Pallar inte skitstället!

Nä...fy F*N! Efter 4 dagar på jobb efter semester håller jag på att få andningsstopp! Fy FAN!
Jag letar som EN TOK efter att nytt jobb!!! Vet ni ngt är jag idel öra!
Det är totalt ohållbart för mej att stanna kvar i Dårhuset no 1!
Hjääääääääääääääääääääääääääälp!!!!!!!


I'm a woman on a mission - with a passion and a vision!

Tillbaks efter 2 helt underbara dagar i Göteborg.
Jag är helt övertygad om att jag ska byta ut mitt fisiga jobb mot detta...herreguuuuud!!!
Inte fasen kommer mitt nuvarande företag att någonsin dela ut TOLV rosa Volvo V50...ännu mindre kommer dom att dela ut diamantringar till sina anställda för makalösa FEM miljoner!!!
Inte heller har jag någon gång sett min VD tjoa, röras till tårar, spexa, berömma med en sådan ärlighet och värme...ja...ni fattar inte!
Jag är så stolt och lycklig över att jag tog chansen att bli konsult i detta underbara företag!
Jag skulle vilja skaka om alla och övertyga dom som sagt nej till chansen att säga JA!!

Vad sägs om denna fras:
Winners never quit, quitters never win!

Jag klappar mej själv på axeln och säger -You can do it!

Kram C

Congrats Kamraten C!!!

image203

Ojojoj...mycket födelsedagar nu! :o) Grattis vännen, min egen Jerry Williams, hoppas du får en kanondag!

Grattis till Syster J på 34 årsdagen!

image202

Hipp hipp hurra till systern på hennes dag!

Hemma bra...men vädret borta var fan i mej BÄST!

Tjena folket!
Ja, så var man hemma i hemmets lugna vrå igen..
.Med ett plan som lyfte 07.00 från Las Palmas var det bara att masa sig upp kl 04. Transfer till flygplatsen 04.40...trööööött!! Kunde man sova på planet? Big NO NO. Gnällfiskärring i raden bakom som inte fick plats med sina ben...så synd då! Fick jag plats med mina jätteben? Nä...det fick jag sannerligen inte, inte i en bekväm ställning iaf. Kunde jag vara så vänlig att rätta upp sätena? Nä, det kan jag sannerligen inte - barnen sover och sätena framför mej är helt fällda, hur skulle jag få plats?? Mutter och tandgnissel i raden bakom...finnig tonårsdotter som rodnade när jag tittade på henne, torr morsa med kruspermanent och präktiga resekläder...fyfan, låt mej aldrig bli sådan! 
Kamraten A råkade ut för en likadan på utresan...dock inte samma människa...det finns alltså en hel hop sådana - så se upp där ute! Hahaha!!!

Annars har vi haft en otroligt härlig vecka som har bestått av sooool och baaad! Fick massor av tips från trogna GC resenärer, men hur soltörstig är man inte efter denna regntunga sommar? Tänk er då att komma till en underbart solig ö med gott om pooler...ligger man och far till olika ställen då? Nä...man softar och har det gott på plats! Ahhh...det var värt varenda krona! Men ack vad tiden for iväg...dessutom blev vi försenade 8h och 5 min...så istället för utresa kl 14.20, blev det 22.25...kasst! Men, jag har precis blivit kompenserad med lite grann genom hemförsäkringen...ska se om det finns fler ställen att tanka in lite stålar på...hehehe!
Vi kommer säkert att återkomma till hotellet, fick ju värsta rummet med värsta markbalkongen och precis brevid en lekplats! Kanon när man utan problem minns vilket rumsnr man hade! ;o)
Min nya favoritmat är King Prawns Kebab och ser ut så här:

Något som oxå smakade så in i bombens gott var det här:

Det är en vegetarisk Fajita - muuuuumsich!
Till det tar man gärna en butelj med det här:


Semester för mej är att lata sig, njuta av att kunna varva ner, se familjen må ypperligt, ta hand om varandra...då är det gott! Jag tog hand om mej själv och fick gjort lite manikyr vid poolen för 25 Euro - här har ni resultatet:


E tappade äntligen sin lösa tand, nr 2 i ordningen. När hon tappade den första var det en lätt traumatisk upplevelse...som alla ungar blir hon rädd och orolig när det blöder och det GÖR det ju när tänder ska tappas! Denna gången skakade en tös en flaska och slant så E med tand och allt kom emellan och fick en smäll på läppen...det blödde från munnen...tanden var ännu lösare...E var stressad...-Hur får man det att sluta blöda, grät hon...ja, man tar bort tanden och det berättade jag...till sist gav hon med sig och lät mej vrida ut tanden...stolt och lycklig visade hon upp hålet efter tanden!

Nr 1 såg ut såhär:

Givetvis kom den spanska senorita tandfen och hälsade på under natten! :o)

Nu är det en veckas semester kvar och då ska jag jobba lite med MK under kvällarna. Till helgen ska jag till GBG på stort seminarie med Awards Night 2 dagar! Wooohoo - gissa om det ska bli spännande!

SeeYa folks!
Kram C

Hóla from Bahía Felíz!

Ahhhhh, njuter la dolce vita!
Har precis klarat av en pooldag. Nu vantar fordrink, middag och en go afton!
Tyvarr blev flyget 8 timmar sent, men dt gick bra anda.

Have a good one!

Adíos amigos!
Kram C

Time...

...to say goodbye!
Japp nu bär det snart av, ett par timmar till i landet sedan bär det av till GC.
Kan lugnt berätta att det känns MER än härligt! :o)

Sköt om er nu här i bloggens härlig värld och ja...även utanför!
Jag ska tänka på er...kanske...liiiite...hahaha!
Mmmm...känner redan paraplydrinkarnas goda smak i min mun!

CYA folks!

Kram C

image193

Nu är det snart dax!

Tyst i huset...bara jag är vaken. R ligger och sover, brevid honom ligger hans kopia...typ tvättad i 90 grader och torktumlad! ;o) Lille O ÄR våldsamt lik sin far! *S*
E är en riktig sömntuta. Hon kan sova precis hur länge som helst. Skönt, ja visst, men ibland envisas hon med att vara vaken tills vi lägger oss och det är väl inte lika skönt det.

Ja, nu är det bara ett dygn kvar tills vi ger oss av. Det ska bli helt underbart. Har verkligen längtat som en dåre efter att få komma iväg på en tripp. Det mesta är packat och avbockat från packlistan. Nödvändigheter som melittapåsar och kaffebönor ska naturligtvis med! Dittar och badpuffar är ett måste, solfaktor är ej att förglömma! Och PPP då förstås! ;o) Mmmm...lite plock hör hemma under dagen sedan är alles klart!

MK möte i kväll. En leverans ska göras, sen var det klart!

Är hysteriskt bulig på högerfoten - myggbett från i lördags...satans aggresiva myggor på kräftskivan. En vän till oss såg ut att dansa Riverdance så som han hoppade runt och slog till mygg på hela kroppen! *S*
Har även blivit attackerad av hästflugor...små rackare som biter till och det gör skitont! Aaaaaj! Flera ställen på ryggen och benen har fått bett! :o( Attans kryp! *surar*

Well...ännu en dag i solskenets tecken - naaaajs!!

Ha en härlig dag därute!
Kram C

"Ähhh, vad fan man var ju nykter när man vaknade i morse...

...men nu börjar det ordna upp sig!" Hahaha, den frasen av Sven Melander följt av en käck spansk melodi hämtad från Sällskapsresan fick jag av sonen d.ä på min telefon häromdagen! Lite lagom småskoj nu när det närmar sig avresa!
Ooooohooooooo!!! Snart, snart lyfter vi från Sturup och då bär det av mot värmen! Ahhh, hur gott som helst!
Har varit på standen och övningssolat lite idag. Tro't om ni vill, men här sken solen från en ganska blå himmel!

Ojojoj...vi var på kräftskiva igår och gjorde en deal med svärföräldrarna. Dom fick låna barnen och vi fick låna deras husbil för övernattning i anslutning till festen - strålande! Svärisarna har som bekant köpt en splonkens ny husbil med plats för 4 personer, ett muskedunder på 8 meter! Den är superfin och man sitter som en dronning i den! :o)
Jag är inte mycket för campinglivet annars...kändes om vi var ett tyskt par på tripp i Skåne emellanåt...Helga und Heinz...hahahaha...men helt ok för en övernattning då och då!

Well folks - dags att duscha av saltvattnet!

Tjena!