Helgen...

...den har gått i flyttstylingens tecken. Ha, här målas det på "ska ta sen"- projekt. Nya tavlor har inhandlats idag på IKEA. Fräschas till i vrår och hörn. Mycket ljus, inga familjefoto...mmm, det blir nog bra.
Har varit på barnloppis här i byn och sålt/köpt lite av varje. Trodde jag skullle få betala till när det var dax att hämta ut pengarna´(lokalhyra+provosion på försäljningen tas ut) men det blev minsann över, ett par hundra tom! :o) Köpta söta babykläder till systerysters bebbe, fräscha bodys, obetydligt använda för 5:-!! Man kan ju inte låta bli alltså! Hittade lite mer idag, ett fint aktivitetstäcke som prasslar och hade en liten tuta. ;o) 20 spänn, tack för det - Fischer Price och allt!
Ikväll är det läxläsning, främst på matten då vi ska repetera i morgon inför provet på onsdag. Har historiaprov på tisdag och måste studa för det oxå... :oP Mmmm, har man inget att göra, kan man alltid börja på Komvux...jag garanterar att man får MASSOR att göra, ALLT på en gång!

Har bara ätit skräpmat idag, först McD sedan kebabrulle i kväll. Inte bra!

Pratade med kamraten C som gjorde högskoleprovet i lördags. Hon lät likadan som när hon gjort sitt första matteprov i höstas. Uppjagad innan och helt slut efteråt! Hu, det verkar ha varit skitsvårt! JAg bangade, men gör det kanske till hösten istället...vi får se.

Såg Jägarna igår på TV3, fasen vad bra den filmen är!
På tal om det, vi fick stanna för en älgko och hennes två kalvar på väg till Helsingborg idag. Vilken mäktig syn! WOW - verkligen coolt!

Have a lovely evening!

Kommentarer
Postat av: millan

MVG Carro... kunde bara vara du...mallig..det har du rätt i...

2006-04-02 @ 20:31:58
Postat av: Reisan@work

Vad spännande med huset. Du måste berätta när det ligger ute så vi kan se hur du stalat te de! Kramen vännen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback