Nu har jag sökt mej ett nytt jobb!

Jag kommer att söka, söka, söka. Nya jobb hela tiden! Får jag ett nej, kommer jag att söka, söka, söka vidare! No more waist of time på Haldex för min del! Läs tidigare blogg idag och ni förstår PRECIS vad jag menar!
Håll tummarna för mej!

Tjabba!

Kommentarer
Postat av: PiaLiaLotta Potta

Håller tummen stenhårt! Förstår dig vännen! Världen utanför Haldex är värd dig nu! Ge järnet! Du kommer ha nytt jobb i ett huj! Kram på dig!

Postat av: Millan

Journalist linjen måste låte lockande min vän...haha om inte annat kan du få en egen kolumn om hur det är att arbeta på fabrik...vill se Lolita...hahahahahahaha

2006-04-12 @ 08:46:26
URL: http://quarter65.blogg.se
Postat av: Annika@work

Jag kan iofs inte förstå hur du stått ut så länge. Du har ju så mycket mer att ge och spelar i en helt annan liga än dina kollegor. Härligt att du nu är på väg mot nya utmaningar! Kram från en stolt väninna! ;-)

2006-04-12 @ 08:50:11
URL: http://nihaoma.blogg.se
Postat av: Nilla

Jag tror att det blir likadant för de flesta som sätter sig i skolbänken i vuxen ålder. Har man fått använda hjärnan till att tänka och utvecklas är det inte utvecklande att göra samma sak dag ut och dag in. Det var samma för mig. DET fick mig att gå vidare. Tyvärr utvecklas man så pass så familj och nära vänner ibland inte heller känner igen en och då blir det lite jobbigt...

Sök på, plugga på

2006-04-12 @ 08:50:31
URL: http://syrrans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback