KAMRATEN C!!!

Din mailbox är full och jag får tillbaka mail, mina roliga mail HELA tiden från den! Nu får du minsann tömma den så jag kan skicka skojjigheter till dej!
...och jaaaaa, vi kommer gärna på fredag och tittar till voffsingarna! :o)

Puss på sej!

Jag tror vi måste på inköpsrunda snart...

Jo för det där Wii var ju så j*a kul!
 Hahaha, vi slog knock out till höger och vänster på varandra...H fick in en högerkrok på min figur så jag har nästan ont vid revbenen - voine voine!

Fast det är klart...då måste man kanske ha en plattTV oxå...det blir ju lixom fisigt på en vanlig TV...och då innebär det en ommöblering i källaren...och det har jag redan fört på tal till maken...vi sitter så mycket där och jag vill verkligen boa till där nere ordentligt. Hmmm, det kanske inte BARA blir ett Wii, utan liiite till???

Gotta go now!
Puss å hej!

Två av mina älskade!!

image239
MY NUMBER ONE! :o) 21 år den 12/2

image240
MOMMY DEAREST! 66 år idag, 24/2!

Kanske läge att uppdatera...?

Vad kass jag är på att uppdatera...det har ju hänt en hel del och jag kan ju säga att jag ÄR aktiv på andras bloggar...men när det kommer till min egen, ja då är det alltid något annat som stör...
Nå, nog med bortförklaringar...vem bryr sig egentligen?? Det är ju definitivt valfritt att skriva! ;o)

Förra fredagen var R jourledig som sig bör när han haft jour torsdag till torsdag. Fröken E hade ett par dagar gjort mej uppmärksam på att det var dags att åka till Center Syd för att kolla upp om tjejen i parfymeriet fått in några nya fina färger på örhänge. Mhm...vi har varit på G att ta hål tidigare men se då var det fel färger och lite för ytliga nerver för att lilla damen skulle våga. Men nu verkade det som om hon hade tagit mod till sig. Vi sa att på fredag när pappa är ledig åker vi och gör hål. Ojojoj...vilken spänning. Jag kom på E med att sitta i trappan och knipa sig i örsnibbarna...för att se om det gjorde ont! Naaaw!
Sagt och gjort, Centan here we go! Det valdes efter mycket om och men ett par RÖDA fina stenar och innan vi visste ordet av hade E fått två fina örhänge i sina snibbar! Jisös vad snabbt det gick! Mäkta stolt över sina örhänge promenerade E runt på Centan och berättade för alla som ville lyssna om hennes stora stolthet - örhängena!! :o)

Vidare åkte vi till D o C i Höör på em/kväll och käkade gott. C har ett lager av PartyLite som inte är av denna dag...fått FOR FREE! Alltså om ni inte vet vad partylite är så kan jag berätta att de har marknadens i särklass bästa doftljus!! måste nog ha ett party snart tror jag. Fick iofs en hel del av C, men några var så goda att jag vill ha fler! ;o)

Lördagen var ju ett spektakel i sig...senare på kvällen alltså. Den började härligt med ett spinningpass och väninnan A som kom hela vägen från Lomma för att spinna på mitt pass. Efter karloriförbränning måste man bara fylla på med en utsökt fika - sagt och gjort!
Melodifestivalen...hahaha, så jäkla snopen hon blev, Carola! Men hon var ju så j*a övertaggad på uppträdet. Twinsen var bra och Sanna överglänste ju allt!

Veckan började bra med MK-möte och sportlov från skolan! E fick bli hämtad från dagis på tisdagen med feber...inte så bra förstås, men ni vet hur det är med mej och jobbet...det ÄR ok att vara hemma därifrån för min del! ;o) R älskar ju sitt jobb och vi spar bensinpengar om jag blir hemma, så valet är oftast väldigt enkelt när det gäller att VABBA hos oss.
Vi har varit hemma hela veckan. Idag blev det stora affären i Hyllinge för inhandling av mat och annat smått och gott. :o)

Nu väntar ytterligare en härlig helg. Blåsigt och dannt är det här hos oss...TV mys med lets dance ikväll och Wii-kväll hos vännerna i morgon! Det sistnämda ska verkligen bli intressant...jag sa till R att om det är roligt MÅSTE vi ju bara ha ett sådant! *S*

Nu blir det träning innan allt det goa ikväll!

That's all folks!

Kram C

Najsig helg!

Startade i vanlig ordning med ledig fredag. Bestämde oss för att åka till Karlslundsbadet. D ringde och chockade oss kl 9,30 och sa att han var på väg dit...han är inte vanligtvis uppe så tidigt på en ledig dag, så här snackar vi chock!
Nåväl, var på badet vid 10,30 och spenderade ett par timmar där. Tog gröna rutschkanan på 6 sekunder blankt...hyfsat. D var såklart nere på 5,31...får se mej slagen där. E vägrar åka den gröna för hon höll på att drunkna där en gång...ja, enligt hennes egen story. Fast det är klart, ganska gott om fart är det ju och man liksom skjuts ut ur röret när man kommer ner...nä, den var för vass sa E! ;o)

Vidare hem och sedan lämnade vi barnen hos farmor och farfar för att bege oss till LA igen och nu på middag hos D. Mmmm, han hade lagat lammfilé, nypotatis i ugn, färska sparris och kantarellsås...fattar ni hur GOTT det var!?! Jag var skeptisk till lamm, men jisös så gott det var!
Det kom lite komisar till honom och dom drog igång för en utekväll. Vi körde dom ner till stan och släppte dom där för att åka hem.

I lördags startade jag nere i Lund på Gerdahallen med väninnan A. Vi körde steppass och det var skitkul. Lite klurigt inemellan, men det gick bra. En go dusch och sedan en promenad ner till stan. Lite fika måste man ju ha och när det gäller A är det Espressohouse som gäller eftersom hon har kort där! Hahaha, ni fattar inte vilken kaffehöna denna quinna är, så pass att hon äger ett bonuskort på Espressohouse! ;o) Mumsig fika och gott sällskap, promenix till bilen och hemfärd.
Körde hem, pulade lite i trädgården, småsnackadelite med grannen, E:s kompis kom och lekte ett tag och sen var det dax för käk, postkodsmiljonär och Melodifestival! Tja...inte var det något WOW precis...den som var bäst enligt mej var definitivt Kristian Luuk. Gillar hans humor skarpt! Annars var det rätt fisigt...mja, inte min musiksmak alls faktiskt. Kvällen gick vidare med fimen Grabben i graven brevid och Titanic. Båda är grymt bra tycker jag! Har sett båda tidigare så jag zappade mellan dom, men med avslut Titanic...den är verkligen BRA!

Idag blir det lite av varje. Har fått upp ett ett fondtyg på väggen som legat och väntat på att bli sytt och uppsatt. Ska hålla ett spinningpass, har gjort läxan i NK om gener och celler, ska laga mat...ja, lite sånt smått å gott.

Ha en fortsatt go helg. Hos oss är VÅREN här med ljummen vind och trevligheter!

Kram C

Rackaroonmysteriet!

image238
...nu verkar jag vara en pilsk en, men VAD dras era ögon till på den första bilden???
Är det Britt Eklands mördarblick, Rods flin, parets färgstarka lkläder...? Nähä...VAD är det dååå?
Jamen för tusan, växla in PAKETET!!! Det håller ju på att välla över i brallan på Rod, dessutom har han toppat rackaroon med lurvigt tittut! Mymymy...är det här låten Do you think I'm sexy föddes månne??
På andra bilden dras ögonen åter till de nedre regionerna...men mest pga den läskiga badtangan! Å var f*n blev megarackaroon av???

Kram C


Tonight's the night!

image237
Håll i hatten Helsingborg, ikväll ska dessa pinglor ut och svira! :o)