Jag önskar Er alla en riktigt härlig midsommar!

Ta vara på Er och var rädda om varandra!
Vi firar med goda vänner på landet.
Hoppas på att regnet som fullkomligt öser ner utanför mina fönster just nu kommer att ge med sig tills i morgon...men vi får väl se.

Ha en underbar helg!
Trevlig Midsommar!



Förkyld...

Japp, här sitter man och snorar...otrolig synd om mej!
Kände redan i torsdags att halsen började ömma. Shit, inte halsfluss väl för tusan, tänkte jag. Ajajaj i halsen på fredagen oxå. Mötte chefen i affären på em,  ett viss tumult hade inträffat på jobb på fredagen och jag kunde väl eg. vänta mej en konfrontation från honom...men icke. Nähä...jag var iaf beredd med näbbar och klor. Fick istället på omvägar höra att allt var min kollegas "fel" - men...nä...skulle inte tro det. Kan man inte hålla reda på 16 personers närvaro/frånvaro undrar jag om man eg ska ha personal?
Ja jösses...det är inte lätt att klä sig i för stora skor.
Min kollega i MK och på kräkjobbet kom tillbaka igår efter att ha kollapsat för ca en månad sedan, stannade ett par timmar, ringde sin läkare och blev sjukskriven till mitten av augusti. Ja, tror fan det, så misskött som stället är!!
Jag stannar hemma med mina nysningar, rinnande näsa och ögon hela veckan.Finns inte en chans at jag närmarmej jobb i detta skicket. Får nog tyvärr omboka en klass i morgonkväll...det är ju värre förstås...vill ju gärna, men det ser inte bra ut att stå och snörvla och visa hudvård samtidigt.

Skolavslutning på onsdag, sommarfest därefter - härligt!
På fredag firar vi midsommar med goda vänner. Vädret måste ju bara bli bättre...inte vill vi ha regn när det är midsommar inte!

Kollade lite filmer igår; Underbara Älskade - mycket bra! Och Marie Antoinette - sådär bra...ville se mer von Fersen och saknade historiken i filmen. Men det var väl inte det filmen skulle handla om, så lite besvikelse där faktiskt...

Köpte nya fina sommarblommor i helgen. Var helt däckad i lördddags...sov till 12,30??? Det har inte hänt sen jag var tonåring! Kanska är på väg in i en tonårsperiod igen?? Hahaha! Men i söndags var jag något piggare, så då åkte blommorna i krukor och allt blev finfint! Saknar dock lite krukor, så det måste inhandlas. Under söndagen eskalerade förkylningen från ett par nysningar till fullständigt Niagarafall från ögonoch näsa...ja inklusive 10-12 nysnignar på raken! Jiiisööös!

Well hörni!
Ha det nu alldeles underbart idag!
Love rules!
 

Mitt nya liv!

Tänk...vad underbart när saker och ting läggs på plats framför ens fötter...plötsligt bara händer det....rätt plats, rätt tillfälle...lite sparade pengar som blev till en investering som har öppnat en helt ny och otroligt fantastisk värld för mej - MK! Tack för denna Quinna och hennes otroliga marknadsplan - den kan ta mej till oändliga steg i en fantastisk trappa...kosntnadsfri utbildning hela vägen...jag fattar det knappt, jag känner mej nästintill frälst ta mej fan!!!
Men jag vet ett: Jag älskar det!
Igår hade jag en underbar klass med ett gäng entusiastiska och glada Quinnor. En ringde mej idag och tackade för en fantastisk kväll och värdinnan...ja ni skulle se vilken förädring hennes hud genomgick för varje steg i hudvårdsserien...alltså direkt märkbart resultat! Hon var så lycklig över sitt "nya" ansikte och kom med glittrade ögon och tackade mej på jobbet idag...jag ryser. Det går inte att sätta ord på känslan att förmedla något som gör en människa så nöjd och lycklig!
Det handlar i det fallet väldigt lite om försäljning i just det ögonblicket...det är min känsla för produkten jag förmedlar. När det klickar, ja...då känns allting som ett Hallelulja Moment!
Idag hade jag 20-åriga sonen och hans kompis här. Dom ville absolut prova hudvården och herrserien! Båda blev helt sålda på produkterna och ja...det blev en beställning där med...vilka pärlor! Dom satt och kände slig på kinderna och bara Woooooow:ade! Härligt!!

Jag har i dagsläge från den 8/5 sålt produkter för ca 25000:-...hälften är mina. Det är lika mycket som en månadslön på mitt skitjobb...men det ligger inga 175 tunglyftande, irriterande, motarbetande industritimmar bakom...på sin höjd 25 skrattade, berömmande, glada, koncentrerade och otroligt härliga timmar!
Fattar ni kontrasten??
Det bästa av allt: Jag har rektyrerat 2 utav mina industrikollegor - dom är numera registerade hudvårdskonsulter och det är bara så härligt!

Ja...jag är verkligen i ett otroligt glädjerus, en totalt upprymd känsla och med ett klart och mycket tydligt mål - att låta detta bli min heltidssysselsättning så snart som möjligt!

Ha en härlig dag!


Jag har blivit STJÄRNKONSULT!

Jojomensan, här händer det saker må ni tro!
Jag har tagit mitt första kliv upp i MKs karriärstrappa och blivit stjärnkonsult...mmm, smaka på den hörrni!
Jag har som fristående hudvårdskonsult fått min egen första kollega, en kvinna som jag delat med mej av detta härliga MK till och som nu har registrerat sig som konsult!
Ahh, jag är så glad! Innan sommaren är slut tänkte jag att en ska bli minst tre. Om så sker, kommer jag att premieras med Stjärnrektyrerarkavajen, den röda. :o) En utmaning att jobba på!
I morgon ska jag ta med mej 2 gäster på vårt möte och jag hoppas att dom kommer att inse hur fantastiskt detta är och bli mina kollegor dom oxå - det hade varit SÅ kul!

Well, annars är det som vanligt på jobb...huuu, vi snackar inte om det!
En annan sak som damp ner idag var ett samtal på min röstbrevlåda från Floristskolan i Oxie. Det finns en ledig plats i september där och om jag vill är den min. Det är en reservplats, jag finns med som ordinarie med start februari 2008 och kommer att invänta den, se hur långt jag kommit i MK och eventuellt låta min inkomst i MK bli mitt levebröd under 40 veckors studietid...men då kanske jag kommit hur högt som helst på min stege och...ja, tom jobbar med MK på halvtid! Vem vet!?!

Har i kväll ringt och gjort föranalys på gäster till en klass på onsdag - 6 st blir dom! Så stor klass har jag aldrig haft! :-O Underbara kvinnor, frispråkiga och lätt till skratt! Det var härligt att ringa runt till en efter en och höra att de har samma positiva och förväntansfulla tanke inför onsdagens klass!
Kanske finns där en framtida kollega!? Man vet aldrig! :o)

Tradera gav mej en bra slant - 1300:- Thank U!

Vi har tagit premiärdoppet i havet - LillOlas i L-A fick äran!
Magiskt varmt var vattnet. Jag är annars lite chicken när det gäller i början på badsäsongen, emn här var det lätt 20-22 grader i vattnet! Jag badade benen, vill inte bada med piercingen ännu. E är som Ariel i Lilla sjöjungfrun - mer undervattnet än ovanför - totalt orädd, har alltid älskat vatten! O...ja, han är mors lilla chicken! Fast idag var han modigare när vi tog kvällsdopp - då hoppade han och plumsade runt...igår höll han mej hårt, hårt i handen och släppte han, klamrade han sig fort fast vid mitt ben! Han gillar vatten han med, men är lite ängslig...tror jag det, tänk att vara 3 år och se hela det sora havet framför sig med båtar och allt.
Det verkar ju oändligt!

Nähäpp!
TV-tajm!

Ha det bäst där ute!

Ellepelleplutt!



Kolla in min fina donna!
Hennes första tand är tappad och det måste såklart visas i mommys blogg!

Igår var jag och O i Hbg för att hämta paket. Vi passade på att hälsa på storebror D på hans jobb, en krog på hamnpromenaden...Jag kan lugnt meddela att jag längtar efter havet något så kopiöst under somamren...trist bara att vi måste köra minst 2 mil för att komma till hav alt. badanläggning" :o( Ingen hit för en sommarstadsbrutta som MOI!

R åker på Sweden Rock i morgon, blir borta över natten och jag blir gräsänka.
Sis och little E kommer på fika i morgon - kuuul!
Värmebölja i morgon, hoppas det håller i sig i helgen!

Nähäpp, nu ska jag ta mej en go glass!

Ha en underbar helg!

Dagens bild...min navel!! :o)

Ja, här har ni den! Med piercing å allt! Jag är supernöjd!!

Idag har vi
hållt i gång här hemma. R har målat fönster, jag har ringt lite MK samtal, bokat en klass och ringt upp en info som vi hade igår.
Under em gick vi till Prellan och köpte glass. Vi blev sugna på en runda minigolf och så blev det. E och O jobbade på ackord så rundan tog väl ca 15 minuter! ;o) Jaja...skoj hade dom iaf!
På hemvägen tog vi en sväng till lekplatsen där ungarna bara älskar att vara! Träffade på en väninnas väninna och viola, en klass till på G. Ska bara ringa ikväll ang. datum! :o) Har ytterligare ett samtal till om klass ikväll, så med lite tur kanske jag får bokat TRE klasser idag - härligt!

Ska hålla ett spinngpass idag kl 17. Känner att jag inte riktigt har lust med det för tillfället...vill välja att gå på pass istället för att hålla dem...så i juni kommer jag att ha tre lördagspass och inga i veckorna - gott!

Well...får väl käka något för att få lite energi till passet!

Ha en härlig söndag!
Big hug!