Mitt mysiga gäng!

Hos Skånemammorna - där trivs jag ypperligt! Vi är ett gäng med en gemensam sak, nämligen att vi alla hade beräknat förlossningsdatum någon gång under december månad 2001. Sedan vår/sommaren har vi sedan chatat på AFF i ankomstgruppen 0112. Sajten besöks inte bara av oss skånemammor utan av mammor från hela landet och även utlandsboende föräldrar finns hos oss. Det har blivit ett tajt och bra gäng på ca 4,5 år. Ja tror jag skriver något litet på sidan dagligen, fast nu har ju min nya syssla bloggen tagit över! :o)
Nåväl, idag var vi hos mamman LA i metropolen Forestad. Mamma L bor med maken J och tjejerna M och E i ett gammalt, gammalt rött trähus på landet. Dom har ett antal skogskatter som stryker omkring knutarna och mamma L stora intresse är bla dessa varelser. Dom har oxå en brunn som behövs byggas om. Idag fick vi ta del i en trevlig byggplan som ska genomföras under våren. 
Sen har vi mamma A som lever med maken H och tjejerna M och I. Dom bor i Lund och kommer inom en månad att flytta till ett nytt, fint hus i Lomma. Mamma A har precis börjat jobba igen efter mammaledigheten med lilla I och hon gör inget annat än längtar sig bort från det trista arbetet. :o/ Familjen gillar att resa. Dom var precis i Hong Kong och smakade bla på hund och katt!! :-O
Mamma K kunde inte komma idag. Hon bor längst upp i Skåne mot gränsen till Blekinge. Hon och maken C bor tillsammans med sina kottar L och A i Näsum. Mamma K är en fena på att baka och att göra nya goda maträtter. Hon och maken C gillar Italien skarpt!
Mamma LP lever som singel med dottern E i Malmö. Mamma LP är en pigg och glad tjej som jobbar på cafe och fixar Caffe Latte hej vilt! Idag berättade hon om sin fd dates konstiga sätt att resonera när det gällde att avbryta deras förhållande??? *strange guy, verkligen*
Slutligen har vi mamma M som bor med sambon M och barnen A och T i Dösjöbro. Dom har ett finfint hus där i ett mysigt område. Mamma M är en riktig Malmöit, hon har den goa dialekten och dom härliga kommentarerna. Mamma M är f-ledig med lilla T, annars jobbar hon i Malmö på dagis.
Ja, där har ni gänget - gänget där man kan komma och gå som man vill, gänget som verkligen bryr sig, som gillar att träffas en gång i månaden och bara umgås tillsammans med barnen eller hela familjen, gänget som har fötterna på jorden, gänget som har olika personligheter och ändå funkar så bra, gänget som jag är så glad och stolt att vara medlem i!
Kram till er alla söta och goa mammor! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback