Brunbrända pensionärer hemma igen!

Så kom då dagen då det var dax att hämta hem mina goa föräldrar från deras 11 veckorssemester på Cypern. Olle och jag körde till Sturup i morse kl 9. Vädret var rätt ruggigt, så fast att jag kollade LFV sida och såg att platen var försenat 30 minuter körde vi i god tid.
Det var mysigt att gå med Olle på flygplatsen. Han var helt facinerad av flygplanen som stod uppställda och tyckte dom var stoooora! :o)
Vi hade tom sådan tur att vi fick se Mormor o Morfars plan landa och ett annat plan lyfta mot Florens. Wow, det är stort för en liten kille på 4 år!
Nåväl, ner kom dom och ut vid bagagebandet kom dom och där stod vi på varsin sida av en glasvägg och vinkade glatt till varandra. När de sedan äntligen kom ut blev det kramkalas inklusive sprutande glädjetårar! Mormor släppte väskan mitt i öppningen när hon fick se Olle och rusade fram och kramade honom länge, länge! Haha, folk fick nästan hoppa höjdhopp över hennes resväska!
Sen körde vi hem till Atorp där systra min och R o E väntade med supergod fika! Vi pratade, fikade, öppnade presenter, skrattade och mös av varandras närvaro.

Nu är det snart dax för nästa kalas, farfar och en kusin till barnen fyller år idag och det blir firande kl 17.
Skulle ju inte hålla på så länge med mitt pussel igår...men...plötsligt var klockan...00,30! :-O
Snörvlar fortfarande. Feberfri, men är utan NÄSSPRAY! Vilken plåga! Jag använder nässpray med mentol, men nu får jag ta barnens och jämfört med mentolen är det jäkligt fisig! Prio no 1 att inhandla i morgon.

Tjena!

Snörvel och en nygammal hobby återupptagen

Ja, här fortsätter snörvelfian att fräsa ut div äckelpäckelheter ur näsan. Kände mej febrig i morse men det har lugnat sig under dagen. R, mitt hjärta, har varit en god make idag som skjutsat barn till lekkamrater och tagit med lillebror på äventyr både i skogen och annat som gör en liten kille nöjd.
Vad gjorde denna här under tiden? Ja, läste lite tidningar, tog bort stearin från den äldre sonens jeans, surfade, strök, kollade sista delen på Let's Dance...somnar ju ALLTID efter första akten under nyheterna...*suck*
Men sen började det klia i fingrarna. Jag kom igår över ett 1000-bitars pussel och jag kände direkt att det MÅSTE jag bara lägga! Ett lagom klurigt motiv med båtar med master, vatten och en jämnblå himmel - ahhh, strålande utmaning! :o) Sagt och gjort, det påbörjades och är nu på G till att bli lagt.
Å, jäklar vad jag lagt 1000 bitare i mina dar! När jag bodde i LA under 90-talet bodde min syrra i samma hyreshus. Vi var båda glada för vin och blossade gärna på Marlboro...inomhus...hu, va äckligt!
Vi kunde ligga på storarumsgolvet med varsin cigg och glas vin under en hel lördagskväll och plötsligt var klockan både 2 och 4 på natten! *L* Tiden bara försvann!

Idag lär det nog bli tidigare för min del. Ska ju hämta föräldrarna i morgon - Äntligen!
10,00 landar planet på Sturup, hoppas det blir utan förseningar.

Well, snart middag och sedan...hehehe, PUSSEL! :o)

Rock on folks!

Rätt par i finalen!

image242

Yes! De två bästa paren i final!!
Fasen vad bra dom var igår. Bonden han steppade som en tossig höna i jiven, fast den var full av enegri och som Dermot sa: det var en Pigg jive...jo, passande att säga så till en grisabonne! Hahahaha!

Jag ser med spänning framemot finalen. Som skåning måste jag såklart hålla på T&T men om Tony o Annika tar hem det här är som minst lika värdiga vinnare!

Annars har en brakförkylning slagit sig ner i min kropp. Den smög på mer och mer i torsdags för att blomma ut ordentligt igår, lagom till Olles kompiskalas. Phua, det var en pärs...eftermiddagen avlöpte i mycket lugnt tempo kan jag berätta.
 Trist är att jag skulle ha lilla tjejligan här idag, men var faktiskt tvungen att blåsa av det - trist! De är ju mina goa vänner och vi har alltid så himla mysigt tillsammans. Från att ha varit chattande mammor på Allt För Föräldrar till 6 års vänskap som svetsat oss samman till ett riktigt gott gäng, det är härligt det! 

Idag får det bli litta ägg o sill. Ungarna vill måla ägg och så får det bli. Kanske gömma påskägg oxå.
Det snackades om snöoväder som skulle dra in över sydsverige, men av det syns bara några småflingor...hmmm, när skulle det komma?

På måndag ska vi hämta hem mina föräldrar som spenderat de senaste 11 veckorna på Cypern! Dom landar kl 10 på Sturup och det ska bli så härligt att träffas igen! Det blir lite go fika och mys under dagen. :o)

Nu vill Olle ha frukost, så tjing från mej!

Glöm inte att kika efter denna killen i tidningen HD i morgon

image241
I morgon fyller vår lille Putte 4 år! :o) GRATTIS min älskade påg! >3

På onsdag fyller vår Olle 4år!

Han kommer att vara på bild i HD under "Det ska vi fira".
Farmor och farfar har köpt en trampebil till honom och han kommer att bli överlycklig! Förra året köpte vi en trampetraktor till honom och han blev så glad att vi knappt fick med honom till dagis! ;o)
Vi har handlat en ny morgonrock, bandyklubbor med mål och filmen Råttatouie till honom. JAg tror han kommer att bli nöjd med det på morgonen. :o)

Annars rullar det på här. Tränar flitigt och det är så härligt! Fick instruktion i styrkehallen idag av en kollega. Vi ska träna lite ihopa har vi bestämt och det är så nyttigt att ha styrkan som kombination med spinningen! Även kul att ses och göra något tillsammans.
Veckans chock kom igår när inte Androla gick vidare...alltså det förtjänade dom verkligen att göra!! Detta uppträdet var 100ggr bättre än sist då jag tyckte Carola var helt övertänd! Men igår var hon lugn och proffsig och så samspelta...och väldigt snygga ihopa...men då kommer Nordman och tar kommandot?!? Jag bara: VAAAAA??? Kan inte med den där fornsvenska musiken med den raspiga rösten som låter likadant typ alltid! Känns som man hört låten 20000 ggr. Nääää, blääää! Tänk att Androla dessutom står till sidan för en sån som Christer Sjögren...äh, för fasen! Skärpning!!

Ett annat ögongodis mindre i rutan om helgerna är Matte från Bygglov. Det tveklöst snyggaste paret åkte ur Let's Dance - surt! För min del kunde den där grisbonden åkt först istället för Matte. Jag menar...hur f*n kan man snacka så jäkla snabbt och totalt obegripligt??? Det gäller verkligen att spetsa öronen för att höra hälften av vad han rabblar ur sig...*my god*!
Vinnare då?? Ja, det måste ju bli Tina o Tobias med deras sköna inställning och deras härliga leveranser varenda fredag. Vad gör det att hon visar rumpan eller missar en takt här o där när hon har en sådan charm!? Dessutom gilllar jag Tobias grymt mycket...mer känslor i en man får man nog leta efter! Tillägger att han leder knappt över Daniel Da Silva...det är ju en riktig pajsing! :o)

Well, nu väntar pluggande av NK. Prov på tisdag om atomer och ekosystem...huga!

C YA!
Kram C