Väldresserade barn!

Hehe...så där ja, nu har ungarna vackert kommit in i semesterlunken. Här hör man små stockar dras tills klockan är HALV TIO! Ja, inte mej emot ett dugg. Jag gillar verkligen att ligga och dra på morgonen...eller kanske i detta fall: förmiddagen! ;o)
Fast å andra sidan var dom ju uppe till midnatt igår. Vi hade ju årlig kräftätardag med M&M - sluuuurp! Sötaste lille pågen W hade plockat en blomma till E och inte vilken blomma som helst utan en prästkrage, dvs den klassiska "älskar, älskar inte"-blomman! Med lite putt i ändan av mor, lämnade han blygt över denna vackra växt till sin drömdonna E! Ahhh, man blir ju helt tårögd...SÅ gulligt!

Idag ska vi på jakt. Ja, tro inte att R har legat och dratt på morgonen. Nänä, inte så den första semesterdagen. Han som annars är det slöaste på morgonen, har i dessa bockapremiärtider värsta farten ur bingen tidigare än tidigast! JAg tror minsann klockan var 6 när har var ur huset...*hmmm*
MEN, när den jakten är över ska vi på jakt efter snygga kostymer till kamraten C:s partaj. Vi har redan klart för oss vad vi ska vara och nu är det bara stassen som ska fixas...hehe, det ska bli SKITKUL!!

Så, 20 grader varmt idag, lagom mycket vind. Är man då inte bättre förberedd än att man har en maskin tvätt som är klar att hänga ut - jojomensan! Här far vi minsann inte till grannar, släktingar eller närmsta bäck som Nejlikan, utan här köps det nya maskiner på Blocket när de gamla havererar! ;o)

Over and out folks!
Have a lovely day!
Howdy!

Kommentarer
Postat av: camilla

Trevligt..nu vet ni vem som blir svärföräldrar till Ellen...hehe... Jasså tvättar o har sig..jojo...

Postat av: gulanejlikan

tack för den slängen. Nya bud, nu ska han den stöveln komma senast tisdag. Frys och kyl går före NEJ inte när min maskin har pajat!!! Han kan lika gärna ta med sig ett helt lakan o vifta med innan han kommer in.

2006-08-18 @ 16:16:18
Postat av: Annika@work

Det var på tiden att Olle-bus har upptäckt tjusningen med sovmornar! Visst är det skönt att kunna gå upp i lugn och ro, hinna läsa tidningen och ta en kopp kaffe innan dagen kör igång i full fart. Vi håller tummarna för att Olle håller kvar sina nya vanor till slutet av september. ;-)

Hau en brau dau!
Kram, Annika

2006-08-22 @ 10:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback