Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ämne: Kallelse till pliktverket
Skickat: 2007-01-31 11:55:09
 
Din ansökan till polisutbildningen Augusti 2007

Kallelse till centrala tester och intervjuer
för sökande till polisutbildningen Augusti 2007

Ort: Kristianstad
Plats: Pliktverket, Regionkontor Kristianstad, Östra Kaserngatan 2, Kristianstad

Tid: 2007-02-14 - 2007-02-15
FY FAAAAAN VAD KUUUUUUUUUUUUUUUUUL!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjohoooooooooo!

Jag har influerat min Kamrat C att ta EGO-bilder...


Titta här vilken trevlig liten serie jag hittade på min kamera när jag la över bilder! *hahahaha*

hehehahahaego2C ego

Är hon inte fiiiiiin och glaaaaad!!??!!
Min goa Kamrat C!

Jag och Kamraten C på väg hem från Q-träff...


På väg hem...

Glada och suddiga i sinnet! ;o)

Inget besked än...

...fortsätt hålla tummarna! Jag VILL vidare!!

Kram från mej!

Så här ser en redi go Q-träffskväll ut:

Viiiin!
Det finns ALLTID VIIIIIIIN, det är en regel!

Muuuums!Att drickaCharaderSussi knypplar???Hmmm?Camilla gör...vadddddåååå???PLLPOooooo, PLLP gör något!Skäggiga damen!Skäggiga damen! :o)Låååånga bolllllar på BÄNGT!Låååånga bollar på BÄNKT!EgoEgobild - trevliga näshår! ;o)P å jagPnilla och jag!DoakörDoakör!HEheheKamraten C å jag!dancing QueensDancing Queens!ÖratVarför gör du så med ÖRAT? ;o)SångtextSångtext!SussiUllaBella! Hallåååååå!??!Pia och PnillaSötisarna! :o)

Magiska vecka FEM!

Veckan som kommer är den MAGISKA VECKAN FEM! Det är den veckan då det förväntas att beskedet om en eventuell kallelse till nästa steg i polisrektyreringen ska dimpa ner hos mej...hoppas, hoppas, hoppas att jag kommer vidare! Jag gjorde ju goda resultat på fysen och nästa steg kommer att bli psykologsamtal, pliktverkssamtal, IQ-test, läkarundersökning...
Jag ber er att hålla era tummar för mej, håll dom så att dom stasar! Jag VILL in, sooooo baaaad!!!

Veckan har rullat på bra annars. PLLP var en kvicker rackare till att lägga ut mej på YouTube när jag drar en karaokeradänga på Q-träffen i lördags! Hahahaha, ja den bjuder jag på! ;o)
Träningen har varit i gång hela veckan - gött! Ska på inspirationsdag på Gerdahallen i börja på mars
www.gerdahallen.lu.se Ska bli skitskoj!
Har börjat lägga in minst ett styrkepass/vecka nu. Alltid bra att stärka alla muskler!

Var ledig i fredags med barnen. Underbart att vara tillsammans med dom hela dagen. Vi startade på Karlslundsbadet och sedan bestämde vi träff på Center Syd med syster J och little E. Där fikade vi och snokade upp de bästa reafynden! Hehehe, jag är en riktig reasnok...;o)...hittar JÄMT en massa superbraatthasaker! ;o) Vidare till ICA Maxi för matinhandling och sedan hemåt. R kom med pizza och fredagen ägnades sedan åt Let's Dance.
Rätt par försvann ur tävlingen. Mina favoriter är Tobbe, Erika, BrottarMartin och Anna. Jag tror dom kommer att hänga kvar längst! Tobbe var helt GRYM på jiven! Jäklar vilket fotarbete - imponerande!
Ja, sen har vi ju den där jäkla klängapan...ööööh...såg ni när hon tvunget skulle klänga sig fast vid både Ebba och Malou..."åååhhhhh, jag måste få kraaaama er..." Dryga människa!!! Tacka vet jag Helénius, kvick, rappkäftad och definitivt ingen kramande boaorm! Se och lär för böveln, Agneta!!!

Lördagen spenderades hos A&H i Lomma. Husets herre har passerat de 40 och det var balluns från kl 19 och framåt - mycket trevligt! H den stackaren fick både gubbakeps, käpp, vuxenblöjor, löständer, kisslakan och annat som kan komma till pass när man kommit upp i ålder! ;o)
Jag råkade nämna för A att jag låg ute på YouTube och hon var inte sen att flänga igång väggTVn så att hela sällskapet fick se en snutt av mej, sjungades Långa Bollar På Bengt! Hehehe...ja, så har man presenterat sig i deras umgängeskrets...! Stackars R...vilken fru han har...alltid höras och synas...;o)

På hemvägen var det rejält snöigt och ett par minusgrader och jag sa till R att i morgon ska ungarna och jag till pulkabacken och ha skoj! Själv hade han jourjobb som väntade på morgonen. När man slog upp de blå i morse var det ösregn och 5 grader varmt!?!?!? Är det inte ett HÅN mot oss Skåningar!? Det blev en runda till Pressbyrån och filmhyrning istället! My Little Pony till barnen och Offside till mej och R.
Är bokad på Total Body idag, men avbokar nog...känner att jag behöver en viladag...veckan som kommer är det träning varje dag, så jag håller i dag.
Till middag i dag blir det lasagne - smarr!

Dagens HU HEMSKA TANKE:
D menar verkligen allvar när han säger att han ska till London och jobba...han åker den 20/2! Mor gråter...!
Dagens HOPP:
M var och hälsade på i veckan, det blev gråtkalas för henne och mej. Gud vad jag saknat henne! Mitt hopp är att hon och D hittar tillbaka till varandra - dom är underbara tillsammans!
Dagens TANKE:
Till mina parents som antagligen ligger och glassar i varsin solstol på sin terass i Aiya Napa - fortsätt med det! I mina drömmar är jag hos er varje gång jag klämmer in mej i solariet på gymet! ;o)
Dagens GRATTIS!
Det går till E som fått lägenhet i Svalöv! Stort grattis tjejen, du vet att du fåt komma och våldgästa mej närsomhelst! :o)

Well, ska försöka vara liiiite mer aktiv och inte låta det gå en HEL VECKA mellan inläggen! Fy skäms på mej!

Puss å kram!

Ja...vem vill inte vara en björnhona, så säg...?

I mitt nästa liv vill jag bli en björnhona..

Om du är en björn kan du sova hela vintern.
Du gör absolut ingenting i 6 månader.
Det kan jag leva med.

Före du går i ide måste du äta tills du rullar i princip.
Jag kan leva med det också.

Om du är en björn föder du två barn
(som är lika stora som en valnöt) och det medans du sover.
När du vaknar upp är de halvvuxna,
mjuka och urgulliga ungar.
Det kan jag definitivt leva med!

Om du är en björnmamma, vet alla att du menar allvar!
Du slår ned alla som plågar dina ungar.
Om ungarna dina inte uppför sig - slår du ner dem också.
Jag kan leva med det.

Om du är en björn.
FÖRVÄNTAR sig din make att du morrar när du vaknar.
Han FÖRVÄNTAR sig också att du har håriga ben, dålig andedräkt och
överflödigt kroppsfett.

Japp! JAG VILL BLI EN BJÖRN.

Galet rolig Q-träff igår!!

Fy fasen vad vi har det härligt ihopa när vi ses! Igår blev det sällskapsspel och den som var med Kamraten C förlorade hela tiden ! ;o) Sedan var det som utlovat: kareoke! Hahaha...jo, det blev en och annan dragkamp om micken! Hahaha, jag tror vi får lägga ihop till en mick till, så att lite fler har chans att sjunga...*fnissar*
Jag fotade hela kvällen och tog såklart lite snygga egobilder - as usual! 
Underbart att söta, goa PLLP var pigg och kunde vara med och ha mys med oss!
Härligt att träffa S! Hon är bara för go!
P...det lyser om dej - härligt! Tack för en lovely kväll!
Kamraten C, vilken jäkla hemförd vi hade! Hahahaha, dom är fasen inte kloka, pågarna!

Löve U all!

Kramis!

Inspirationsdag på gymet idag

Ojojoj, så himla rooooligt!! Startade med goa A-S som gästinstuktör med areobic. Denna dam fullkomligt lyyyser av glädje och inspirerar verkligen till att ge det där sista jävlar-anamma! Super!
Sedan körde hon styrka på ca 30minuter. Då var jag tvungen att köra E till kalas, så det blev inget för mej där.
Tillbaka igen och en smarrig kycklingsallad med tillbehör bjöds det på. :o)
Sedan var det för läsning om Motivation - intressant...hur man sätter mål och hur man gör för att nå målet, alltså vägen dit.
Vi 13 dök L upp och körde spinningpass med oss - härlig inlevelse...mycket prat om omgivningen...först cyklade vi i Nevada, runt i öken, sedan besteg vi höjd efter höjd...phuahh!
Därefter var det dax för Qi Power, lite blandning av QiGong, Pilates, Yoga, Core bla...smidighet tillsammans med styrka - najs!
Sist men inte minst - avslappning...guuuuud så skönt! Jag tror jag höll på att somna...tyckte jag hörde mej själv småsnarka! Hahaha!

Jahapp...å nu har jag exakt en timme och 9 minuter på mej att snygga till mej. Skjutsen kommer 17,30 och det bär av till landet för upphämtning av Kamraten C. Vidare till Q-träff hos P!!! Tjohooooo!!! Ska bli superskoj! Det ryktas om något slags spel som P fått av sin mamma i julklapp...åsså kareoke förståss! Hmmm, undrar om soloartisten har sjungit upp idag??? Hahahahaha, you know who you are...*love U*

Well...har ju inte direkt tid att sitta här längre...
So long och ta det easy i helgen!

Hahahaha! Fick denna på mailen...

Fyra män var och spelade golf. Tre av männen började prata om sina söner medan den fjärde mannen gick och betalade för kalaset. Den första mannen sa: - Min son är arkitekt, och han är så framgångsrik att han gav sin vän ett hus gratis. Den andra mannen sa: - Min son är bilförsäljare och delägare i firman. Han är så framgångsrik att han gav sin vän en ny Mercedes gratis. Den tredje mannen, som inte ville vara sämre än sina två vänner, sa: - Min son är börsmäklare, och han är så framgångsrik att han gav sin vän en hel aktieportfölj. När den fjärde mannen hade betalat och anslutit sig till den övriga gruppen sa en av männen: - Vi står precis och pratar om våra söner. Hur står det till med din grabb? Den fjärde mannen svarade: - Min son är bög och jobbar som strippdansör på en gaybar. De övriga tre tystnade. - Jag är inte direkt helnöjd med att han jobbar som strippa, fortsatte den fjärde, men han verkar ha det bra ändå. - Hans tre senaste pojkvänner har gett honom en villa, en splitterny Mercedes och en aktieportfölj.

Sanningen är denna:

Ja, då var det dax att avslöja sanningen bakom mina påståenden:

**Jag har varit anställd på samma företag i 19 år!
-Ja, hujedamej!!! Det är sant...när jag började var det ett ok jobb...skulle bara stanna ett år...eller var det 21 år???

**Jag har ägt 3 hus!
-Stämmer, R och jag har haft vårt förra hus + detta. Jag har även varit husägare tillsammans med min fd.

**Båda mina föräldrar har varit fotbollsdomare!
-Ohhh yes! Hela 80-talet var de om helgern iklädda sina svarta stasser, röd/gula kort och visselpipa! ;o)

**Jag gillar INTE StarWars!
-Nä, det är sant...jag förstår överhuvudtaget inte varför man slösar tid på något så fånigt!

**Jag har sprungit en halvmara!
-Mmmm, här är det falska påståendet...jag skulle eventuellt, kanske, möjligen kunna tänka mej att jobba på att försöka komma dit...kanske som 40-års present...?? :-O

REA-hysteri!

JAg är en stor fan av Polarn och Pyret och handlar gärna i deras affärer. Gillar deras utbud och är oftast nöjd...ogillar deras priser, speciellt sedan barnen övergått till stl 98 och uppåt. Då läggs nämligen minst 50:- på på det redan ganska saftiga priset. En långärmad bomullströja kan alltså kosta 195:- i stl 98, men "bara" 145:- i stl 92. Förstår egentligen inte varför...inte fasen har exempelvis HM eller Lindex det så på sina barnkläder??
Jaja...ni förstår säkert att jag är nöjd förövrigt om det inte vorde för att priserna är väl magstarkt höga i bland. SÅ, vad passar då bättre idag än REA på Po.p! Naaaajs!
Jag och syster J åker tillsammans med min shoppingpolare E till Center Syd för att fynda! :o) Kom vid öppningstid och det verkade lovande när vi kom in på centret - luftigt ohc tomt på folk.
Stora kliv mot Po.p:s affär och såg efter en stund banvagnar och tålmodiga pappor utanför affären...en sanbb blick genom ett skyltfönster...ett visst inbromsande i stegen...en klar blick över situationen...en hel j*a butik full med minst 200 personer...ett lätt harkel...en snabb blick på syrran...tjuren vid hornen...på huvudet in i butiken!!
Phua!! Hittade en del till E...fan, det finns alltid och jag säger alltid mycket mer till tjejer än till killar...om tjejkläderna hade tre galjställ så hade killkläderna ett ynka ställ! Kasst! Well...det blev mestadels grejer till E och O kammade hem en tröja och lite strumpor.
Kände mej klar att betala...kollade in systern...jo, hon var också klar...försöker fokusera...var börjar och slutar kön??? Följer den från start, vid kassan alltså...blicken går sicksack genom halva butiken...inser att jag måste vara snabb här och ställer mej genst i kö...då har jag bara mist 75 personer framför mej i kön! Vi småsnackar lite, E är tålig och står vackert brevid...kön rör sig något lite då och då...pöätsligt är vi framme vi leksakshörnan och E får lite att göra under den dryga väntan...och efter dryga timmen i kö kommer vi äntligen fram till kassan! Då har vi under köns gång hunnit fynda lite här och lite där, eftersom folk under tidens gång lämpat av lite saker här och lite saker där...hehehe...Ojojoj...845:- gick kalaset på...200:- o bonuscheck och 400:- i presentkort resulterade i 245 egna pengar - very najjsigt! :o)
Ja...en hysterisk timme i kö...jag kan meddela att kön växte bakåt med hur mycket folk som helst! Ett tag var det jättemycket folk i butiken MEN alla stod i kö! Hahaha!
Usch, jag brukar inte gilla typ mellandagsreor och likande, men när jag väl var i farten här gick det ju...det var inte kul att köa, men det var väl ok ändå...

Ja, lite annan rea blev det oxå på HM, Lindex och Cubus...dock helt utan hysteri!!! ;o)

Och hörrni, håll för tusan i hatten i stormen - my god vad det blåser!!!

Tjena!

Fem nya påståenden:

Skriv 5 påståenden om dig själv, varav ett falskt och låt sen andra gissa vilket. Den var så kul att jag tar den igen! ;o)

**Jag har varit anställd på samma företag i 19 år!
**Jag har ägt 3 hus!
**Båda mina föräldrar har varit fotbollsdomare!
**Jag gillar INTE StarWars!
**Jag har sprungit en halvmara!

Nååå, vad tror ni??? *L*

Ettårsjubileum på bloggen!

P fick upp ögonen på mej och berättade att jag varit bloggare här i exakt ett år! Rätt coolt faktiskt! JAg har haft mycket glädje av att skriva av mej och av att läsa era kommentarer, det är ju liksom dom som låter det rulla vidare med inlägg!
Idag städar vi ut julen. Ungarna är alltid entusiastiska till en början, men sedan står man där själv efter bara en kort stund med granris över hela huset och en julgransslinga som är en störra härva än Systembolagets muthärva! *sucka* Jaja...det brukar gå bäst när man är själv ändå...hehe...ingen att tjata och gnata på! Och själv är man förstås bäste dräng - inga fel eller bister...och dom som finns är så små att dom märks inte! Hahaha...ja, humöret är uppåt minsann! ;o)

Senare ska vi på julfest (??? på 20 dag Knut) arrangerad av mitt jobb. Sång, trollkarl och godispåse har utlovats - spännande!

Äntligen har den j*a förkylningen gett med sig! Start 21/12 och slut denna veckan - fy fan! Jag som brukar ha max en vecka med stregring på 2 dagar, kulmen 3:e dagen och 2 dagars tillbakagång...men...ocke denna gång! Hoppas det dröjer läääänge tills nästa gång. Får proppa med vitlök och c-vitaminer!

Stort grattis till mina vänner PLLP och kamraten C som lyckats med konststycket att bli farmor/mormor * 2 inom loppet av ett ½ år!!! Wow - bravo Simpe och Molly! 9 söta valpar har kommit till världen i veckan! :o)
Vi får köra ut och titta på dom små liven och ta en kopp kaffe en dag!

Ha en underbar lördag!
Kram C

Och rätt svar äääääär:

*Jag har ätit en levande syrsa
-Jo, faktiskt...på min möhippa hade vi rundvandring på Tropikariet i Hbg och bland annat fick jag mata en krokodil med en (död) mus, hålla allahanda läskiga äckelkräldjur och mata silkesapor med levande syrsor...där blev jag även utmanad att äta en syrsa och tävlingsmänniskan i mej tog ett par rappa hopslagningar med tänderna...mellan dem satt en levande syrsa...svälj, svälj och ner till bebben E som låg i magen! :-O

*Jag mår dåligt av höga höjder
-Ja...jag blir helt yr i pottan och marken studsar upp i huvudet på mej, huuuu!

*Jag blev mamma första gången 1986
-Här gick ni bet! Jag inväntade 1987 och den 12/2 föddes D

*Jag har varit på MC-träff i Danmark anordnad av ett visst världskänt MC-gäng
-Japp, jag och min dåvarande bohemiske loverboy åkte på hans HD till Roskilde för att vara en helg på MC-träff anordnad av HA. På vägen dit fastnade tältet under bakskärmen och låg emot bakdäcket, vilket resulterade i ett tält som liknade en grevéost med alla sina bränd hål!

*Jag har stoppat Danmarksfärjan bara för att hinna med den

-Jadå, rusade in på terminalen med andan i halsen och ville med båten.  Dom höll på att lägga ut, men den justa tjejen i luckan ringde till bryggan och bad dem hålla färjan ett par minuter. Jag och min bohemiske loverboy for på cyklarna och swischade från kajen till bildäck på två röda sekunder! ;o)

Fö finns det MASSOR av galna berättalser att förtella där denne bohemiske loverboy är inblandad! Hahaha...trust me, I will tell U sometime along the way! ;o)

Tjena!

En utmaning från Propp!

Skriv 5 påståenden om dig själv, varav ett falskt och låt sen andra gissa vilket. OK inte är jag den som är den!

*Jag har ätit en levande syrsa
*Jag mår dåligt av höga höjder
*Jag blev mamma första gången 1986
*Jag har varit på MC-träff i Danmark anordnad av ett visst världskänt MC-gäng
*Jag har stoppat Danmarksfärjan bara för att hinna med den

Hehehe, nu ska vi se vad ni tror om mej! ;o)

God fortsättning på er alla!

Har varit hemma från jobb hela veckan, något som verkligen varit välbehövligt!
Nyårsafton och nyårsdags bihålevärk skojar man inte med. Tänkte gå till läkaren i tisdags men då var värken absolut mindre än hälfen av vad den varit dagen innan...och seg som man är avvaktade jag och det blev tillslut inget läkarbesök. Hmm, superwoman...ia alla lägen...ja, så är jag...springer inte till dorren i onödan inte!
Så, i veckan har jag sovit långt ut på förmiddagen, varit uppe sent = vänt dygnet...trevligt när jobbet börjar 07 i morgon - NOT! JAg har legat på soffan och läst lite, kollat Oprah vilket var hundra år sedan jag gjorde sist...kom väl ganska snart på varför jag inte tittar så ofta på henne...ja, hon är ju en klok kvinna på sitt sätt men fy fasen så jäkla amerika! Ytligt och pråligt och smajligt och stela sprayade jättefrisyrer och jättevita tänder and so on! Lite too much if you ask me! MEn att slöglo litta då och då är väl ok. ;o)
Har ju hunnit med en och annan maskin tvätt...hehehe, så dålig blir man väl aldrig så att maskinen står stilla i ett dygn!
Ja, så är det dags med en ny vecka nu då...Det är ju inte så man slår klackarna i taket precis...
Nytt för i år för min del är att jag kommer vara ledig varje fredag i jämn vecka, vilket jag med glädje ser fram emot! Första fredagen är den kommande och minsann om inte den infaller på Rs jourfredag så vi är lediga hela familjen tillsammans! :o) Najs!
Vissa har det ju gott...Mom&Dad har varit på Cypern sedan i onsdags och har ringt och berättat hur skönt de har det. Solen steker och dom går härliga promenader vid havetpå ett par timmar. Jag berättade att det ljuvliga skånska vintervädret består minsann här hemma...Usch, det är ju så man längtar efter snö snart!

Nähäpp, får väl kolla vad det kan bli för något till middag idag.

See ya!

Kram C


Fylleri från PLLP

Hittade denna hos min vän PLLP och fick plötsligt lust att fylla i...

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?

**6st


Vilken svordom använder du mest?

**Fan tror jag


Äger du en Ipod?

Nope, men en superbra telefon Sony Walkman!


Vilken tid är din väckarklocka inställdpå?

**Vardagar 05.30...


Hur många resväskor ägerdu?

**Ingen!


Använder du flip flops även när detär kallt ute?

**NEJ!


Var köper du dina matvarorifrån?

**Ica och CityGrossan

Skulle du hellre ta bilden än att vara med påbilden?

**Ta och vara med på några...;o)


Vilken var den senaste filmen du såg?

**United 93 - den var bra om man gillar katastroffilmer.


Har någon av dina vänner barn?

**Ja, de flesta faktiskt


Om du vann på lotto, vad är det förstadu skulle köpa?

**En resa till ett hot och gott land - TVEKLÖST!!


Har någon någonsin kallat dig lat?

**Det har någon säkert...exempelvis lärare, dock ej nu senast på Komvux utan i grundskolan.


Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?

**Nej


Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?

**X&Y med Coldplay


Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?

**Vanlig mjölk, är dock ingen stordrickare av den varan.


Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?

**Ja! Men den berättar jag såklart inte här! :o)


När var senast någon stötte på dig?

**Hehehe...ja, det är väl lite flirtande varstans...

Vad åt du till middag?

**Kommer att äta sej med potatis idag.

Använder du huvtröjor?

**Japp, som träningskläder mest.

Kan du vissla?

**Jajamen!

Har du någonsin deltagit i endemonstration?

**Om jag demonstrerat singular? Jämt i tonåren!!


Vem var den senaste som ringde dig?

**Ricke


Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?

**Gärna berg och dalbana! Det kittlar så gott i kistan! ;o)


Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?

**Antagligen...but who cares! Det betyder väl att jag är intressant! Hepp!

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?

**0418

Tittade du på tecknat när du varliten?

**Ja - Kalles Klätterträd som storfavvo! :o) Och är så ännu, jag har köpt DVDn till E och hon kan signaturmelodin! Hehehe!


Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?

**Centan är väl närms...vet inte hur stort det är? Men Väla är oxå rätt nära och de har skrytiga 104 butiker!

Hur många syskon har du?

**Två systrar


Är du blyg inför det motsattakönet?

**Nej inte ett dugg... inte med kläderna på!!! (Den var Pias, men passar fint här oxå!)


Vilken film kan du alla replikerna till?

**Ingen  - så freakig är jag inte!


Äger du några band-t-shirts?

**Har man varit U2 fantast sedan 1982 och varit för första gången på deras konsert 2005 så har man självklart en tröja från den konserten! :o)


När flög du senast?

**Allt för längesedan, säker 10år sen!


Hur många stolar står runt dittköksbord?

**6

Läser du för skojs skull?

**När tid finnes! Gillar att läsa...men att göra en massa annat tar sin tid...


Pratar du några andra språk?

**Engelska 

Diskar du din egen disk?

**Ja... men har god hjälp av slaven Siemens :o)!


Har du gråtit offentligt?

**Jämt när det är känslosamma saker...!


Har du en stationär dator eller en laptop?

**Stationär och laptop!

Försöker du alltid lära dig nya saker?

**Inte allt men det jag är intresserad av!!!


Vill du ha några tatueringar ellerpiercingar?

**Har totoo, har hål i öronen, vill ha en tatoo som påminner mej om ´mina barn...har iofs bristningar på brösten...men de räknas inte! Hahaha!


Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

**Ja, det är en redi gentleman som gör det! :o)


Kan du kasta macka?

**Yes box!


Har du någonsin varit påJamaica?

**Nej, inte än!


Vem har du med på BIOn?

**Vänner, maken, barnen, syrran!


Vem var din favoritlärare?

Nu senast på Komvux utan tvekan 4 st:
*Eva i svenska
*Jan-Ingvar i ärkeämnet matte
*Lasse i Re, hi sh
*Maria i engelska
Nu i efterhand inser jag att jag haft en härlig högstadielärare i Ingvar Persson, vår klassföreståndare. Ingegerd Quandt var jättebra och Kerstin Sjögren....och det blev många! ;o)


Vad har du för väder?

**Grått typiskt Skånskt vinterväder!

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejtanågon med mycket tatueringar?

**Min make har överkroppen täckt med tatoos...så, jag kan tom tänka mej att gifta mej med en sådan! Hehe!


Har du en blogg?

**Givetvis!


Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?

**Gick ju bara en termin, men i högstadiet var det bild, gympa, hemkunskap...


Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

**Humor, glädje, ärlighet...omtänksamhet...


Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?

**Öhhh...näää, det känns ju lite svårt...!


När sov du senast på golvet?

**Minns faktiskt inte: Har väl slocknat framför nån film på golvet kan jag tro!


Vilken är din favoritdrink?

**Gin och tonic - klassisk och god! Fast...en frösen Maggan är heller inte så dum...och sen dök ju Bacardi Razz upp...hehehe, men jag gillar iaf INTE rom å cola - sliiiisk!


Gillar du din boende situation?

**Yes I like!!


Hur många timmar måste du sova för attkunna fungera?

**Gärna runt 6st!


Äter du frukost dagligen?

**Japp!


Är dina dagar fullbokade och stressiga?
**Ibland.....mest för att jag vill så mycket!


Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?

**Har väl blivit utskickad en och annan gång - teenrebel, you know!


Vilken är din favoritfrukt?

**Celmentin just nu!


Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

**Försöker välja nyttig mat


Hur gammal blir du din nästafödelsedag?

**37år!

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

**Japp! Det ska vara rätt! Fixar inte att skriva mitt namn med liten begynnelsebokstav tex...

Tror du på liv på andra planeter?

**Varför inte?


Vem var den sista personen som gjorde dig arg?

**Minns inte...Ricke den stackaren kanske...;o)


Tror du att gud är en man eller kvinna?

**Jesus FADER - bör väl vara en man då va? ;o) 

Vad var det senaste du åt?

**2 kiwis


Kommer du bäst överens med personer av sammakön eller det motsatta?

**Jag kommer inte överens m folk pga deras kön... utan personlighet! (snor Pias utsökta svar!)


Hur valde dina föräldrar dittnamn?

**Vet inte, bara att det skulle vara lika långt och påminna/rimma på Christine...lika för lillasystern som heter Josefine! ;o)
Marlén kommer från en kusin till mom?? Där får du fylla i moren!!!

Gillar du senap?

**Ja, speciellt dijon! :o)

Vad säger du till dig själv när allt blirsvårt?

**Det kunde varit värre!!


Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

**Med min skräck för höjder...nja, då står det ju lixom inte högst på listan om man säger så...



Sover du på sida, mage eller rygg?

**Sida och rygg tror jag!!


Har du någonsin köpt något från ebay?

**Nej


Tycker du om att krama folk?

**Ja, dom jag gillar och vill krama och bli kramad av!


Skulle du säga att du är trendig?

**Försöker väl vara lite småhipp på det som dyker upp och det jag gillar! ;o)


Äger du en digitalkamera?

**Japp!


Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?

**Säga att jag inte är intresserad av att dejta.

Vilken är din favoritkaraktär i starwars?

**Har alrig sett och kommer aldrig att se starwars så jag MEGApassar här!


Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?

**Ja, varför säger man det då?


Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?

**Känslosamma böcker, misshandel, vidriga, barn i kläm, vackra, kärlek....rätt mycket faktiskt!


Tycker du att du är attraktiv?

**Ja!


Vad är du allergisk mot?

**Nickel!


Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?

**Så länge båda vill är det ok.


Får du dåligt samvete efter att du ätit kött

**Nej!

Om du hade varit född av motsatt kön, vad haded u hetat?
**Joakim eller Björn tror jag att mina föräldrar sagt att jag skulle hetat.
Själv hade jag nog valt något de namn jag gett mina söner: Dennis Filip (inte det förresten...är så uttjatat) Joakim och Olle Jack Wilmer.

Vill du ha helt mörkt när du sover!???
**Ja tack!


Glada resenärer!

Glada resenärer!
Älskade Dad och Mom som åker till Cypern i 2,5 månader inom kort!
Hoppas ni får en underbar upplevelse!! :o)

Kusinerna poserar

E&E - tjejligan!
E & E
O vill oxå hålla lilltjillevippan:
E& O
Och en singelbild på lovely litlle E:
Lovely little E

E:s 5 årsdag!

Dagen började en lite småtrött 5-åring:
Ellen 5 år!
Men sedan kom pakterna fram och då öppnades ögonen!
EllenEllen 5 år!
Finfina grejor!
Presenter!
Lite mys med brorsan blev det oxå!
Mys med brorsan!
På em kom gästerna och då blev det tårta - egengjord av femåringen!
Tårtan
Vi sjunger "Vi gratulerar" för födelsedagsbarnet
Vi gratulerar
Lite gäster, de andra satt i ett annat rum
Lite gäster
Kusinerna var på kalaset
KussarKusiner

Pyjamasparty!

Vi gratulerar...
Tjejerna sjunger "Vi gratulerar, vi gratulerar..." för full hals! O är med på ett hörn åxå! ;o)
Pyjamasparty!
Här har ni ett helt gäng fullt av pyjamasklädda tjejer på E:s partaj!

Julpynt som lever upp en gång om året...

Hmm...vissa julpynt har hängt med hur länge som helst, vissa blir man förvånad över när man packar upp dem året därpå efter att ha fyndat på någon rea...
Här kommer några av mina favvopynt i mitt hus:

PyntPyntPyntPyntPyntPyntPynt

Att fira nyår på förlossningsavdelningen...

..det sätter liksom fortsatta spår i en...varje nyår är jag bara tvungen att kolla när första bebisen kom i HBG. När vi fick E var det verkligen så att det kunde blivit på vilken sida om året som helst! Vi blev inskrivna kl 08 på nyårsaftonsmorgon med värkar som varat sedan 21 kvällen innan - popp! 5 minuter emellan! Ja, så jag genomled natten, men ville in på morgonen. Eftersom jag i mitt tidigare liv måtte ha varit en riktig jäkel bestraffas jag med dygnslånga förlossningar...så även denna gång (...och gången innan och gången efter...) När det började dra ihop sig mot kväll bestämdes att barnmorskan inte skulle känna nertill på mej något mer, utan att det skulle gå sin gilla gång fram tills kl 00 iaf - DÄREFTER kunde vi jobba vidare blev det bestämt!
Ok, BM stack i näsan strax innan 12 och sa - Vi kollar lite raketer nu och sedan kommer vi in och kör igång på riktigt!
Visst! Hur coolt som helst! Kanske, kanske blev vi nr 1 det året!
Men icke...00,06 hördes att avgrundsvrål från grannsalen...jojo, bebis nr 1 föddes då.
Raketerna avfyrade och vi stod på tur
...värkstimulerande dropp, fy faaan...ta ALDRIG det!! Det var som om alla de timmar som jag pinats i värkar var bortblåsta och här tog dundervärkarnas konung över! Himmel och helvete - jag vill inte mer - jag drar!!
Hehe...lätt att tänka...svårare att utföra i det läget...
Nåväl...tjillevippan anlände 01,51 - 3610g och 49cm och givetvis världens sötaste lilla loppa!
...och hon fick den stora äran att bli barn nr 2 år 2002! :o)
Dessutom började nya FK-regler att gälla fr om 20020101. Jojo, pappan fick 30 extra föräldradagar - man tackar! :o)

Oj, lite nostalgi blev det där...vad jag eg skulle komma fram till var att när jag idag gick in och kollade Webbisarna i HBG, såg jag till min stora glädje att våra fd grannar fått sin lilla tjej! Och...hon födde idag, 1/1 kl 00,18 och var första bebben ut i HBG! Stort GRATTIS till L & T med familj! :o)

Så, nu kommer natta snart och jag ska väl knoppa lite kanske. Kommer att vara hemma från jobb i morgon...bihålorna gör vrålont och hjärtat klappar på vid minsta ansträngning - så jag behöver VILA! 

Ha det gott mina vänner och GOD FORTSÄTTNING!
Tjabba!

Älskade Ellen 5 år idag!

Kl 01,51 den 1/1 2002 föddes denna ljuvliga tös - våra älskade EllePelle!
I natt har vi sjungit "Vi gratulerar..." akompajernade av alla raketer som sprakade på himlen.
I morse var det obligatoriska O'boyen på sängen tillsammans med en massa pakter...bilder kommer senare....

Kl 15 blir det kalas och förhoppningsvis fler paketer! :o)
Älskade Ellen
Min underbara tös - GRATTIS!!!

Kram Mom