot en gentjänst...gentjänsten infinner sig inte...trots flera månaders väntan...
Ibland tycker jag synd om R, han vill bara väl och det finns dom som är så jäkla känsliga på att känna av och kunna utnyttja det till fullo...det tycker jag är jäkligt ett ruttet beteende!

Well, ha det gott i stugorna!
Rock on!




Åhhh WOW!

Tack sötaste PLLP för att du öppnade bluetooth-världen till mej! Helt underbara grejor jag fick igår  från dej!
Just löööv Kopps-filen!!! Gjuten som SMS-signal!

Kramen!

Piercing och annat skoj i helgen

Jepp...jag har gjort en piercing i helgen! I lördags hade jag beställt tid på en salong/studio för ingreppet.
Och på ett par minuter hade jag fått en stav i navlen och en liten kula med vita stenar. 600:- kostade kalaset - presentcheckar på 300:- och resten från egen börs.
Jag är helnöjd! :o) Berättade för min mor idag och hon ojade sig och rynkade på näsan. Jaja...what ever...det här vill jag ju ha och det är min önskan.  Tänk om jag skulle kritisera allt jag tyckte hon gjorde fel...mmm...den listan kunde ju bli intressant!

Annars Q-träff i HBG i lördags - najs as usual!
Jag hade med mina hudvårdsprodukter och alla blev sååå fina! 3 nya klasser blev resultatet...hade ju ingen riktig klass, mer en liten demonstration kan man säga. Vi finns på bild hos PLLP i hennes bilddagbok:
www.piazza.bilddagboken.se

Idag har vi flängt runt hos våra mammor - kl 11 på fm-fika hos min och kl 14 på krovgrill hos svärmoren. Själv kammade jag hem litta vinst på mina skraplotter jag fick i morse. Trevligt. Har en nätt samling vinstlotter som jag ska lösa in snart.

Helgens V75-resultat---no coments...
Dagens V65-resultat--absolut NO coments!

Fr o m i morgon drar min spinnoff på MK igång. Nu har jag klasser näst intill varje dag i 2 veckor! Ska bli skoj att komma igång! :o)

Grattis till alla underbara Mammor på Er dag"

Kram på er allihop!

Råkor - en delikatess???

Dessa svarta kraxande djur som sitter i stora kolonier högst upp björkarna här i byn...de är tydligen delikatesser. R som är kommunjägare har flertalet beställningar på råkor till kommande råkgillen! Huga!!!
Skjuta av dem JA - äta dem VERY VERY BIG NO NO!!!

Igår hade jag min 2:a soloklass, dvs utan min mentor. Det gick superbra! Sålde för ca 1300:-
Tjejerna blev sååå fina!
Det är verkligen superhärligt att samla ett gäng och sitta och rå om sig själv ett tag, utan barn, utan stress...bara ha det gott! :o)

Resan är snart bokad! Ska bara kolla vad vi har för försäkringar så vi inte är fyrdubbelt försäkrade! ;o)
Bahia Feliz blir det - på Kanarieholmarna! Härligt!!!

Well...inte så mycket mer i dag.
Fullständigt KAOS på jobbet...godset bara VRÄKER in...ingen plats att göra av det...totalt oengagerad personal i det ledet som ska ta hand om godset...en av kuggarna sjuk, millimeter från ett sammanbrott...ja...hade det inte varit för mitt MK och mina mål att ta mej fram och leva på det så småningom hade jag varit på gränsen till hysterisk vid detta laget...men...nä, jag bryr mej inte! Gör det jag ska, kanske lite till och sen är det bra med det!

Ha en underbar tisdag!
Rock on!

Ps. Micke! Lycka till med ickerökandet! Now is the time!

Här ska vi spendera en vecka i augusti:

http://www.fritidsresor.se/Resorts/Travel.aspx?id=16694&cat=2|241&entry=7&dest=12&city=15&type=cd&hotel=1692
Beställt idag! Dessutom gör vi sällskap med familjen R som vi brukar åka till LaLandia med...hmmm, snacka om att uppgradera sig! ;o)
Ah, det ska bli superhärligt! Verkligen!
Räknade på sist jag var utomrikes..det var i december 1998...shit! Är det då inte dax så säg!?!?!?
Verkligen läääängtar!

SeeYa!

Helomvändning på dagen!

Sällan blir saker som man tänkt sig, som idag tex.
Vi skulle ett helt gäng med familjer till Skånes Djurpark. Vi kommer från lite olika håll i Skåne, så mitt i Skåne ligger djurparken och där brukar vi lägga en träff varje vår. Idag kom den dagen...idag kom oxå världens ösregn in över Bohuslän och Skåne. Ja, jag är ju inte precis den sortens människor som anammar klyschan : "Det finns inget dåligt väder...bara dåliga kläder" Något av det fånigaste jag kan höra! Visst skitkul att stå och huttra i regnet, försöka tända en engångsgrill, hålla resten av ingredienserna torra och sist men inte minst; vara en glad och god förälder/kamrat/fru...BIG NO NO!!! Jag vägrar utsätta mej för det!
Nu var det så att backupen skulle vara att vi ge oss av till en familj i Dösjebro, ett par mil härifrån. Men...min rara Peugeot mår inte bra...låter konstigt när man kopplar...måste på verkstad. Maken min hade redan bestämt annat när han insåg att det inte blev djurpark...så hans raggarvolvo fanns inte tillgänglig heller...nähäpp, bara att stanna hemma då! Men då kom kamrat A med den lysande idén att ses här hos mej! Och så blev det - fika, snack och lek i Svalöv! Najs!

Annars hade jag en klass på 3 personer igår, inköp gjordes för 3000:- vilket innebär ½ av det till mej! :o)

Under loppet av 4 timmar idag hade jag ångest som heter duga!
Jag satt och lattjade på resesidor igår på nätet. Fyllde i lite förslag och skickade iväg. Spännande! Vi planerar att ev komma iväg i augusti på charter. Vill veta vad priserna ligger på ungefär.
Döm av min förvåning när jag idag mottager mail från resebolaget om BOKNING! Hjäääääälp!!! JAg har för FAN inte bokat!!! JAg ville ju bara ha ett kostnadesförslag!!! 4 personer till Rodhos i augusti: Nästan 18.000:-, batalas senast den 29 maj! Jo, tjena!!!
Fick ringt Apollo...gråtfärdig berättade jag om mitt misstag...tjejen lugnade mej direkt och meddelade att det vara bara att avboka - THANK GOD!!! Helsike vad stressad jag var där ett tag! :oP
Nä, det blir ett snack med resebyrån ÖGA mot ÖGA när beställningen ska göras! Det är en sak som är biff!

Ha en underbar lördagskväll!

Rock on!

Igår hade jag min första klass som MK-konsult!

Min underbara mentor T fanns hela tiden vid min sida och ledde eg. klassen, men jag stod brevid och flikade in lite då och då. Det gick SUPERbra! :o)
Jag hade 3 personer på min klass och alla tre bokade varsin NY klass med mej! :o) Så...nu kör det snart igång på allvar! Ska bli sååå kul!!!

Tjena!


Fuling!

Idag har jag sjukat mej hem från jobb...shhhhyyy...alltså fuskat lite...tänkte inte vara sjuk, men paradoxalt nog känner jag att min hals börjar göra ont! Va f*n!?!? Nänänä...inte sånt fjant nu!
Ska på utb i morgon...MaryKay...hoppas jag inte blir sämre i halsen.
Kollegan O fick ta mitt förbränningspass i kväll, känner inte för det...känner mej varm om kinderna? Va??? Ska jag behöva ta en Panodil??? Hmmm...
Jag vill bara komma ut och demonstrera min hudvård! Det ska bli fantastiskt! :o)
Idag ska vi kolla på svärisarnas muskedunder till husbil - nyhämtad för dagen! Fri utlåning - hehehe...ska man bli camingfreak nu eller?? Måste ha snygga WCT-overaller i pastellfärger till hela familjen! *fnissar*
Efterlyst i kväll...en styckad kropp hittad i Sthlm...garanterat något som visas på Efterlyst ikväll!
Förresten efter mina grusade polisplaner är Efterlyst och min SMS-signal "polisradio" det närmaste jag kommer det yrket! Hmmm...ja, så är det!
Bladder, bladder...
Inte mycket mer än så idag!

Ha det bäst!

Konfirmation igår

Oj, det var längesedan man var på komfa. D vägrade att konfirmera sig, jag förstår honom. På något sätt känns det som ett hyckleri...vad vill ungarna egentligen ha ut av konfirmationen? En djupare kunskap om sin religion eller en där moppen som dom trånat efter ett bra tag? Religion ja...vad hände med den? Hur ofta är vi i kyrkan förutom dop, konfirmation, bröllop och begravningar? Kanske någon julotta då och så skolavslutningen förstås, men annars? Nä, inte är det ofta eller hur?
Tror du på Gud, hörde jag någon fråga Mikael Wihe på radion en gång.
-Nej, svarade ha rakt ut!
-Varför inte?
-Har du träffat Gud eller Jesus någon gång eller sett någon utav dom?
-Näääeee...
-Nä, där ser du, varför skulle jag tro på något jag vare sig sett eller hört?!
Rätt bra resonemang, tänkvärt!
Religion är för mej en saga, en fantastisk sådan. Jag väljer att tro att det är en saga och kör på den komersionella biten vid firadet av jul och påsk - de stora högtiderna!

På tal om konfirmationen;
Det var sorligt att se huvudpersonen i fråga så pressad av att stå i centrum igår. Inte ett leende, inte en glimt i ögat av glädje...bara press. Stackars tös, hon har hur mycket att leva upp till som helst. Krav som omgivning och hon själv satt? Jag vet inte, men tydligt är att hon inte mår bra...

Gympauppvisning idag, sista gången innan sommaruppehållet.
Mormor och morfar kommer som publik, sedan blir det fika hos oss!

Ha en underbar söndag!


Lite horoskop...

Om ni undrar hur andra är och hur andra ser på dig :-)
Här kan du se vilken typ av människa du är!!!
~OBS! Ta infon med en nypa salt! Eller det gör man kanske med alla horoskop?? ;o)~

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet.
Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag
gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett
jävla svin.

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är
skithuvuden. Du är snabb att ge igen, otålig och full
av goda råd. Det enda detta resulterar i är att folk
du möter blir förbannade. Du är snarstucken.

Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av
Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner
och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla
makt du har. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet
och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis
och  tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.

Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig
eftersom du är bisexuell. Du tenderar  att vänta dig
för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det
innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.

Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras
problem, vilket gör dig till en  lättlurad sate. Du
skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid
kommer att  gå på A-kassa och tära på samhället. Alla
som sitter i fängelse är kräftor.

Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som
en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng
och tål inte kritik. Din arrogans är direkt
vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än
sex.

Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din
pedantiska attityd gör dina vänner och  arbetskamrater
fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta
när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.

Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera
verkligheten.  Är du man är du högst sannolikt bög.
Dina chanser till anställning och bra lön är noll. De
flesta kvinnliga vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och
helt  opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av
karriärstegen på grund av din totala brist på etik och
moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir
mördade.

Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en värdelös
tendens att blint lita till turen eftersom du är
fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är
fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och rädd for att ta risker. Du är
kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har  någonsin
betytt något. Du borde ta livet av dig.

Min första inbjudan har just gått ut!

Nu har jag skickat ut en inbjudan till mina vänner och bekanta.
Jag ska ha en visning hos mej den 12/5 tillsammans med min mentor! :o) Det här ska bli SÅ kul!
Kjol och kavaj måste jag ju ha...mmm, det är policy! Strumpbyxor och hel sko, alltså inget slingback eller öppen tå!
Nu jäklar, nu ska jag minsann vidare och göra något som jag verkligen gillar!
Se upp därute! ;o)

MaryKay heter företaget,
www.marykay.se är adressen till hemsidan. Gå gärna in och kolla. Det finns riktigt bra produkter där! :o)

Ha det bäst!

Kram C

Ps. Tack för era lyckönskningar - det värmer!!!