Helgen...

Ja,den har farit på som vanligt alldeles för fort. Vi har varit på Skattkammarön, ett lekland i Malmö i lördags fm. Mötte upp kamratern L och M med barn och där stojjade vi runt i ett par timmar och hade hur skoj som helst. O är helt magisk! Han kastar sig handlöst utför rutchkanorna där stora barn tvekar. Men inte vår tuffing inte...nänä, har ska fram till vilket pris som helst! Han kastade sig handlöst bland bollarnan i bollhavet, utan att bry sig om det fanns någon i vägen. Tur att han inte krockade med någon!! Men sedan fick han smockat till en kille i samma ålder (ca 2 år) och då fick han en smocka tillbaka! Hahaha, vi stod och betraktade "slagget" tills R gick och sa till dom att nu räcker det. Javisst, det var lugnt...inga tårar eller så, då hade vi givetvis brutit innan...;o) Det ÄR kul att smyga på barn när som befinner sig i olika situationer. Tex idag när E och O badade och E sjöng för O som stod upp i karet och blev intvålad av sin syster. Eller när E sjunger "Vi drar till Malmö, vi drar till Malmöööööö, vi drar till Malmö baby" och O fnissar med hela huvudet! Ahhh, mina pärlor! *love*
Ja just, vidare till lördagen...vi var på 30-års uppvakting senare på kvällen. Svågern fyllde år och hade öppet hus från 13 och framåt. Vi kom väl vid 17,30 och stannade ett par timmar. Barnen var med och när dom till sist började gnissla var det dags att åka. R avslöjade att han hade smällt en konfettibomb i deras säng! *hihihi* Så kan det gå när man fyller 30! ;o)

Idag har jag hållt pass/tränat för första gången på 14 dgr. Det gick bra, hade gjort nytt pass med nya låtar och folket cyklade på som bara den och pustade och stånkade på - jag är inräknade bland dessa! ;o) Annars har det varit lugnt, kollade hockeyn som tack o lov gick bra, Foppa på bänken för första gången sedan 1992! Ojojoj, tänk att bänka en världslirare som Foppa - då har man fan i mej ett jäkligt starkt lag! *Heja Sverige* Anjas superG inställt! Ähhh, vad drygt! Skulle hon åka i morgon istället?? Vilken tävlingsmänniska hon är. Såg bilder steg för steg i sportbladet idag när hon knäckte sin stav efter att ha  förlorat guldet...man kände inte igen henne - hon som alltid ler och myser med sina goa äppelkinder, nu var hon hatisk i blicken och gick på som en toka! Ojojoj, vad ett OS kan göra människor annolunda!
Undrar hur mycket doping som kommer att avslöjas i detta OS?

Undrar en sak till...hur kamraten C mår i sin cyberlösa värld i sin stuga!?? Undrar också hur många falukorvar hon har ätit fram  tills idag!?? ;o)

Tjillevippen!

Kommentarer
Postat av: PiaLiaLotta Potta

Direktrapport från de mörka skogarna!
Mrs C mår förträffligt därute med sin nya fina dator... alla häxoerna och falukorvarna!
Föret i pulkabacken e godkänt...(Stilstudie på mig kan ses i min blogg... Foton på C kan vi ju diskutera! Hehe!
Kram på dig o så ses vi SNART!

Postat av: PiaLiaLotta Potta

Hihi! Skoj! Och jodå! Vurpan kom... men klarade hela backen faktiskt!Hahaha! ¨
JAg begriper inte detta riktigt... hur d funkar! HAr förtvivlat försökt få in folk på kontaktlista,,, Hur gör man då??
Kram på dig! Sportlovsfiraren! Hehe!

2006-02-21 @ 00:08:13
URL: http://pialialottapotta.blogg.se
Postat av: Caroline

Jag gör så här: Loggar in och går till blobbvännens presentationssida, under fotot eller ovanför "jag gillar..." punkterna finns då en grå ruta: Lägg till i din kontaktlista. Tryck på den och VIPS har du fått massor av kamrater till din lista! :o)
Kramis!

2006-02-21 @ 08:29:23
URL: http://lillymarlen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback