Om man skulle...

**göra extentions i håret
**bleka det ultravitt
**fylla ut skinnpåsarna med silikon á 2 kilo
**göra Kajsa Anka läppar
**köra lite botox
**pippa lite i direktsänd TV
**skaffa sig en känd kille
**hoppa på jobb, för att sedan hoppa av...
**bli PARTILEDARE!!

Say no more...
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,864874,00.html

Blondes have more fun...eller???
I nästa andetag är ALLA så himla DUMMA mot den stackarn...*trötta mej*

Jahapp...här sitter jag och sitter igen @ work...

Idag höll jag nästan på att förta mej när jag hade att göra i ungefär sisådär 30 minuter! *Phua* Jag sökte snart upp stolen igen och föll tung, matt och utarbetad (...NOT)ner på den. Det är för tusan inte klokt att det går till på detta sätt...men...jag kör lite countdown nu, sista dagen på fredag ju! *tjohooo*

Idag fyller min söta daddy år. 25 år nu igen...jag förstår inte hur han kan ha en dotter som jag som fyllde 36 i våras??? Jo, förvisso fick jag bara ett G i matte, men hjälp mej att lösa den gåtan och ni blir nominerade till Nobelpriset i matte! ;o) Daddy ska få en elgrill, en sådan man har på bordet, liten och nätt. Jag tror aldrig att mina päron har grillat någon gång. -"Det luktar såååå ääääckligt med tändvätska åsså ryyyjer det så," beklagar sig modern. Men här kommer dotra med en ELgrill, där man INTE behöver tändvätska och förhoppningsvis ryker det heller inte sådant. ;o) Ickeköttätare som dom är, kan dom nu grilla fisk och grönsaker direkt på bordet! Fiffigt va!? :o)

Igår kom svägerskan förbi och berättade om deras Turkietresa. Fasen så sugen man blir på en tripp till varmare bredder...jag har inte varit iväg sedan Gran Canaria 1998...fasen snart 10!!! år sedan! Jag skulle lätt kunna tänka mej Thailand i ett antal veckor. Guuuud så härligt! *dreaming*

D festar antagligen fett på Cyprus...Ayia Napa har ju blivit mini Ibiza på senare tid. Men ta mej tusan vad fint där är! Nissi Beach är super med sina pelikander som traskar omkring på stranden, maten ska vi inte snacka om...åååh...tzatziki, suvlacki, gyros och annat smaskigt!
Näää, för tusan! Det MÅSTE bli en tripp snart!! Jag blir ju helt salig bara jag tänker på la dolce vita!

Oh oh, middag nu - gotta go!
CYA!

Lovely little E

Lovely little E

Tänk att jag är STOLT MOSTER till denna lilla beauty! Första smajlet fångad på bild - underbart! *puss från ånkel*

E hos farmor

E hos farmor

Farmor är inte klädd om hon inte har sin kamera med sig överallt. Därför kan man alltid lita på att farmor förevigar de mest härliga ögonblick i livet...som denna bild...är den inte helt underbar!?!

Mr O i full mundering!

Mr O i full mundering!

En vän till mej sa en dag:
-Blir inte O någon slags kroppsarbetare när han blir stor så blir nog INGEN det!
Man kan väl vara villig att hålla med om att det tenderar att bli något åt det hållet...*se bild* ...O har själv "klätt" sig, men blev vansinnig när han inte fick rätt på skyddsglasögonen. Där fick pappa rycka in med en van hjälpande hand. ;o)

En stilla undran...

Läste på min vän PLLPs blogg om en gulsvart randig flygfäplåga nu i sommartider och kom osökt att tänka på trips. Trips, streck eller vad man nu vill kalla dem är ett par milimeter långt svart "streck" som brukar invadera människokroppen på riktigt heta sommardagar. Denna sommaren är inget undantag...*sucka*...inte nog med att huden är klibbig av svett, det fullkomligt myllrar av trips i luften som passande nog landar lite för ofta på klibbiga svettkroppen...man känner riktigt hur klådan far runt på armar, ben, mage, rygg...ja, hela jäkla kroppen!
När jag häromkvällen satt och borstade Es hår hade hon MINST 200st i hårbotten! Jag fick titta riktigt nog för att utesluta andra ohyror...men kunde snart identifiera trips efter trips...
Vilka jävla svin! Till vilken nytta har dessa dryga varelser uppkommit?? Jag menar...av bin kommer ju åtminstånde honung...
Om det finns någon i bloggspace som kan svara på den frågan vorde jag ytterst tacksam! Måste ha reda på det för att kunna acceptera klimonsterna! :o/

Kisses and hugs!


Fredag @ work...

Hallåjsan på er alla!

Här sitter jag och sitter av tiden på jobb. Vi har alltså NADA att göra och då menar jag NADA, NOTHING OCH ABSOLUT INGET ALLS att göra! Och då ska jag slå ihjäl tiden nästa vecka också på detta stället...*krampar*
Vädret är ju hur hett som helst! Tog ett varv med sopkvasten innan och kände genast hur svetten började sippra fram mellan lökarna och i pannan - phua! Idag är det hett, hett, hett FAST att det småregnar. Hoppas verkligen på en riktig åskknall som rensar upp luften lite. E var alldeles pärlig av svett i ansiktet och på kroppen igårkväll när hon somnat, stackarn! Själv låg jag och vred och vände på mej i den kvalmiga sommarvärmen. I morse kl 06 var det slltså 20!!! grader ute! Man säger att om inte tempraturen går under 20 grader på natten ränknas det som en tropisk natt. Jag undrar om var så i natt...fy jäklar var det var hot! :oP
För att glädjas lite av hettan kollade jag i mitt arkiv här i bloggen och hittade en bild på E och O från januari där dom sitter i varsin pulka och snön yr omkring dem. När jag såg bilden kände jag att -Näää, nog för det är outhärdligt varmt emellanåt, men fy för fasen av jag verkligen OGILLAR snö!!
Hur ofta gör man spontangrejer på vinterhalvåret? Hur ofta kommer familjen in och möter upp efter jobb, gör något mysigt i hop för att avsluta med en god middag på krogen? Så gjorde vi i går - helt underbart!
R är hemma med ungarna eftersom dagis håller stängt i 2 veckor. Vi bestämde att jag skulle flexa ut en timme tidigare och att vi skulle mötas i Borstahusen för ett dopp i havet. Den som har hört talas om Landskrona och kanske hört mycket negativt om den, kan ta sig till Borstahusen för en dag och alla hemskheter om stan är som bortblåsta! Jag har varit Landskronit från 1988-2001 och saknar inte "mini-Chicago" för 5 öre, men jag måste erkänna att när jag kom till Lill-Olas i går, då längtade jag tillbaka till sommarstaden LA! Guuuud, så härligt det är där ute vid stranden! MMMmmmm - *njuter*
Efter badet åkte vi ner till vår gamla stamkrog (vi bodde precis runt hörnet där) och käkade gott! Mmmm!
O bajjade i blöjan precis när vi skulle åka hem, så det blev blöjbyte i bagaget innan hemfärd. Väl hemma blev det ett dopp i poolen innan kvällsduschen. Jag tror det är årets bästa inköp, poolen alltså! Tummen upp för den som kläckt den idén! :o)

Fick precis SMS av D. Han sitter på trasferbussen från Larnaca till Ayia Napa där han ska spendera kommande vecka. Varför har man en oroskänsla i bröstet när man är mor i denna situation? Herregud, han är ju 19 år och fixar säkert detta hur bra som helst! Men...är man Mommy så är man...*miss U lovely, snyft, snyft*

Nähäpp, nu stundar middagsrast! Är ju så våldsamt utarbetad...öööh - *NOT*

Ride on, folks!

Teknikens under...

Har förlängt mitt abonnemang hos Telenor och passade givetvis på att lösa ut en ny lur, Sony Ericsson med Walkman. Najjs! Mmmm min egen musik i luren och den kan man ta med överallt. Jag kan även välja att väckas av tex Bonos ljuva stämma i någon av U2 fantastiska ballader...dubbelnajjs! Allt detta OM JAG BARA KUNDE FÅ I GÅNG ÖVERFÖRINGSTJOFRÄSEN NÅN GÅNG!!! Blir TOKIG! Jag får sätta maken på denna uppgift. JAg har inte tålamod med sånt krafs, det måste funka AT ONCE annars får jag ett anfall!

En annan sak att få anfall över är att i tvättstugan finns/fanns en torktumlare med frånluft. Den blåser ut fuktig luft i tvättstugan så att jag tvingas ha en avfuktare i andra ändan av tvättstugan...Very very stupido, yes!! Nu bar det sig inte bättre än att jag hittade en kondestumlare på Blocket i dag, i LA dessutom = nära och bra! Kamraten C har talat om hur mycket hon tvättar och tumlar, så hon blev lycklig ägare till den gamla tumlaren, medan maken for till LA för att inhandla den "nya" från Blocket. 2000:- för en 02:a + försäkring kvar - goody goody! 

Annars rullar det på. På jobbet far dagarna fram och även om det är inte kul, är det helt OK på min "nya" avdelning. Att jag dessutom har fått dagtid höjer mitt humör med x antal %. Det är otroligt skönt att vara hemma om kvällarna hon familjen! En annan positiv sak är att jag kan fortsätta med spinningen oavbrutet i veckorna, å de e najjs!!

Vi har bokat hotellrum i GBG 21-23/8. Vi ska gå på Liseberg, åka Paddan, frossa i Feskekörkan, åka spårvagn och ha det allmänt mysigt under ett par dagar. Hotellet heter Ibis och är en båt som ligger i Göta Älv. :o) Lite kul faktiskt!!
ALV måste vi besöka en dag oxå...och ett äventyrsland i Halmstad som jag läst om. Oooo, det är mycket man ska hinna med på 2 veckort illsammans. R älskar ju sitt jobb och därav har vi bara två veckor ihop...dessutom visste jag inte hur det kom att se ut för mej i våras, så...nästa år får det minsann bli 4 veckor tillsammans, så de så!

Så där ja!
Dagens aktuella händelser fick ni där!

Tjabba and rock on folks!

Ljuvliga systerdottern

Syster J var här igår med sin lilla underbara prinsessa. Moster var förstås helt betagen i denna söta varelse och ville mest att hon skulle vara hos mej hela tiden! ;o) Det är ju så härligt med dessa små knyten!
Nu har hon äntligen fått ett tilltalsnamn, Emma blev det. Tidlöst och fint, dubbelstavat i mitten precis som kussarna, så hon vet vilket gäng hon tillhör! :o)
Mmmm, det är en riktig pärla, lilla fina Emma!

Puss från Moster!

Här är jag igen! :o)

Det blev lite hastigt slut på förra inlägget. Kom på att jag skulle ju träna 18,45...har inte varit igång sedan den siste maj och känner lite press att köra igång med pass igen. Gick på min kollegas förbränningspass som var bra. Hon spelar mycket latinomusik och då blir det så mjuk och bra takt. :o)
Innan jag körde till LA såg vi en rolig syn från vårat köksfönster. Jo, här på landet finns det gott om harar och bland våra buskar och ute på gröningen finns det en liten harunge som är SÅ söt. Sötast var den när den satt i grannarnas pedantiskt skötta trädgårdsland idag och snaskade i sig från isbergssalladen. Hihihi, R och jag kunde inte hålla oss för skratt!
Ni minns kanske att R och hans arbetskamrater hade lite olika namn på folk när dom jobbade med rörläggning i vintras. R är ju inte den som är den, utan när han pratade med den pedantiske grannen såg han att denne hade matrester i mungipan som gick åt det vitgula hållet och nu heter denna granne "Majonnäsen", egendöpt av min make! Är han klok eller??? *hahaha* R:s typiska humor är denna: Vi kanske ska bjuda in grannen på mat, tex vitt vin och räkor. Då kan vi ju be honom ta med bröd och MAJONNÄS! Sen skrattar min make så han nästan fiser på sig! Hahahaha...ja dessa män...;o)

Nu är det nattinatt för mig!
Zzzzzzzzzz 

Tjooo hoooo!

Här är jag, som O säger!
HAr inte haft tid att skriva på några dagar nu, väldigt upptagen med kartonguppackning bla.
Det börjar likna ett hem mer och mer det hära nu. Igår sydde jag gardiner till ungarnas rum, väldans tjusigt! La upp ett par panellängder till vårt sovrum, hjälpte barnen på plats med sina leksaker i sina nya fina rum. E hade kompis här igår och dom lekte jättefint hela dagen nästan.
I lördags var vi på landet hos kamraten C och hennes animalfarm - skojja med djur hon har den quinnan! :o) Där hittade vi valpar (som var gudomliga, bra jobbat Simpe!) kattungar, griskultingar, en nyfödd kalv och en lite äldre kalv, Berta, Algot, Anja och lite andra djur. Wow...jag som inte är djurmänniska såg vilket av barnen som ärvt det efter mig, hahahaha - O den lilla fegisen blev ganska skraj när den ena hästen gnäggade högt brevid honom! :o) Tack för en härlig lördagskväll C!

Upppps!

Gotta go now!
Skriver mer sen!
Howdy!

D och jag på studenten

D och jag på studenten

Min rödgråtna söta student! Ojojoj vad han var rörd!!

O hjälper till att byggstäda

O hjälper till att byggstäda

Huuuu, kolla in skosulorna...fulla av byggdamm!!

Altanen

Altanen
Vår altan där kvällssolen just nu gassa på för fulla muggar! :o)


Lite nätt byggrörigt!

Lite nätt byggrörigt!

Leksaker, dammsugare, isolering, reglar, spinkeved i en enda salig byggröra! :oP Tur att vi hade vårt andra hus att bo i samtidigt som renoveringen pågick!

E och jag målar i gillestugan

E och jag målar i gillestugan
Silikatfärg blir MYCKET mörkare när man målar på än vad man tänkt sig...tills den torkar, då framträder rätt nyans. Tack och lov får man säga, eftersom denna färg var precis typ aprikos eller liknande ruggiga 80-talsfärg! Huuuu!

Karneval i stan

Åkte till LA med barnen och väninnan C med barn. Massa krimskramsknallar, mat, karuseller och framförallt FOLK! Ojojoj, med folk det var på stan. Barnen årkte karusell, vi tittade på karnevalståget och åt och drack lite, sen fick det räcka. Det gick ett par timmar, ganska mysigt men ack så drygt med barnvagn. Folk rör sig gärna inte ur fläcken när man försöker knöka sig fram...*trötta mej*

Grill hemma, fotboll där tyvärr England fick lämna VM. Nu hägrar Brasilien mot Frankrike.

R håller på med ett extrajobb hela helgen, så han ser man inte mycket av...

Jag ska köra igång med spinningen på måndag efter en månads uppehåll...ojojoj, första passet är på lördag. Tur att det är ett easypass! ;o)

Älskar att tvätta och hänga ut när det är sommar och tvätten är snustorr efter en timme. Hände ut en maskin nu kl 18 och den är torr nu! *gillar*

Nä hörrni...lite rosévin och popcorn blir det nu!

Cheers!