Long time, no see...

Upptagen quinna...kan man kanske säga. Nja, har väl tänkt göra ett inlägg, men något annat har kommit i vägen och så har det inte blivit av! MEN NU, när stormen Tuva drar förbi våra fönster och krackar till digitalboxen så att alla kanaler är puts väck, DÅ tänkte jag - ahhh, NU kan jag ju blogga! :o)

Litt har hänt sen sist. D har fått nycklarna till sin lgh och den är så fin! Målad med behagliga väggkulöreroch inredd med en splonkens ny soffa från MIO. Den kom idag. Tyvärr har jag inte hunnit provligga iden, men det kommer!
Var på Jysk idag och kollade lite gardiner, D köpte en träpersienn och jag en mulitihårmojs, alltså en plattång, krulltång och locktång med sju användningsdetaljer. Rätt kul faktiskt! Köpte en fin, dyr och mycket bra plattång hos frissan, men tänkte ha denna lite till Ellen oxå. Istället för att sova med småflätor kan vi ju våffla håret med tången och leka frissor! *L* Mulitigrejen var billig, 300:- för så mycket!

På lördag ska jag och kamraten C träffas, bara vi och mysa! JAg tror att vi kommer att inta lite alkoholhaltiga drycker och jag tror oxå att vi ska smörja våra krås med nått gott! Det ska bli såå kul. Vi har ju inte setts på eeeevigheter!

Idag har jag handlat två sorters favvochoklad, sådana med hög kakao%. Muuums! Ett från Lindt med smak av röd chili, verkligen värt att testa om man inte gjort det! Kittlar coolt på tungan!
Det andra är från Marabou, med pistagenötter - kom loss, så j*a gott det är!
Dessa bör avnjutas tillsammans med ett glas rött och gott vin! Aaaaaaaaahhhhhh!

Såg lite på årets kock igår. Gud vad duktiga dom är! Och gud vad Gry Forsell är fräsch!! Lyssnar på MixMegapol om morgonen när Adam Alsing och Gry Fosell sänder. Har ni inte lyssant på dom, så gör det! Dom är grymt bra!! Resten av dagen är mycket måttligt, men mellan 6-10 sänder fanimej den bästa duon! Dessutom brukar Anders Timell vara med och han är bara för jävla skön!!! Låt det bli en vana - MixMegapol kl 6-10 på morgonen, du kommer att älska det!

Well, tjipp å hej på er!
Kram C


Bowling idag!

image236
Ellen har pratat ett par dagar nu om bowling och att hon sååå gärna vill testa det.
-Det finns klot som inte är så tunga för barn, har hon påtalat!
Ok, det måste vi ju bara checka, sagt och gjort. Jag bokade en bana i em i LA och kl 14 smäller det! :o) Då spelar The Wiman Family sin bowligturnering! *S*
Måste säga att det var otroligt smidigt att boka bana och tom skriva sina namn så att de syns på skärmen på den bana man ska spela! Någon som är sugen på att utmana oss???
Gå in på
http://www.kingpinbowling.se/ och anmäl dig!

Ha en härlig söndag!

***
Hörrni, yes, yes, yes, det blev tramsfarbrorn Uffe Larsson som åkte ut ur Let's Dance! Mina böner är hörda!
Ellen tyckte det var synd om hans danspartner...hon hade ju den snyggaste klänningen enligt fröken Ellen.
***

Semstern bokad!

image235

Den 13 augusti åker detta gäng till Bahia Feliz en andra gång!
Vi beställde resan i går och längtar så in i bomben efter sol och värme redan nu! :o)
Vi hoppas få med oss de trevliga resesällskap som vi hade i fjor!

Lite funderingar...

Idag har jag ett par saker som jag funderar över och det är dessa:

*Är Tito Beltran en våldtäktsman eller är det som han säger, en komplott av svenska artisteliten mot honom??

*Vem åker ut i dagens Let's Dance?

*Hur kan man köra bil utan bälte och låta de där stirriga röd lamporna som indikerar att du är bälteslös stressblinka genom hela färden?

*Hur kan en flygstol från Malmö till Larnaca kosta nästan 25000:- när man kan åka från Köpenhamn samma dag för ca 3500:-???

*Kommer det att bli någon snö i Skåne i år?

*Britney Spears...kommer hon någonsin att få ordning på sitt kaotiska liv och komma i närheten av den stjärnstatus hon hade för ett antal år sedan??

*Det varnas för en kraftig storm i landet till helgen, vilket konstigt namn kommer den att döpas till...och varför DÖPS stormar/orkaner till vanliga förnamn??

Så mina vänner, finns det någon därute som har lust att spekulera bland mina frågor eller tom har glasklara svar är ni så välkomna att fylla i mina undringar! :o)

Själv tror jag så här:

*TITO:
Det verkar onekligen skumt i åtalet mot Tito...jag menar, nu har RUNAR ifrågasatt Carolas vittnesmål och påstår att hon aldrig under deras gifta tid yppat något om händelsen! Dessutom verkar inte Robert Wells ha en aning om vad som hänt!? Men "komma till mitt rum, klä av sig naken för att få massage" låter ju lite småskumt...

*LET'S DANCE:
Det svagaste kortet förra fredagen drogs av Uffe LArsson och jag är i ärlighetens namn ICKE en fan utav denne man. Tycker mest han är tramsig och rent ut sagt lite småskum...så för min del: Ut med honom!
Dilba och Tilde var inte heller speciellt bra, så kanske någon av dom?

*BÄLTESSTIRRET:
Ja, här får ni rycka in med någon förklaring, för det där fattar jag definitivt inte hur man orkar både se och lyssna på varningen om att man kör bälteslös. Körde bakom en bil i morse, en Volvo som har sin varning ovanför backspegeln och den tickade HELA tiden från Svalöv till LA, en sträcka på ca 2 mil! Jag hade blivit kokobello!
Förklaring tack!

*FLYGPRIS:
Ja...tur retur till Cypern för EN person = samma pris som till Thiland för 4 personer??? Nu hänger jag inte riktigt med faktiskt!?!?!
Förklaring tack!

*SNÖN:
Ja, den kommer antagligen och när den kommer ligger den i 2, på sin höjd 3 dagar och sedan smälter den bort i en härlig slaskig sörja!

*BRITTAN:
Jag har svårt att se hur man kan resa sig och ta tag i sitt liv utan att själv verka vilja det. Sen lever hon under extrema förhållanden. Tänk att ha 100-tals fotografer utanför ditt hem varje minut på dygnet som följer varje steg du tar och som dessutom smaskar upp feta rubriker som det kanske inte finns någon fakta bakom utan mest bara spekulationer...trots hennes ekonomiska oberoende...nä, jag är itne ett dugg avundsjuk. Tvärtom blir jag bekymrad för de små pojkarna hon satt till världen! Den där golddiggern Federline verkar ju vara en ganska sansad kille ändå...

*KOMMANDE STORM:
Ja, varför???
Förklaring tack!

Ja, här fanns lite funderingar!
Jag väntar spänt på era synpunkter, analyser och svar! :o)


Idag länkar jag över

...ja, jag länkar över till den blogg som fått mej fastklistrad vid datorn sedan tidig höst. En så fantastisk författare, så stark och så rakt in i hjärtat är hennes berättelse. Ni måste bara läsa!!
Glöm inte uppmaningen i det senaste inlägget.

~~Ingen kan göra ALLT, men ALLA kan göra något!~~

http://tidigmamma.blogg.se

image234


 

Detta lääääängtar jag efter just NU!

image233
Mmmm, en solljummen augustikväll i trebligt sällskap med kräftor, vin, bröd - mmmmmmm!!!

Lite smått å gott i bildväg presenteras idag

image216
Olle på Halloween - buuuuuuu, ser riktigt ruggigt ut!
image217
En av våra mysiga fredagsmorgnar när vi är lediga. Strax bakom fotografen sprakar en brasa...*Älskar*
image218
Ellen på väg till dagis för Halloweenfirande!
image219
Kusinen Emma!
image220
Olle gillar INTE när det smäller och har sina hörselkåpor på överallt...där det kan tänkas smälla! ;o)
image221
Kallas ju inte Ollebus för inget!
image222
Ellens pyjamasparty 081230.
image223
Isak, pojken som bor mittemot oss på gatan och Olle. Bästis och bundis! Ja...det är nyårsafton, det ser man på Olles hörselkåpor. ;o)
image224
Vår tjillevippa fåller 6år! Underbara Ellepelle!
image225
Far och son...grymt lika varandra!
image226
Vår fina gran och liiiite paketer!
image227
Lite smått och gott får man ju ha till jul!
image228
Barnen och tomten...som egentligen oxå är ett barn till mej...well, you know who!
image229
Mina föräldrar...som lättade svensk mark för att spendera 3 månader på Cypern för ca 2 veckor sen!
image230
E o O hos Camilla för att titta på valpisarna - naaaaw!
image231
Större djurvän än Ellen får man leta efter. En åder ärvd av pappa R.
image232
Ellen på väg till Bamseklubben på Kanarieöarna. Denna bilden hade vi i tidningen när Ellen fyllde 6år.

Rrrrrrriiiiiiiiiiiiiing!!

Telefonen ringer och jag svarar med mitt förnamn.
En jäkligt bred, stirrig, manlig, skånsk röst halvskriker:
-Jaaaeeee, e han himma?
-Nä, det är HAN inte, säger jag halvkrängt.
-Nänä, jag ringer mobilen.
-Ja, gör du det, säger jag.
Men för H, varför ringer du inte DIT direkt??? Blir så jävla trött på folk som inte presenterar sig i luren. Dessutom preciserar han ju inte VEM han vill prata med utan frågar efter HAN...öhh, det är sånthär som jag kan bli vansinnigt irriterad på. Dessutom gör det inte saken bättre av att jag är rätt irriterad på just HAN för tillfället...Öööööööööhhhh!!!


Lycka är...

...att ha en underbar vän som jag har! På torsdag åker vi på en härlig tripp med våra tjejer till GBG och det ska bli såååå mysigt! Jag har inte sagt ngt till Ellen ännu, vill att det ska blir en riktig överraskning - sån är jag - surprisemommy!

Minns när jag överraskade Dennis med en tripp till GBG och biljetter till BackStreetBoys - hans då för tillfället absoluta favoriter! Snacka om att han var salig och jag har aldrig köpt en så dyr t-shirt...300:-!!!
Ja, det var det värt! *LER*

Har jag sagt att Dennis skriver kontrakt på sin första egna lgh på onsdag? Jojo mensan! Sen ska vi måla och fixa till så att den blir supermysig! :o) Min lille kille...*älskar*...hur kunde han bli 20 är så snabbt???

*****
Må väl!




Var på bio i dag


Mmmm, R och jag är ganska spontana när det gäller något. Ja, inte städning eller något annat trist, utan att fara iväg på en massa, inhandla något, ändra om och dylikt.
Idag kollade vi på sf:s hemsida och såg att filmen ARN visades klockan 15,30 i Helsingborg. Då var klockan 14,37...snabbt som ögat ringa svärisarna och fråga om barnvakt, dom sa ja och vi fort iväg på 2 röda sekunder!
Var i Hbg kl 15,15, inte illa pinkat! Höll dessutom hastigheten dit! :o)
När vi trampar in på bian hör vi ett -Hallå Wimans!!! Och vem sitter där uppe om inte Lind@ och hennes J! Oj, heeeej, är ni här!? Jag blev så förvirrad att jag satte min väska i knäet på en stackars man - typiskt mej, med popcorn och dricka och väska och jacka och helt jävla förvirrad!! Han log och undrade just när jag skulle flytta på min väska?? Hahaha, tur att jag lagt av mina tegelstenar som ajg alltid drar omkring på! ;o)
Vad jag egentligen vill säga är: GÅ OCH SE FILMEN!!! Fasen så bra den var! Dessutom kommer nr i höst, SÅ GÅ OCH SE DEN NUUU!!! Mer säger jag inte!

Ha en fortsatt härlig kväll!
Kram C

Utmanad av kamraten Lind@

Mhm, nu har jag blivit utmanad i ett kärt ämne, nämligen musik!
Jag ska hitta en låt/artist  som börjar på bokstaven...Z...det var väl oxå en jäkla begynnelsebokstav!!!

Hmmm, funderar på Led Zeppelin...men det blir väl inte rätt...det börjar ju på L.
Frågar R...han har ett annat kartotek när det gäller musik...lite, hur ska jag säga...mer hysterisk musiksmak än min, men det finns god chans att man kan hitta något som börjar på Z i hans samling.
Se nu här vad R bidrog med: Znowwhite, Ziggy Marely (Bobs son), Zombie Attack = en låt med Tankard, dessutom hittade jag en platta med The Hooters i min skivsamling som heter ZigZag! :o) Duger det Lind@???

Jag utmanar Kamraten C, PLLP, Nilla, Mika och K-line!!
Ok, se nu här:
Ni som är utmanade gör helt enkelt så att ni väljer en bra låt av ett band eller artist som börjar på bokstaven Å, eftersom jag fick bokstaven Z. Lägg ut den i er blogg och hänvisa till den här utmaningen, sedan skickar ni den vidare fast med bokstaven Ä. En annan grej med den här utmaningen är att den kan skickas tillbaks till dom som redan haft den, eftersom varje bokstav är ny (fast helst inte, please!!!!).

Nu är det gjort!

Nu har jag skickat intresseanmälan till ett par kurser som startar i augusti, nu måste jag bara göra det här! Jag pallar inte gå till ett ställe varje dag som drar mej längre och längre ner helt psykiskt. NU är det min tur! Kurserna jag hittat heter Stresspedagog samt Hälsocoach och finns på Nv skånes folkhögskola i Munka Ljungby. Känner att dessa kurser verkligen kan vara något som jag känner och värnar om. I vår hektriska värld, där alla stressar och far omkring. Vår hälsa blir lidande och att gå in i väggen har blivit mer vanligt än ovanligt!
Nu kvarstår bara om jag behöver komplettera med naturkunskap A för att bli behörig. Har skickat ett mail till syon på skolan med lite frågor och väntar nu spänt på svar! :o) Möjligt är det så att jag får ta en termin på komvux med natrukunskap, men det var ju sååå trevligt sist jag gick där så det gör jag så gärna så!

Ollebus och jag har varit hemma här i dagarna 2. Han blev ju febrigare och febrigare för varje timme som gick på nyårsafton och på Ellens födelsedag sov han i princip tills gästerna kom kl 15. Lite bättre igår och feberfri idag.
Han är för skön den ungen. JAg har lärt honom måla på Nickelodeons hemsida och han var helt lycklig! -Mamma, nu är jag en stor pojke, sa han! Naaaw, gulleplutten!

Mina föräldrar tog sitt pick och pack och flyttade söderöver i 11 veckor igår. Närmare bestämt Cypern...ahhh, tänk den som kunde göra det! Nu är dom ju pensionärer båda två så det går ju an...annars fick man ju jobba häcken av sig för att kunna vara ledig så länge! ;o)

I morgon åker jag till Karlskrona i dagarna 2 på en kickoff och en utb med MK. Det ska bli skoj. Känner mej rätt ljummen där nu...har inte riktigt ork, men det ska bli jättekul! :o)
Den 13/1 åker jag och ett par kollegor från gymet till Halmstad på en inspirationsdag med massor av pass att gå på under dagen. Är ju inte i den bästa fysiska form och såg att det fanns en och annan föreläsning oxå - thank god! ;o) En som handlade om ledarskap...hmmm, den ska jag nog se till att går på!

Well folks - thats all for today!
Ha en underbar dag!

Våran tjillevippa fyller 6 år idag!

image215
ELLEN Anna Hanna
såg dagen ljus den 1/1 2002 kl 01,51 på Helsingborgs BB. Hon vägde 3610g och var 49cm lång.
GRATTIS*GRATTIS*GRATTIS du underbara tös!


~GOTT NYTT ÅR~

God fortsättning på det nya året!!
Hoppas er nyårsafton var lika bra som vår.
Våra mellandagar har mest bestått av lata timmar...ja, vi har milt sagt bara slappat! Förutom en dag då vi var och busade på Busfabriken i HBG.
www.busfabriken.se Ojojoj...3 timmar bara försvann bland klätterställningar, studsmattor, rutschkanor och annat! :o) Vi gick även på bio en dag och såg Bee - the movie. Den var så gullig! Det är Olles andra film, den första var Spöket Laban. Gissa om det är fest att gå på bio, kolla JÄTTEtv och käka popcorn!?!? Ellen är gammal i gemet, hon har varit på måååånga filmer! Bästa minnet är Madagascar med Reisarna, guuud vad vi garvade! "I like to move it, move it!!" ;o)

Annars är det lugnt, Olle har feber och jag får stanna hemma med honom från dagis i morgon. Han har ont i håret säger han...och ska INTE ha alvedon...men gärna duscha! OK...

Mina föräldrar ger sig av på sin Cypernresa igen i morgon, stannar där i 11 veckor! Mmmm...najs! Strax efter påsk kommer dom hem igen. Gottegrisar!!

Missade Grevinnan och Betjänten igår...minns faktiskt inte sist jag såg den för den delen! Ett tag såg man den jämt tycker jag...men, inte denna gången heller..

Well, har lite att göra.
Kram till er alla!