Köpenhamn - here we come!

I morgon bär det av på en årliga Kbh-turen med syster och moder. Så gör vi varje sommar, tar en dag i danska huvudstaden. Vi lullar runt, käkar kinaboxar, dricker ett glas vin eller två, klämmer och känner på en massa kläder och annat intressant. :o) Bästa av allt: I'm on my own!! Skönt med en heldag för sig själv!

Fråga inte hur det går med djuret...hunden...det har uppstått ett krig i denna villa och jag verkar gå ur det som segrare. I annat fall hotar jag att flytta! Min make har insett att det inte varit något fjanteri från min sida att slippa djur hemma utan att det verkligen är ALLVAR jag menar! Hunden är omhändertagen av en kompis som har hund redan och inte vet jag hur det ska lösas...förhoppningsvis kommer den till ett hem där ALLA är överens om att ta hand om ett djur! I detta hemmet är det DEFINITIVT inte så! Fan vad irriterad jag blir bara jag skriver om detta! Nog nu!

Bara 2 dagar kvar på semestern nu...sen är det dax att krypa ner i gruvan igen...fy fan...ågren!
Var på Karlslundsbadet i går och simmade 150M bröstsim och 50M ryggsim, fick intyg på det och nu ska jag bara formulera ett personligt brev och hämta mina betyg från Komvux, vänta in datum och skicka in min ansökan! :o) SÅ spännande!


Gotta go to bed now folks!

Sweet dreams!


Kompisen W ja...

Kompisen W ja...

He's MADLY in love with E! Alltså, det ÄR så! Hans ansikte spricker upp i världens största leende när han får syn på E. Får han chansen springer han rakt fram till henne och kramar om henne! Så himla gulligt!

Rostad lök - MUMS!!!

Rostad lök - MUMS!!!

O och kompisen W smaskar på rostad lök som förrätt innan grillmaten kom! ;o)

Peace, love and understanding!

Peace, love and understanding!

Vad gillar ni min ryamatteväst?? Hahaha, det var inte liiiite varm efter att par danser - oooo nä! ;o)

Ozzy eller litta mer skånskt: Åssi!

Ozzy eller litta mer skånskt: Åssi!

Här har ni honom...fotot är taget innan skohyllan bakom honom användes för att vässa tänderna på.

Trött idag...

Tjo! Dom kan det där med fest på lannet! Ojojoj, jag har varit bra seg idag. Vi var hemma vid 2 draget i natt. I morse fick jag hämta ner tungan från gommen med kofot nästan...oj vad jag var törstig! Konstigt...jag som drack sådan god cider hela kvällen innan...hmmmm...very strange!
Dresscoden hade många anammat och det var verkligen kul att se! Vi var ett gäng hippisar som snackade Woodstock, gräs, LSD och annat! ;o) Sen hade vi besök av självaste Jesus, en ängel, ett troll, en ko och en kardinal (se
www.rachel99.blogg.se) självaste Hin Håle, en munk, tror minsann jag såg Bellman där oxå...ja, det var några av alla fina utstyrslar.
Kamraten C var så fin i sin westernklänning och håret som var så himla snyggt! Haha, själv hade jag en jäkla garnperuk! När jag på småtimmarna tillade bort mot Bellmans bord hade han lagt peruken och hade den i knäet och det likande en liden vid kanin eller något annat angoratofsigt djur! Hahaha, jag var tvungen att kolla 2 gånger innan jag fattade att det var håret han hade lagt där!
Supergod mat! För tusan, hur mycket mat som helst! Ojojoj...kocken O står hog högt i kurs där ute i valleyn! Verkligen fin buffé!

Idag har jag varit ganska pissed på min man. Han gjorde PRECIS så som vi kommit överens om att jag INTE vill vara med om...han åkte till Jaktmässan i förmiddags vid 10-tiden och var borta till 16. Ja, det får han så gärna så, inget konstigt alls...men...HANS HUND åkte han helt sonika ifrån...vilket innebar att JAG fick gå med 2 bråkiga ungar och en koppelotränad hund SOM JAG INTE BETT OM ATT FÅ I HUSET på kissrunda! Fy fan vad irriterad jag var...det har lagt sig lite, men jag är inte helt lugn ännu...R lovade dyrt och hederligt att HAN skulle ta hand om hunden till 200% när den kom...jojo....det varade i TVÅ dagar! Men han fick vackert reda på hur jag kände och jag hoppas det ALDRIG upprepas!
Som om inte det vorde nog har rackarn bitit sönder skohyllan i hallen under dagen. Jag blir fan helt jävla galen! Ska vi ha det så?? Nä...dom ligger inte precis bra till för tillfället, R och hans hund...*muttrar*

Nu är det minsann dags att hålla kväll!
Vi ses i space!
Over and out!


Hej vad det går!

Ojojoj, en dag i spurtens tecken! Tjosan vad jag har gjort mycket idag och nu ska jag snart delge er lite av det. Håll i hatten...här kommer det:
Vaknade SENT...vid 9 ungefär.
Plockade och diskade undan i köket...ingen orkade igår och vi hade gett vårt hembiträde fredagsledigt...*hehe, jo om vi bara hade ett hembiträde...*
Väntade in R som var och kopierade en sjujäklars massa visor till kamraten C:s fest i kväll.
R kom hem och jag for till LA.
Handlade lite till kvällens utstyrsel och en fiiiin present till min goa vän!
Handlade mat på Grossan.
Hem som tusan, D skulle ha bilen...
Sorterade ut alla sidorna i kvällens häfte och häftade ihop 67 st! :oP
På huvet ner i källaren och vägde samt skickade ut vinnarmail till mina köpare på Tradera.
Och...maken kom precis ner med ett glas vitt - tackar!
Nu väntar bara påklädning inför kvällen! :o)

Kamratern C ska ha fest med tiderna som varit/är/kommer som dresscode - skitkul!
Jag längtar efter en härlig fest och att få fira min goa och rara vän ikväll! See Ya SOOOON baby! ;o)

Ja...resten kommer en annan dag!
Ps foto på den numera namngivna dogen OZZY kommer snart! :o) Tänk att jag var så svag för rackaren att jag köpte en hundleksak idag...*hahaha*

Så...ha nu en underbar lördag på er!
Själv ska jag shaka loss som tusan!

Rock on folks!
Tja!

*Fnissar*

R har verkligen fått en andra skugga - doggen är efter honom som ett lim!
Ojojoj, vad han blir lissen när han inte ser sin far! Han riktigt gnäller som ett barn, men sen är han ju bara 9 månader.
Som det ser ut nu får R ligga på soffan med doggen i natt. Han lämnar inte R! Och uppför trappan kommer han inte, det vågar han inte riktigt.
Ja, voine voine...R som inte ville ha fler barn...haha, vad kallar man detta?? ;o)

Natti folket!

Den är här nu...the DOG!

Jo, den är ganska så kär ändå. Helt uppspelt över ett nytt plejs att undersöka. Och dessutom har den ju bytt från att vara Göteborgare till att bli Skåning...arma krake...eller lyckans ost kanske?!
Ungarna är förstås lyckliga och dom är ute med R och går en runda med honom nu.
Namn...ja...vi hade ju ett som vi tänkte, fast det är ju inte så käckt kanske att heta. Men det är efter en skådishuns från Kopps eller var det Yalla Yalla. Där fanns en hund som hade namnet Dicken!! Helcoolt! Fast...kanske inte så seriöst för en jakthund att heta och kallas för i skogen mitt under älgjakten! ;o)
Så...än så länge är han namnlös. Lillebror tänkte jag att han kunde heta...inte heller något bra apportnamn...Lillis tyckte R, Gillis blev det till...nja, det tål att funderas på. Uteslutna är traditionella namn som Bamse, King och sådana...nä det ska vara något coolt! Kom gärna med förslag!!

Idag ska jag hålla mitt andra spinningpass på hemmaplan. Har fixat en härlig skiva och hoppas den uppskattas! :o)

"Hey, I'm in the band! Could it be so hard for you to understand?" JC har denna som reklamlåt, olika ungar spelar först traditionellt rockband sedan tjejer som spelar synt. Från mina högtalare ljuder orginalet med The Hellacopters - ett av mina absoluta favvoband! *just löööv*

Rock on folks!

Osmart bloggare söker *HJÄLLLLP*

Är det någon utav er kloka vänner som kan hjälpa mej att reda ut hur man lägger in en bildserie i ett inlägg??? Jag har försökt men det blir mest pannkaka av allt! :o( Är ju så satans oteknisk...*stön*
Snälla...HJÄÄÄÄÄLP!

En happening utan dess like!

En happening utan dess like!

Nu är vi tillbaka i Skåne efter ett par härliga dagar i Sveriges framsida Göteborg.
Denna stad är fantastisk!  Vi har blivit otroligt väl trevligt bemötta och JA, det stämmer att göteborgare är glada, trevlig och positiva - jag lovar!
Vi har varit på an massa skoj utflykter såsom Universeum, den klassiska Paddanturen på kanalen, Sjöfartsmuséet, Liseberg såklart och dessutom har vi nyttjat spårvagnsnätet med råge! Bilden är från vår första tur med spårvagnen och E tycker det är SÅ spännande. Hon höll stenkoll på vilket nummer det var på vagnen och när den kom till hållplatsen. :o)
Som ni ser var det inte uppehåll hela tiden...vi hade ett par rejäla skurar emellanåt. Men vad gör det? Utrustade med regnkläder och regnponchos funkade det utmärkt ändå!

Idag ska vi få en ny familjemedlem. R är i väg och hämtar hem en hund. Jag har varit på bättre humör kan jag säga. Jag är ju måttligt road av djur överhuvudtaget...och nu ska jag ha en i mitt eget hus...*blandade känslor* Nåväl...det kanske ändrar sig, men jag kommer inte att ta speciellt mycket ansvar för doggen - det får vara R:s bit! Han märker min antientusiasm och tycker nog att jag borde lägga manken till och vara lite mer tillmötesgående vad det gäller...well well...vi får väl se.

Nä folket, ett litet livstecken från oss och nu väntar tvätt och annat käckt!

Kramar!


Morgonstund har fullkornsvälling i mun!

Morgonstund har fullkornsvälling i mun!

Mina små stjärnor kl 9.30 i förmiddags. Nyvakna och lulliga med varsin go butelj välling. E har sagt att hon ska sluta när hon fyller fem...mmmm, jag är inte HELT övertygad. Hon bara ääälskar välling!

Kompisar på Tosselilla!

Kompisar på Tosselilla!

Plötsligt var dessa tre donnor i täten på Tosselilla - hand i hand! :o)
Från vä: T, i mitten P och E till höger. *sötisar*

...och lilla fönstret mittemot!

...och lilla fönstret mittemot!

Fick likadant tyg, fast istället för Unikko heter detta Miniunikko! :o)
Hmmm...blommorna har nog sett sina bästa dagar, men orkidéer är roliga. När man minst anar det kommer det typ 3 nya fiiina stänglar med superfina blommor!

Nymålade fönster med nysydda gardiner!

Nymålade fönster med nysydda gardiner!
Så ääääntligen efter 7 sorger och 8 bedrövelser sitter nu mina Marimekkogardiner på plats! :o)

Väldresserade barn!

Hehe...så där ja, nu har ungarna vackert kommit in i semesterlunken. Här hör man små stockar dras tills klockan är HALV TIO! Ja, inte mej emot ett dugg. Jag gillar verkligen att ligga och dra på morgonen...eller kanske i detta fall: förmiddagen! ;o)
Fast å andra sidan var dom ju uppe till midnatt igår. Vi hade ju årlig kräftätardag med M&M - sluuuurp! Sötaste lille pågen W hade plockat en blomma till E och inte vilken blomma som helst utan en prästkrage, dvs den klassiska "älskar, älskar inte"-blomman! Med lite putt i ändan av mor, lämnade han blygt över denna vackra växt till sin drömdonna E! Ahhh, man blir ju helt tårögd...SÅ gulligt!

Idag ska vi på jakt. Ja, tro inte att R har legat och dratt på morgonen. Nänä, inte så den första semesterdagen. Han som annars är det slöaste på morgonen, har i dessa bockapremiärtider värsta farten ur bingen tidigare än tidigast! JAg tror minsann klockan var 6 när har var ur huset...*hmmm*
MEN, när den jakten är över ska vi på jakt efter snygga kostymer till kamraten C:s partaj. Vi har redan klart för oss vad vi ska vara och nu är det bara stassen som ska fixas...hehe, det ska bli SKITKUL!!

Så, 20 grader varmt idag, lagom mycket vind. Är man då inte bättre förberedd än att man har en maskin tvätt som är klar att hänga ut - jojomensan! Här far vi minsann inte till grannar, släktingar eller närmsta bäck som Nejlikan, utan här köps det nya maskiner på Blocket när de gamla havererar! ;o)

Over and out folks!
Have a lovely day!
Howdy!

Nytt inläggsförsök...

I går när jag skrivit ett lagom käckt inlägg och skulle posta det så...*POFF*så var det borta! Snacka om att man blev 1. snopen, 2. irriterad och 3. utan lust att skriva om det igen! Så...här sitter jag idag igen och försöker på nytt.

Dagen har varit trevlig med besök av T&T, nej det är inte dynamit utan ett kärt litet syskonpar. Storasyster T är E:s dagiskompis och lillebror T är O:s nya kommande dagiskompis. T börjar sin inskolning på O:s avdelning på måndag. Barnen har lekt fint, mammorna har tjattrat vackert över kaffekoppen och avsluningsvis blev det ett dopp i poolen för T & E. Vi andra avstod...inte helt hot i vattnet, fast detta bekom tydligen inte de unga damerna! ;o)

Gårdagen gick i symaskinen Husquarnas tecken. Den fick göra sitt jobb och vips har jag, som blivit helsåld på Marimekkos Unikkotyg, ett antal sådana gardiner hängandes både här och där. Lite grått, blått och svart tyg! :o) Rara I kom med en matchande Marimekko-pärm till mej idag - happy! Kan man ha den som prydnadspärm i rummet tro?? ;o)
Igår höll jag mitt premiärpass på lokala gymet. Det gick bra, motionärerna flåsade och stånkade på och det får man väl se som positivt. Fick trevliga och positiva kommentarer från de tränande och det tackar man och bockar för och tar med sig i hjärtat därifrån! :o) Idag ska jag på möte där schemaläggning ska göras - skoj!

I morgon har vi bjudit in på årlig kräftkväll med kompisarna M&M, nej inte det gooooda godiset, utan ett kärt sambopar som vi känner. Här ska det snaskas kräftor minsann! :o)

R går av sin jour i morgon, vilket innebär att han är ledig på fredag och sådeles börjar sin semester - yes, at last!!

På lördag ska vi besöka detta trevliga ställe:
www.alv.se E blev eld och lågor när hon förstod vem vi skulle hälsa på! Vi hoppas på kanonväder och inget jäkla regn! Nu får det minsann räcka med den varan!

I morgon firar mina sötnosar D och M sin ETT-års dag! WOW! Tänk att det redan gått ETT ÅR! Voine, voine...det känns osm om det var igår dom träffades och ändå känns det som om M varit med i famljen hur länge som helst! Sött par! *puss på er*

Jahapp...lite nytt i bloggen då.
Have a nice day, folks!



Trötta mej...

Jag skrev precis ett trevligt inlägg om vad som händer under min semestertid och vips är det fantamej VÄCK! Öhhh, så DRYGT!
Ja, håll till godo folket med detta lilla inlägg, så blir det mer en annan dag...jag GITER bara inte göra ett sådant inlägg till!

Later folket, later!

Första semesterveckan snart avklarad

Den har gått i ett huj, den förasta veckan. Känna som en skön mjukstart. Vädret har varit omväxlande, de senaste dagarna har det faktiskt mest regnat, men vad tusan...det kvettar la!
I måndags gjorde vi mest ingenting, mer än att greja och fixa lite hemma. 
I tisdags kom min vän L med töserna M o E och hälsade på. Barnen lekte finfint och L och jag fick en härlig babbeldag tillsammans. Vi är rätt bra på det...babbla på alltså. Plötsligt var klockan 16,30 och R stod i dörren! :-O Ja, tiden bara rinner i väg när man har trevligt! 
I onsdags var jag och syster J på Ikea och Väla...precis som resten av nordvästra skåne...Jisses med bilar det var på parkeringen! Fast, det märktes inte så mycket inne på stället. Vi fick både snabbt mat och köerna på Ikea gick smidigt! Kom hem med ett skärp till E och lite gardinstänger till moi.
I torsdags var vi i Eslöv för att hämta mina brills. Blev finfint. Gick på stan och mös lite, O rymde in på Hotellet Sten Stensson Sten och levde loppan i lobbyn....är jag förvånd??....inte det minsta...
I fredags var vi hos kamraten C och hennes animalfarm. E och O gosade med hundvalparna och jag med mina lågt skurna jeans satt på en höbal och fick hö i trosorna! Så är det när stanaren VS lanned! *hahaha*
Ett riktigt oväder drog över Sireköpinge med blixtar och dunder! MEn vad gör väl det när man sitter och babblar bort en halv dag hos en god vän? :o)
Senare på kvällen var jag på grillkväll med mina kollergor från spinningen, very nice. Mycket skratt och flams och pyttelite allvar. En av killarna kunde inte komma...han skulle fria till sin tjej! Guuud så romantiskt! En av tjejerna pratade med honom och hans flickvän senare på kvällen och det hade varit hela kittet med ramla ner på knä, fråga pappan och lov and so on....verkligen imponernade! Bravo R!!!
Idag, lördag ska vi till kompisar i Näsum på kräftskiva. Det ska bli trevligt. Dom har byggt lekstuga åt barnen som ska invigas och det ska bli spännande att se den. Vi kör om en liten stund.

Så gott folk - gör inget som inte jag skulle göra!
Ha den underbar helg!
Hugs to ya all!


Stolt jägarhustru presenterar maken

I dagens HD kan ni läsa om min makes stora hobby, jakt. Han är dessutom kommunjägare vilket denna artikel handlar om:
http://hd.se/svalov/2006/08/07/hans_intresse_aer_hans_jobb

I dag har min söta gravida kamrat L varit hos mej med sina godingar M o E. Barnen har lekt jättefint och L o jag har babblat i vanlig ordning. Plötsligt stod R i dörren och klockan var 16,30. :o) Tiden går fort när man har roligt!
D blev stucken av en geting 3!!! gånger i går. Idag kom han hem från jobb på fm - stucken igen! Denna gången i handen! Jisses...vilka aggressiva djur!

Igår var vi på galleri. Jag valde en söt akvarell i röda toner som passar finfint till mitt storarum. Syster J valde en bautatavla med en bullig katt och en färgstark tavla med en trumpetorkester. *TACK DADDY*
Vidare till kinakrogen som hade STÄNGT! Oh no! Mitt förslag blev Hamnkrogen och så blev det. Tigerräkor och skaldjurssoppa, till det ett glas vitt - mums!

See Ya!

Mmmm...smaka på detta: SEMMMMESTER!

Hur ljuvligt som helst!
Inledde i fredags med ett sp. pass kl 17,30. Därefter hem för att gotta på kräftor - sluuurp!
Möttes av en trevlig syn - min förlorade Cypernson! Han fick många kramar och många pussar av mor sin.
Vidre in i duschen och på de små rara röda djuren.
Softade på film och somnade tidigt i soffan - skönt!
Lördag och söndag: Fönstermålning...*suck*...vet ni hur lång tid det tar?? :o/ Men, men sista strykningen idag och nu lyser dom vita å granna! Nu ligger mitt Marimekkotyg och väntar på att bli sytt! :o)

Idag har vi mest tagit det lugnt. Gick ner till affären, stannade på Prellan och fikade på glass, inhandlade 2 tjockispocket för 39:-/st. Ha, 65 spänn på ICA affären, synd att dom blev blåsta då!
Väl hemma blev det målning, fika, nattinatt för O, tvätta och hänga ut. D:s partykläder är inte de fräschaste efter en veckas, som han säger: skening...ja alltså, man skenar när man festar...mmmm, mycket ska man höra...

Om en timme kommer syster J och hämtar upp i nya V70:n. Vi ska till HBG på galleri och välja konst. Sedan vidare med modern och fadern på kinakrog. Fars förslag...konstigt, då han inte är någon större fan av kineser. Men mycket trevligt för mej eftersom jag suktat efter kinamat nu ett bra tag, men aldrig kommit till skott att köra och köpa! :o) Ska försöka låta bli att köra den vanliga rätten: biff med bambu...man tar ju jämt samma. Likadant med pizza. Jag väljer och väljer tills mina familjemedlemmar nästan tynar bort av hunger för att tillsist ändå välja den gamla vanliga sulan med vegetariskt på! Det slår fasen aldrig! ;o)

Undrar hur det är med kamraten C efter Londonvisiten. Är nyfiken på hur trippen var! Tänk om dom missat flyget hem??? :-O Nä...det är nog lugnt med det. :o)

Så, jobba vackert på ni som har oturen att vara på era arbeten! Tänk inte på mej som sliter ont här hemma i solskenet! ;o)

Kram - wherever you are!

Dagen D är här!

Så...nu kom den äntligen! Den sista arbetsdagen innan semestern! Det är ju helt wonderbar!!
I kväll ska detta firas med kräftor och något trevligt att hälla i strupen. :o) De röda små rara djuren ligger i svalen och det som ska slinka ner tillsammans med dessa ligger strax ovanför i kylen...*läängtar*
Ett krux kvarstår dock...jag har ett pass kl 17,30. Får man säga så här? Skit sammas, här kommer det: Jag hoppas det blir inställt!! *hahaha* Ja, vad fasen, jag vill ju fira semester ikväll och inte köra spinning! :o/

Var förresten på sp pass i Svalöv i går. Fick frågan om när jag skulle börja köra där. Ja, inte vet jag...någon gång efter semestern typ i september. Fast det hade varit skoj att ta ett pass nu för att känna på. Dom kör på andra cyklar än vad vi gör i LA. Dom kör även på annorlunda sätt vad gäller teknik och så. Dom kör positioner som vi skippat pga av skaderisk, som tex när man ska "spinna loss" som det så käckt heter. Då ska man ha låg belastning och cykla det snabbaste du kan. Öhhh....jaha....vad säger knäna om detta?? Jo som vrålar *AJAJAJ*!! Det är ju så att denna "position" i 99% slutar med att de tränande (och instruktören för den delen) har för lite belastning på och bara sitter och skumpar upp och ner på sadeln med risk för att skumpa av i farten, dessutom med noll kontroll på benen som bara fladdrar på i det låga motståndet! *Hahaha* det ser verkligen fånigt ut...och till vilken nytta?  Oj...som jag kritiserar...fy på mej!! Men, jag kommer att intruducera det sättet jag lärt mej att köra på. Dvs en så jämn belastning som möljigt i takt till musiken. Inte låttare/tyngre belastning än att man kan hålla ett jämt rundtramp i takt till musiken.
Får se hur det slår ut bland de tränande. Dom är ju vara vid skumpandet! ;o)

Well...jag har sovit som en kratta i natt. Mr O kom in till oss tidigt i natt och har bökat rundor mest hela natten. Varit orolig, blivit av med nappen, varit på väg av sängen...you name it! Det hör till ovanligheterna att O kommer in till oss om natten, det brukar alltsom oftast vara E som har en egen plats mellan oss.
JAg kan minnas när man själv var liten och kröp ner hos mor o far. Så mysigt! Jag minns att jag stod brevid fars sida och han bara lyfte på täcket och snabb som en vessla for jag in under täcket. ;o)

Ja gott folk. Nu startar snart den sista tuffa arbetsdagen på att antal veckor!
Ha en go helg och håll tungan i rätt mun!

Howdy folks!

2 days to go now...

Ja nu äntligen börjar den - semestern alltså, närma sig på riktigt! Vi bestämde igår att på fredag ska vi äta kräftor därhemma för att fira att nu börjar 4 veckors efterlängtad ledighet! :o)

Igår flöt det på ganska bra här på jobb. Hade att göra i ett lite jämt lagomtempo. Skönt att inte bara sitta av tiden...

Idag åker kamraten C och hennes dotter E till London och jag känner avundens gröna färg på mina kinder...vill åxå väääldigt gärna åka dit! Glömmer aldrig när jag var där 1995 och kollade på fotboll på White Heart Laine där Tottenham "The Hot Spurs" mötte Everton. Det var den ENDA matchen i omgången som slutade "nill - nill", alltså 0-0. Typiskt va!? JAg blev även DUNDERförkyld och hemresan i flyget var en pärs för en infekterad förkylningskropp! :oP
Jag hoppas ni får en härlig upplevelse! Hälsa The Queen från mej! :o)

Igår var jag på spinning i hemmabyn. Det är lite annorlunda mot hur vi kör i LA, andra cyklar, annat upplägg och andra positioner. Men, ganska skönt att vara på plats "hemma" och kunna köra där. Jag kommer faktiskt att börja som instruktör även där. :o) Efter semestern, alltså i september kommer jag nog att köra igång - skoj!
När jag kom hem igår efter passet så hade barnen SOMNAT!! Wow, det var längesedan dom sov innan klockan 19. Men dom har ju dagisvecka med tidiga morgnar och det är klart att det tär på dem, mina älsklingar. R och jag slappade på TV och jag somnade tidigt jag med, kl 22 - gott!

D min stora babyboy är fortfarande på Cypern. Sista dagen idag. Dom kommer hem i morgon em. Han är usel på att höra av sig...jag har skickat honom ett par SMS och fått några korta svar om ens det. Fast han har väl lagt telefonpengar på sin kärlek M och då står Mommy i skuggan...*saknar honom*

Sådär, lite om senaste dygnet hade ni där.
En parantes: Nilla! Eslövs CENTRUM är trevligare än LA...där fanns minsann INGA hål från fd affärer som stod och gapade tomma. Fö är LA svårslaget på sommaren om man jämför de två städerna. Jag menar...vad är Karlsrobadet mot Borstahusen?? ;o)

Pussar och kramar till er alla - wherever you are!


The countdown continues...

3 dagar kvar i gruvan, sedan semester! Lovely, verkligen!
Denna veckan har våran "chef" kommit tillbaka. Det är en trevlig och hygglig människa som tyvärr är en som jag upplever som en wannabe-boss. Ingen naturlig ledare över huvudtaget, utan en som VILL vara ledare men inte riktigt fixar det. Plumpa uttalanden, påpekanden och tillrättavisanden är dennes melodi...
Jag har inte haft honom så länge som chef, men han har ju fixat till en dagtid till mej och det är jag honom evigt tacksam för. Annars har jag nog inte så himla mycket mer att tycka vad det gäller honom. Vi är ett gäng självgående individer som OM vi behöver fråga om något kan ringa honom, fast ofta löser vi problemet själva istället eftersom vi många gånger har mer kunskap om våra rutiner än någon annan oavsett det är chefen eller inte. Nog om detta deprimerande ämnet som kallas jobb nu!

Igår var jag hos oprikern i Eslöv, städernads stad. En riktigt mysig stad, klart trevligare centrum än Landskrona iaf! Fick reda på att jag har brytningsfal på höger öga, visste redan och att jag var översynt. Jahapp...inga konstigheter med det. Jag valde två bågar, ett par i plast som är ganska iögonfallande och ett par med en matt guld/brons båge. Man fick ju två brills till priseet av ett. Så, 2800:- för två tittor är ju inte helt fel! :o)

Vidare till svärisarna på grillning. Smakligt. Korv med bröd, senare kaffe och sommartårta. Hehehe, min svärmor är en riktig gottegris. ;o)
Hem med två trötta kottar vid 21-tiden. Skulle se Morden i Midsommer, men missade halva...vi fick ju en LCD TV när vi sålde och köpte hus genom Länshem och nu är den på plats i vårt sovrum, så jag såg andra delen av Morden i M och sedan knoppade jag in.
Vaknade vi 2-tiden äv en sjuhelsikes knall! Vilket oväder alltså! Eftersom vi har platt tak hördes varenda droppe som slog mot taket. Verkligen god insomningseffekt på det! :o) Vaknade till av en dunderknall till v 4-tiden och när jag åkte hemifrån vid 6 öste regnet ner i assiett stora regndroppar!

Så, nu kommer snart folket till jobb...så so long my friends!
See Ya later!

Hahahahahahahahaha!!!!!!!

Undrar om denna hör lika bra som öronens storlek visar!?! *hahahahaha*.....eeehhhe...skrattet fastnade i halsen när jag såg priset...22 lakan!!! My god! Är folk verkligen villiga att betala SÅ mycket?? WOW!
http://www.blocket.se/vi/8902233.htm?ca=23_9_s

Lugnet före stormen råder..

Ja, inte för jag tror på någon storm denna dagen HELLER på jobbet, men man kan ju alltid hoppas på liiiite mer aktivitet än de dagar som förflutit de senaste veckorna. Har man dessutom påbörjat countdown inför semestern blir det ÄNNU drygare att sitta av tiden här...

I går var vi hos födelsedagsdaddy. Han blev glad för sin elgrill och syster J hade köpt piffiga tillbehör som kommer väl till pass när det är dags för det nya spännande tillagningssättet! Ja...mina föräldrar hör nog till den ovanliga skaran som ALDRIG grillat. Jo förresten, de mindes igår att de haft en engångsgrill en gång när D var liten! *hahaha* Ja, jisses...tänk vad de missat mycket gott! Men men, nu får dom prova sig fram på sin nya fina grill! :o)

Idag ska jag till Eslöv, städernas paradis, och kolla ögonen. Jag behöver ett godkänt synintyg för kommande utb.sökning. Specsavers har en kampanj just nu där man får 2 googles till priset av ett. Jag har ett brytningsfal på ena ögat som gör det jobbigt att läsa. Har även ett par brills hemma, men dom är rätt tråkiga. Så nu när denna kampanj visades, nappade jag direkt!
Vidare blev vi bjudna till svärisarna på grillning på kvällen. Very nice...ännu en dag då man inte behöver ha bry om vad man ska ha till middag - grrrejt!

Nästa måndag, min första semesterdag, ska jag o syster J få hänga med daddy till ett galleri i HBG och plocka ut konst för 2500 var. :o) Den rara fadern jublierar på sitt arbete och fick välja present. Guldklocka gick bort, hade redan en. Så det blev konst...hade redan det han ville ha, syster J och jag behövde nog lite nytt på väggarna, inte sant? Jo visst! Han är för go! Därefter blir det besök på kinakrog. :o) Najjs!

Nu ska jag gå och kolla i morgontidningen, dricka nybryggt kaffe och njuta av lugnet! ;o)

Rock on folks!
Tjabba!