Att leva upp till sitt yrke

...hahaha...sicken jäkla hudvårdkonsult jag är, eller vad ska man säga, är väl egentligen bara en stressad småbarnsmor som gör först och tänker sedan.
Huga, huga...så var det måndag igen och helgen swischade förbi. Var i GBG på inspirationsdag med MK - lovley! Om det känns så här att bli frälst på studs förstår jag att människor blir det. Från att ha varit ganska inaktiv och utan motivation ett par veckor blev jag plötsligt full av ny härlig energi och glädje! Entusiastisk som få och jisses vilke fart det blev på mej på söndagen. Då blev det pappersarbete som varit jobbigt tidigare, det blev telfonsamtal, mail och SMS. Allt hade med MK att göra! :o) Härligt när det blir ett ryck sådär!
En kund ringde idag och undrade om det var lönt att köra för ett par gäster hade tackat nej och jag bara -Jo, men då blir det så mycket mysigare för oss andra som blir kvar! Kunden -Jaaa, det har du rätt i, vi kör på ändå! :o)
Ahhh, det ger mej styrka!
Men vad som inte ger mej styrka är när jag går på toa på jobb idag. Tittar mej i spegeln och tänker...guuud...är det ljuset som gör att jag ser ut som en vandrande zombie eller...SÅ jävla trött är jag faktiskt inte! Började kika lite närmre spegeln och ser snart vad felet är...alltså, hur stirrig är man på morgonen om man lägger en full makeup med skugga, eyeliner, rouge - hela köret...för att sedan glömma pricken över i:et...mascaran! Hahahaha...just en snygg makeup-rådgivare!! Garvade åt mej själv och skakade på huvudet...jiiiiseees! Ja, jag är ju bara jag! ;o)

En annan intressant sak hände idag. Vår "so called" chefs jobb kom upp på anslagstavlan idag. När man tittade på de krieterier som krävs undrar jag om han ens har EN av dom!? "Ha god ledarförmåga" Jojo...eller hur!? Senast idag fick jag höra hur han sagt till en av våra arbetskamrater att jag och min kollega aldrig gör som han ber oss om!!...Ojojoj...stackars lilla bossen då! Men...från första stund har vi båda efterlyst pondus hos honom och han har sagt sig skulla arbeta på detta. Hur tolkar man då ens "chef" när han kommer och går som en fjant och låtsas att han har gummiben och pratar nästintill dada-språk med oss? Det är vid dessa gånger han ev. ber oss om att kanske göra ngt extra utöver vårt eget...ja, jag gör det gärna...men inte när jag inte kan läsa av om det är min chef som ber mej eller om det är en jättebaby i en vuxen mans skal som leker en skojjig lek??? My gosh - måtte det komma kompetent personal till den tjänsten, snabbare än snabbt! Vår "chef" är en snäll person, men i den positionen krävs SÅ mycket mer än snällhet...den biter tyvärr mest honom i ändan just nu. Och nej, jag tänker INTE söka tjänsten om någon nu trodde det!

Helgens största katastrof:
DANIEL - idolen bland idolerna, åkte fanimej UT!?!? Hur i H-E gick det till?? Ahhh, han var ju mitt säkra kort, klockren på varje tema, urmusikalisk och helt underbar...och så åker han UUUUT!!! Äh, jag kan inte fatta det! I dom lägena MÅSTE juryn få ha mer makt...typ där kunnigt folk röstar och sedan räknar man ihop folkets röst med dessa och DÄR kommer resultatet...det måste bli mer rättvist! Shit...vem vinner nuuuu? Girlpower in da final! Marie och Amanda!!! You goooo girls!

Sist men inte minst...fy fan för denna årstiden! Huuuuga säger jag bara! I morse snöade det och blåste som sajtingens! Full malle på hemorojdgrillen i bilen och full malle på tempen i bilen...brrrrr! Positivt dock att jag slapp skrapa rutorna!

Vet ni folket, det är fasen så skoj att skriva blogg igen! :oD

SEEYA!

Ibland vill man bara andas lite...

...krypa in i hemmets lugna vrå, hämta kraft och sedan ge sig ut i hetluften igen.
Det är ganska typiskt mej att agera så, upp som en sol, ner som en pannkaka. Har en del att ta itu med som känns jobbiga, trots att det verkligen inte är mitt fel...men ändå är det olustigt. Jag tror det vänder i morgon...då ska jag på en heldag i GBG som kommer att vara full av inspiration och glädje, från kl 11 till kl 16. JAg kommer att vara som en torr Wettexlase som suger åt sig all fukt den kommer åt! Det ska bli gött!

Idag träffade jag Nilla på stan. Det blev stora kramen och lite småsnack. Hoppas vi ses snart igen. Jag vill verkligen köra Paketleken inför jul! :o)

Annars lugnt, köpte mej en bag-in-box med et tgott spanskt vin. Mitt vinställ ekar och bufferten som inköptes vid Kristihimmelsfärdsdagen är puts väck! Hmmm, det är gott med vin och öl på sommaren...men som sagt, vi har ju en trio som är på väg till Puttgarden på tisdag! ;o)

Well...hur går det ikväll? Andreas ryker??
Har lånat en film - American Gangster...den går visst upp på bio i kväll...och ev i mitt hem? Har fått gott betyg överallt, så det kanske blir den senare idag.

Tjena!

Min lediga fredag

Idag är det fredag igen, vilket innebär att jag är f-ledig. Kan ni ana hur j***a skönt det är??
Ungarna har igång Nickelodeon och jag har satt på tevatten. Tänkte slänga in lite tvätt, är liiiite efter med den sysslan. Köper nog fikabullar och åker till mom & dad sen. Behöver handla oxå...drar väl till LA och grossar där.

Var och snyggade till håret igår, blev hur nöjd som helst. Frissan Helen vet hur man ska få till det. Vill verkligen ha en plattång! Det blir superfräscht när man har plattat till håret faktiskt. Valde en askig toning igår som tog bort mycket guldigt i håret och jag triiiivs! :o)

Well, Idol ikväll. Såg att Rock Andy valt typiska 80-tals rockers...det måste vara hans tur att åka denna gången. Trion som därefter blir kvar är ju bara outstanding. Fast...jag ser ju helst Daniel och Marie i final och Daniel som vinnare över hela altet! Vem tror ni på? Idol är ett av mina favvoprogram - prestation på TV = I like! Skit som tex Deal or no deal kan jag vara utan...men Let's dance och Idol gillar jag!

Zlatan mållös i onsdags...spelar ingen roll, vi är ju klara! Sicken smörmacka han serverade Allbäck - MR 100% - i 34:e sekunden!! Ahhh, fotboll enligt boken, ljuvligt för en sann spelälskare! Hehehe...kollade engelska nättidningar igår...förbundskaptenen sparkad och idel skräpord vräktes över laget...fy fan, engelska media är jäklar i havet helt otroliga. Det finns nog ingen vassare kår i landet än den engelska journalistkåren...huga...ja, bara dom inte ringer mej och fråpgar om jag vill ha jobbet som förbundskapten! :-O Inget England i EM - nä, sorry...är hela ligan full av icke-engelskmän, ja...då blir det inte bättre! That's it!

Dennis, Markus och Moffe åker till Puttgarden på tisdag. Härlig trio! Kommer att skicka bud, behöver lite öl till jul här hemma!

Rock on!

Match i kväll!

Idag är det sportigt värre hos oss. Denna här har varit på spinningpass, barnen är på gympa mellan 17-19 och ikväll är det landskamp, Sverige - Lettland! :o) En dag helt i min smak! :o)

Hehehe, måste erkänna att det är lätt att sugas in i bloggvärlden igen. Nu har jag ju inte skrivit ngt inlägg på 100år innan och plötsligt drar jag till med två på raken - Wow!
Vad har hänt idag? Nja, inte mycket...sunkiga jobbet...lite skratt där och iakttagelser som gör att man skulle vilja ta vissa människor om vristerna, lägga dom lite lätt horisontalt och sedan svinga dom bakom ryggen och framåt för att låta dom träffa en bastant yta, typ en cementvägg eller dylikt. På så sätt kan jag möjligen börja tro att dom inte fejkar en påstådd arbetsskada...mmm...så är det...jag är hård mot de svaga...speciellt när jag för längesedan räknat ut med min ädlare del att dessa bara driver omkring och inte tar i jobb där man kan bli smutsig och lortig, inget fysiskt och inget som har med lite mer avancerade sökningsarbeten att göra...och dessutom tror att man är listig nog att dölja det geom att alltid vara "aktiv" så att det ser ut som om något händer hela tiden...när det i själva verket inte händer ett förbannat dugg...sådana människor är jag evinnerligt trött på! Är man anställd för att företaget ska vara snällt då eller?? Mähhh, felplacerad helt enkelt!

Över till en betydligt trevligare jobbsak, nämligen den att R fick sig en rejäl lönehöjning med 1600:-/månaden...där snackar vi höjning och inte som vårt fisiga företag...ooooohhhh 570:-/mån generellt...individuellt är det långt ifrån klart än...men eftersom min käft ständigt glappar lär jag väl inte få mer än en dagsedel på sin höjd! :o/

Vi har tippat Bomben i kväll...3 matcher med olika resultat...hehehe...måtte det slå in lite goa pengar nu till jul, det hade ju varit kalas!
Garvade åt KVP:s sportblad i går...TVÅ helsidor om hur viktiga Zlatans skor var...dom hade fått FLYGAS in från Italien och sedan finns det en karta med flygrutten från Milano TILL Bromma, från Bromma till Råsunda. Observera att ett flygplan visades på kartan oxå...
Jag tror jag svimmar...då är man fan i mej viktig och man får TVÅ helsidor i Kvällsblaskan om hur skorna tog sig från Italien till Sverige - my Gosh!!
Å andra sidan känner jag att Zlatan värmer mitt hjärta med sitt härliga leende som han bränner av allt oftare...men det har definitivt ICKE med skoresan att göra, utan hans grabbiga utstrålning!
Frågan är...gör han MÅL ikväll??? Jag säger JA, det gör han!

CYA!
Kram C


Smyger in ett inlägg...

Kamraten C väste i luren idag: -Faaaan va traaadi du e på bloggen...du skriver ju allri!
Med lite ågren för det tänkte jag göra ett inlägg så ni slipper se de randiga kläderna som första inlägg mer. ;o)

Ja här rullar det på...jag jobbar 4-dagarsvecka, föräldraledig varje fredag vilket är jäkligt najs. Två fredagar på raken har vi varit hos kamraten C och tittat på gullegullvalparna. Hehehe, hon tror jag kan övertalas till att skaffa en sån lite rackare, men se då har man inte träffat på min envisaste sida och min "jag vill inte ha djur"-sida! ;o) Nä, det räcker med Ozzy. Fast han är ju inte inne, thank GOD! Minns när han kom ny till himmet och det första han gjorde var att snafsa sönder min nya fina skohylla...morrar ännu över det när jag ser bitmärkena.

Mitt MK går oxå bra. Jag har rektyrerat 4 tjejer nu och är teamleader över gänget som jag döpt till Glorious Girls - Strålande Tjejer! :o) Saknar ni julklappar, vad ska moster få, mina barn... - jag löser rubbet! Det finns allt från herrprodukter till ögonskuggor till spaprodukter som är helt ljuvliga, med mera, med mera!! Hör av er!

Ja, just det - jag har ju köp mej en ny finfin kärra - en sílvrig GOLF, förträfflig att färdas i!
Bild kommer här:
Visst är den fiiiin! :o)

Nu närmar sig julen...huga, det är för böveln bara ett par veckor kvar!! :-O Innan dess ska jag på heldag med MK i Göteborg nu på lördag och nästa helg blir det weekend i Lubeck med mom och sis - hur mysigt som helst!
Kanske skulle man lägga ut lite auktioner på Tradera...hmmm, får väl kolla om jag hittar nåt kul här hemma att lägga ut.

Idag känner jag mest för soffan, dusch och tvn.

Ja...lite lätt uppdatering från moi.

Rock on!