I min jakt på "vad jag ska bli när jag blir stor"

...hittade jag idag denna intressanta sida:  www.haeu.se
Den 11/4 är det en gratis föreläsning i HBG, någon som har lust att hänga på??

Tjena!

Förvandlingen...



Min make genomgick en förvandling idag...från vildvuxen hottentott, till man med skepparkrans och avlutningsvis piggig som en igelkotte.
När hon kom ut på altanen och såg ut som på mittbilden fick jag fläta ihopa benen och torka tårarna eftermitt skrattanfall! HerreGUD! E sa...men pappa...vad har du gjort med din lugg!? Ja...det kan man ju undra! Hahaha!

Sweet dreams!


Idag har det varit en fisig dag...

Är det jetlag efter söndagens tidsomställning månne?
Jobbet...speaks for it self...tänker inte ens skriva vad jag känner där just nu...
Det som var bra idag var väl att vi pausade ute och njöt av solen som verkligen värmde ordentligt! Lovely!
Hem och koka pasta och fixa köttfärssås...en platta är märklig på spisen...efter 30minuter på högsta värmen kokade vattnet fortfarande inte?!? Blir galen! På nästa platta och inom normal vattenkokningstid blubblar det vackert i kastrullen...spisen heter nåt polskt...typ Gnrije...jävla skitspis!
Iväg på step...båda ungarna med...mannen på politiskt uppdrag idag.
Träffade svägerskan...fnissade...O bångstyrig...ville inte släppa mamma...kusinbarnen i lekrummet...snart O oxå. Missade dock några block och kom fel när kombinationerna skulle sättas ihop...aldrig mer barn med på träningen! 5 minuter kvar...svägerskan och jag blir pårusade av aerobicansvarige som är helt hipad! "Barnen SKA vara i lekrummet, INTE utanför ELLER i salen" gormade han...när 5 minuter återsår av passet...?? Äldre man...med äldre barn...våra förde inte mycket liv...eller är man van och hör inte det på samma sätt...men, vi packade helt sonika i´hop och lämnade klassen. Plötsligt står ansvarige och snackar om att det är reglerna och de ska följas..jaja...jag förstår...kul att man kan ha ungarna med...hinna allt...vilja träna...men det ska inte upprepas, inga kottar med när jag ska träna fler gånger! Bättre att köra järnet än att träna halvdant...E går bra, men O...nono, icke...men...var ansvarige tvungen att vara så hysterisk?? Skummis...
I morgon kommer han...min stora bebis! Längtar efter honom...mycket! Hotar med att flytta...denna gången till LA...känns destu bättre än LONDON!

Lite mer rakt upp å ner idag...
Nu: Duscha!!!

Tjena!


Ny vecka väntar...

Inte vann vi något på hästarna i lördags...det blir analys på det i morgon på jobbet...
Måste lämna tillbaka BroBizzen - inte glömma...
Slökollar på TopGun...my god, Tom Cruise...tänk att det var den stoooora filmen mitt under mina tonår! Jg hade tom skivan...fast jag gillade nog mest Val Kilmer, alias Iceman i TG.
Varit på kalas i dag igen...känns som vi inte gör annat nu i mars/april...kusin P och barnens farfar firdes idag. Båda fyllde år igår.
Var hos min goa vän igår. Fick god mat och ungarna fick gosa med valparna...de små godingarna som är kvar!
Har varit ute i trädgården flera timmar idag - helt underbart, våren är äntligen här! Mina kinder blev lagom solröda i det härliga vädret! :o)
...ooo, nu nuppas det i TopGun - ojojoj!
Tittar på våra vin/whiskeyställ...välfyllda igen efter trippen i fredags, trevligt!
Känns drygt att helgen är över...vill inte tillbaka till skitjobbet!
Tänker mycket...vill bryta det gamla...vill bestämma mej!
Tänker på elakheter och blir ledsen och förbannad!
Älskar mina ungar grymt mycket - mina glädjespridare...älskar att den store är på G hem igen! Vill ha mina älskade nära!

Rakt-upp-och-ner inlägg såhär på söndagskvällen!

Ha det gott och var rädda om varandra!
Kramen!

Nästa hemvändare...

image185
På tisdag kommer han hem...den efterlängtade sonen! Det blev en kort sejour i London, inget jobb, dåligt med pengar att leva för...bättre att komma hem till mojan! ;o)
Det blir jobbsökning här hemma istället!

Hemvändardagen

I tisdags var jag på mitt stammis-ställe och hämtade hem sötaste föräldrarna efter deras 10 veckorstripp på Cypern. Planet skulle landa 15,15, men var försenat till 15,40. Jag satt å mumsade på en latte och en jättemuffin sålänge...;o)
Känslan av att veta att planet landat och att nedanför skylten och bakom skjutdörrarna
finns mina älskade och här står man ett par meter från varandra utan att veta när ögonblocket kommer när man ser varandra för första gången på väääldigt länge...
Plötsligt öppnas dörren och hjärtat skuttar till, nähä...inte dom....dörren öppnas 5-10ggr utan att det är dom...men plötsligt......tittut! Där är dom ju!!

Blickarna letar frenetiskt efter en nuna att känna igen och där fastnade blicken på dottern!  Min moja, min moja!! Min far, min far!! Ojojoj, kramkalas utan dess like följde! En och annan glädjetår följde naturligtvis...jag är ju så blödig och det syns varifrån det kommer på nästa bild...;o)  Lite suddigt, men det är nog mina glädjetårar! ;o)
Ojojoj, sen bar det ut i den skånska blåsten...annat än den goa Cypernvärmen!


En dryg timmes hemfärd och där fortsatte kramkalaset, syster J och lilla E kom precis i rätt tid för kraming av hemkomna  resenärer!  Och så här glad blev O när han öppnade dörren och såg vem det var som kommit hem:


Via mail hade det från Cypern beställts lax från Landskornas bästa rökeri...mmmm, whiskeykryddad lax...*sllllurp*, potatisgratäng från ICA affären i Svalöv...en gudomlig sak som är MEGAGOD!! Köttbullar till barnen och en god sallad till det:

Mmmm, en god middag tillsammans efter lång tid ifrån varandra! Kan det bli bättre!?!

Det är underbart att ha sötaste föräldrarna hemma igen, även om jag unnar dem att resa och göra en massa mysigt och skoj tillsammans...men att ha dem på hemmaplan är ändå bäst! :o)

Tjena!


Utmanad av Ouarter65 alias Kamraten C...

image175

Jag bjuder eder härmed en extrem närbild på mej själv och mina otroligt stora näsborrar där mina trevliga näshår blottas! ;o) Frågor? ...NEJ, jag är inte nykter på bilden...och JA...den är tagen under en trevlig Q-träff! ;o) Hahaha!!!


Well folks:
Ta en nyare bild på dej själv som är rolig/skojig/tokig och lägg ut på din blogg, utmana sedan ett antal andra bloggare att göra detsamma! :o)

Min utmaning skicar jag vidare till:
*Mia -
http://miola.blogg.se
*Annika - http://nihaoma.blogg.se
*Linda -  http://asplund.blogg.se

Sötnosen PLLP har antagit Kamraten C:s utmaning, kolla in henne här:  http://pialialottapotta.blogg.se

Tjena!

Uppjagad...jävla pissjobb...inkompetenta skitstövlar...

*Uppretad efter månadsmöte på jobb...verkligen ogillar vissa människor där...somliga ska bara göra finliret...andra ska vara en milimeter från att gå i väggen...felplacerade vikarier som inte kommer att lära sig kungens skit pga av inkompetent ordinariepersonal...ordinariepersonal som jag högt och tydligt dissade idag genom att kalla denna för en jävla skitstövel...och JA det är fanimej befogat! Kommer man från ett diktaturland där man har en blåslampa i röven så kan man ju leka lekstuga i detta land...vadå? Man ferrstarr hvad man ferrstarr...man hhinner hvad man hhinner...men för helvete!
Hatar att jag retar upp mej...borde luta mej tillbaka och låta detta bara rinna av mej...men...fixar inte orättvisor och notoriska ögontjänare, därmed hade röven spruckit om inte min mun hade öppnats idag!
Gillar inte stället...börjar bli slentrian nu = vantrivseln hinner kapp och jag mår inte bra av det!
Bra med stället: Jag har lånat en BroBizz inför kommande resa till Puttgarden i morgon...R och jag är lediga tillsammans och vi tar en familjetripp till "pråmen" för uppbunkring av div. vimsdrycker! NAJS!

*Älskade föräldrarna blev i måndags hämtade på Sturup. Med skinn likt pepparkakor och övertårade ögon kramades vi lääänge och väl i ankomsthallen! Äntligen är dom hemma igen! 10 veckor på Cypern...mmm, det svider inte minsann! :o)

*Älskade ungen kommer hem igen på tisdag! Jag gör inte annat än kör till Sturup och hämtar och lämnar känns det som! ;o) Inget napp på jobb...bättre att komma hem och söka här, komma igång ekonomiskt och sedan ta en lägenhet. Skönt att ha alla samlade igen!

*KAMRATEN C:
Vi kommer på lördag!!! Jag loooooooovar!!! *S*

*Kalas på söndag...mars/april är en hysterisk födelsedagperiod hos oss:
*Kusinen W 6/3
*O 12/3
*Farfar och P 24/3
*Svägerskan W 31/3
*Kusin V 3/4
*Denne här 22/4
*phhua*

Behövde skriva lite idag...om inte så roligt i början, så blev det lite bättre till slut!

Tjabba!

Nästan exakt ett år sedan denna bilden togs!

image174
Måtte vi slippa mer av den nederbörden nu!!!
Jag vill ha vårvärme och det är NU!

I'm on the road again...

Så...nu är jag så fed up på mitt jobb så nu har jag anmält mej till utbildning och ansökt om tjänstledighet fr o m september 07 t om  juni 08. Jag står i kö till floristutbildning i Oxie, Malmö med start i september. Kön kan komma att röra på sig i slutet av maj, men om de 16 platser redan är upptagna då, står jag bland de 16 "ordinarie" där starten är i februari 08. Hur najs är det här på en skala!?! Jag bara undrar alltså!! ;o) Länk till skolan: www.isbs.se

Häromdagen var jag hos min väninnas dotter på besök. Hon har flyttat till sin allra första lägenhet! Minns ni hur känslan var? Wow...det här är MITT hem! JAG bestämmer! Ängslan över räkningar, oroligheten inför första tvättstugebesöket, va?? har jag inget SOCKER hemma??? ...and so on...hehehe, men gött var det att komma hemifrån! Det minns man ju...kan ju bara säga att när man sitter här med en unge på vift känns det inte lika gött...
Vad jag skulle säga var egentligen det att jag är så solt och så lyckligt lottad att jag har en underbar vän som tänker på mej och de mina när hon är på semester flera HUNDRA mil hemifrån och har varit så söt och köpt fiiina presenter till mej och mina barn! Min lycka är att ha en sådan fantastisk vän med ett sådant stort hjärta! Stora kramen till dej, du vet vem DU är! :o)

I veckan har jag haft klädespartaj, min vän Izabell var här och visade en fantastisk kollektion och jag blev 4-siffrigt kronor fattigare! Länk till deras ljuvliga retrokläder: www.meandi.se Very very nice!

Annars är jag GLAD att Brandeby äntligen åkte ur Let's Dance! Nu kan man börja kalla det här för tävling! De som är kvar är ju av en kaliber som sällan skådats! Fy fasen vad bra dom var i går! Tobbe Trollakarl...jag är mållös!
Det ska bli ett sant nöje att övervaka finalen! :o)

Idag har vi varit på trippelkalas hos svägerskan med två kusinbarn. God mat och trevligt sällskap! Punchtårta á la svärmor som man inte skojar med! *mumsigt*

På måndag är det dags att hämta hem Cypernresenärerna på Sturup! Det har gått 2,5 månader sedan de for i väg och jag längtar verkligen jättemycket efter dom - sötaste mom och dad! Jag är övertygad om att dom kommer att göra denna trippen om och om igen! Och jag är den första att skriva på att DET SKA DOM GÖRA! Tänk vad göttigt att sitta i 20 gradig värme och bara vara med en bok, en kopp kaffe och bara njuta av livet! Ahhh, så underbart!

Well folket, hoppas ni har en underbar lördagskväll!
SeeYa in space!



Syskonen på Sturup...

image170image172image171image169
Älskade ungar...två fick jag med hem, en flydde landet...*SAKNAR*

När Olle såg traktorn i morse...

Vaaa??? En traktor!

Han kunde liksom inte greppa det riktigt!
Det blev verkligen en överraskning för honom...han sover hos oss...lilla p-pillan...men, men...så är det iaf och han fick sina paketer i vår säng. R hade kvällen innan monterat ihop trallan med vagn och då fanns det inte en chans att paketera in den igen! ;o) Såå...med stängd dörr till Olles rum, bad vi honom att gå in och hämta sina kläder. Han sprang snabbt iväg och jag efter med kameran. När han såg traktorn mitt i rummet bara tvärstannade han, pekade och sa: Wooow, kolla, wow...en klaktårr!!! Hans min var obetalbar! Fotot är från sekunden efter...men överraskningssmajlet sitter fortfarande kvar! Detta var en toppenpresent! :oD

Tjipp!

~*~OLLE 3 ÅR~*~

image168Finfin present!
M?ste testa den nya traktorn!Måste ju testas!Vaaa??? En traktor!Vaaaa??? En TRAKTOR!?!?!Mer paket!Ojojoj...paketöppning!Packar upp paket!Åhhh, likadan lastare som pappas!P? kondisMmmm...Olle på kondis!~OLLE 3 ?R~
Från firandet igår - tårta á la Olle och mamma, mumsig med chokladlinser på! ;o)

En fuling...

...men sonen, den äldres humor...och...ja...hahahaha, vi tycker den är lite småkul...ju fler gånger vi ser den...;o)
Präktig goes dirty! ;o)

OBS!
Inga barn i närheten!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C9gYuUxqkZU

Heeeeeej!

Vill blogga jättemycket!!! Hinner inte...hinner inte ens läsa era underbara kommentarer eller bloggar...tycker det är trist....min stora bebis är i London...saknar honom MASSOR...MSN:ar med honom varja dag men kan ju inte krama om älskade barnet!
Mina goa parents har 1½ vecka kvar på Cyprus...ska underbart att hämta hem dem...saknar deras närhet...men önskar att dom gör detta om och om igen, så länge dom orkar och kan. Är otroligt stolt över mina modiga föräldrar och älskar dem MASSOR!
Lillputte fyller TRE år på måndag...älskade unge! Båda mina älsakde pojkar fyller år den 12:e...den store i februari och den lille i mars. Ser ni hissade flaggor på måndag är det INTE för att Kronprinsessan Victoria har namnsdag utan för att vår underbara O firar sin födelsedag! ;o)

Vidare...
*Brandeby ELLER Ebba åker i morgon i Let's dance.
*The Ark MEGAsopar golvet på lördagoch kommer att reprensentera SWEDEN i Helsinki i Eurovison Song Contest!
*Mamma och barndag i morgon...tillsammans med Asplundarna i HBG - längtar!
*Städning på dagis i helgen
*Spinningpass på lördag
*Melodifestival på lördag
*O:s kalas för släkten på söndag
*O:s födelsedag på måndag, jobbar ½dag och kommer att äta tårta på kondis med honom! :o)

SeeYa folks!
Sorry att jag inte varit på G sista veckan...

Kramar!