Gold!

Hittade lite sköna låtar från tonåren på Youtube, bla denna med Spandau Ballet - Gold!


Helg, o sköna helg

Vi har umgåtts med vänner hela helgen, så himla trevligt! I fredags grillade vi tillsammans med A&M och deras söta barn - jättetrevligt! Mycket snack, musik och såklart var jag tvungen att introducera GH för dom. Barnen lirar på status Beginner, E är uppe på Easy ibland ochfixar det bra. A testade på Easy och fattde galoppen med en gång, hon var skitduktig! :o)

Igår, lördag blev det lite plock och pul här hemma, sedan for vi till Röstånga marknad tillsammans med grannarna S&D. Ganska geggigt att gå där och det gjorde i sin tur att det kom en pikant sur odör svavande i under våra näsor då coh då...urk! Well, fick handlat lite nötter och marknadsgodis som sig bör! Annars var det mest krimskrams...någon söt hantverkartjej som hade gjort figurer i lera men...ja det blev inte köpt något där.
På kvällen cyklade vi till vännerna C&P. Det är en bit på en stor väg men det finns lite sidovägar att köra så det gjorde vi. Det blev grill och sällskapsspelet Touché, kul!
Sedan hoppade hela familjen W i sina reflexvästar och cyklade vid midnatt hem igen! Barnen var superduktiga och både R o jag kunde ta lite vin till maten! :o)

Idag blir det lek med kompisar, lite plock här hemma och så. En lugn söndag med andra ord!

Förresten, U2 biljetterna är i hamn och på väg hem till mej! De jag hade på G innan visade sig vara fel sektion, så affären avbröts...

See ya!

Penga brödrarna

Såg att dessa skulle till Hbg-festivalen...hm, intressant!

TRE kantareller!!!

Oooh yes, ett fynd från i går när vi grillade i duggregnet vid Finnstorpssjön! Woooohooo!!! Nu blir man ju sporrad att hitta fler! Ska låta Bacon få lukta på svampen och se om han kan spåra fram fler...det kunde hans ras enligt en beskrivning av det på en sajt. Hehe, inte alla som har en kantarellvovve! :o)
Känns lite regndystert idag, hoppas det är uppehålls tills E är klar med simmet iaf.

Funderar på step ikväll...det var typ 100 år sen sist!

Det sket sig förresten med u2 biljetterna...han hade kolla fel sektion och erbjöd en klart sämre sådan o då tackade jag nej. Men...fler är på g. Ikväll tror jag att jag slår till, bra platser och jag kan tänka mej att höja priset något.

Nu - jobb!

Ciao!

YouTube är fantastiskt!

Hittade en av mina stora tonårsidoler, Dan Hylander:



Lovley!


Ledig dag idag

Då står simskolan på schemat. Vi åker buss dit och sitter med för att se hur våra duktiga små barn kämpar på i vattnet. En kopp kaffe och lite fika brukar sitta bra under tiden.

Fick förresten tag i biljetter till U2 igår, till inköpspriset 625:-/st. Nu är dom på väg hit från Sthlm och ska lösas ut på Ica om några dagar. Gött, hoppas bara det är en seriös säljare men det verkade så. Trevlig kille att prata med...lite drygt att förstå hans breeeda dialekt bara...säkert en redi stekare! ;o)

Har jobbat hela helgen och det är gott med en ledig dag just nu. Funderar på att köra till Staffanstorp för att inföskaffa en Kamelontbuske till...får se efter simmet.

Idag har min 3 veckorskur blomsterdroppat tagit slut och jag kör på med affirmation som bara den...det ska bara räcka med det! Kära Bowenterapeuten har ju semester ett par veckor till...men det ska fixa sig!

Ciao!

Hörde denna igår

Åh, en underbar gammal goding!


Klart med U2

...ska bara hitta biljetter till nice price oxå! D och jag åker på fredagskonserten 31/7. :o)
Sliten efter jobbhelg...sista dagen i helgperioden idag, skön tid, 7,30-14.
Letade kantareller igår efter ett aningen svävande tips på fyndplats...men icke en enda jäkla svamp med hem! :o/

Tjena!

Ny Guitar Hero skiva in da house!

Ett smakprov från den:


Fredag och jobbehelg

Jepp, så ser det ut hos oss. Jag kommer att jobba kväll idag och sedan dagtid lö-må. Helt ok ändå faktiskt. Har haft många lediga och sköna dagar nu så det väger upp.
På söndag vet jag dessutom ifall jag kan förgylla sommaren lite extra med en skön konsert på Ullevi den 31/7...*hoppas*

Igår fick jag ett stooort vitt kuvert på posten från Lunds universitet med en massa information ang utbildningen i höst. Det ska verkligen bli spännande att se vad det kommer att bli!

Under de lediga dagarna har jag haft målingsprojekt utomhus iförd bikini vilket känns förträffligt, dels för brännan men främst för att jag är en sådan kladdmaja när det gäller målning och nu slapp jag förstöra några kläder för den sakens skull! Och...icke en endaste grå prick på min bikini, det är jäklar ta mej unbeliveble när det gäller mej! ;o)

Nu på morgonquisten bakar jag muffins som en annan präktig husfru, men det går ju så snabbt att dra ihop. Tänkte ha lite fredagsfika på badet för simskolemammorna medan barnen lär sig flyta och annat. Koka kaffe gör dom ju förvisso i bassängen men jag föredrar väl det från kiosken eller tar jag med hemifrån...det sistnämda nästan präktigast! ;o)

Nyförvärvet Bacon har varit lugn och duktig i natt. Ja, denna lilla krabat får vara inomhus...han är inte i närheten av Oz när det gäller att forcera ner saker och ting! Roligt att se, Bacon föjer R som en magnet. Där pappa är, där är lilla jag oxå! ;o)

Well, frulle nu! Cya!


Just nu gillar jag denna låten!


Ledig dag

Idag ska jag hänga med på simskolebussen med E. Vi ska åka till Röstångabadet där simskolan är.
Under tiden har R o O kört iväg med D till La, han kom hem igår och sov över tills idag. Skulle börja jobba vid10. R kommer att återvända med en överraskning, mest för E. Jag tror hon kommer att bli helt lyrisk! Eller...jag är säker på att hon kommer att bli jätteglad!

Det verkar lite småmulet här idag, får se om jag kan ge mej på projektet målning utomhus. Det skulle vara bra faktiskt!

Tjena!

Staden Göteborg!


Göteböööörg!

Jepp, där har vi spenderat helgen från fredag till idag, söndag. Har hunnit med en massa turer på Liseberg, Paddan, shopping, spårvagn, Universeum, obligatoriskt besök på Feskekyrkan för inhandling av havkräftor, rökta räkor och makrill. Familjen R joinade oss under lördagen och vi hade hur trevligt som helst! synd bara att tiden jämt far iväg! :o/

Strax inna vi for i väg i fredags passade jag på att kolla in Studera.nu och kunde där konstatera att jag är ANTAGEN till höstens start av Arbetsterapeut-programmet på universitetet i Lund - OMG!!! Jag skrattade och grät om vartannat, herregud! Tackade förstås JA till platsen! :o)

Nu är jag sliten efter helgen och ska snart knoppa. Ska bara dricka upp det goda vita vinet först!

SeeYa!

Hoppas han kör denna ikväll


Timbuk i stan

Är "dåktet" sugen på att kolla honom MEN måste dom lägga konsterten kl 23??? Fasen, ungarna pallar ju inte det, hade det bara varit kl 21 hade det varit lugnt! :o/
Jaja, vi har iaf pyntat lite här hemma. R har svetsat till ett "indiantält" i armeringsjärn och sedn har vi planterat Clematis runt den så de kan bilda ett blommigt och ljuvligt indiantält! :o) Skåneplantor är trevliga när de säljer Clematis för 39:- stycket - me liiiike!
Jag har jobbat idag och R har haft semester, hans första vecka. I helgen är vi lediga och jag kommer att ha en bloggfri helg tänkte jag.
Har kommit igång med sommarläsning - avslutade Mons Kallentofts Sommardöden och gick nu över till Denise Rudbergs Väninnan. Verkar bra! :o)

Well folket, ses!

Ny GH skiva ute; Greatest Hits...

...och denna godingen är med! *vill ha*


Ledig helg till ända

I em är det dags att gå kvällstur och sedan 2 dagar 7,30-15. Därefter pyser vi till GBG för en weekend där. Förstås otroligt dåligt planering eftersom det är La-karneval då...men men, så kan det ju bli ibland! :o/

Igår var vi på en tripp, först var jag på min älskade Bowenbehandling och upplevde en del...sedan lunch på MalloYello på Lilla Torg. Vidare till Tiffanys Place; Staffanstorp för växtinhandling - jag köpte en växt som jag såg nere i Lomma för ett tag sedan nämligen en Kamelontbuske! :o) Därefter ett stopp på MediaMarkt i Lund för checkning av kameror...så lite hann man ju med den dagen! :oP

Vädret har dämpat sig och det känns rätt skönt, varmt men ändå inte sådär gassande! Perfekt för lite plantering! :o)

Ciao!

Under the bridge

Där kan man ju söka skugga en dag som denna...

Sommar när den är som bäst!

Tänk, idag vaknade jag till ännu en helt underbart blå himmel! Det är sommar när den är som bäst!
Vårt sovrum ligger på morgonsolsidan så jag kan berätta att det är ganska hot när man vaknar där inne...Vissa i familjen har i natt fördragit källaren att sova i med sina svala 20 grader - räddningen för en god natts sömn man icke den skönaste soffa att sova en hel natt i...MEN luftmadrasser finnes som substitut! :o)

Idag ska O på kalas och därefter ska vi lämna över barnen till La för passning hos mormor o morfar. R o jag ska till M&S på partaj - skoj! Dom är så himla roliga och vi har alltid väldigt trevligt i deras sällskap!

Jag är ledig tills tisdag kl 14 så de e ju najs med långhelg! Likadant blir det nästa helg då vi passar på att åka till Göteborg i dagarna 3.

Ha en härlig lördag, det tänker jag ha! :o)

Sommarlåt!


Åska och regnskurar???

Jo, det hotar dom med på radion...? Jaha, men en klarblå himmel och mååånga grader vittnar om att så bli inte fallet idag! :o)
Denna torsdag bjuder på 2 barn som ska på dagis/fritids och en mamma som ska jobba ikväll med start kl 15. Innan dess tänkte jag hinna med att ev stryka undan lite tvätt i min svala källare, få lite färg på näsan, läsa i min bok som plötsligt blev så spännande och ev ta ett sopp i poolen. Busy day!

Vad hittar du på idag? 

Tjena!