Monday, at last!

Så, nu äntligen är det måndag!
Va, tänker ni? Har hon slått huvet eller??? Måndag är ju en ärkedag...tillbaka på jobb efter en go helg, vill vara mera ledig i vår/sommarvädret...och då skriver hon ÄNTLIGEN måndag??
Jo, men visst! Vi ska ju iväg till vårt nya hus idag och checka lite! Då kan mna ju inte annat än att säga ÄNTLIGEN!  :o) Ska väl få lite diverse info om hur saker och ting funkar "overthere".
Något som INTE får glömmas är ANTECKNINGSBLOCK och TUMMATRÄ! (tumstock för ickeskåningar)
Very nice, very nice!

Igår var vi på vårmarknaden i grannbyn. Sådär...mest tingeltangel bland stånden. MEN barnen fick vars ett par nya tofflor, O med komuflagemönster, ja...pappa ÄR jägare...;o) och E vita söta med blommor på...ja, hennes mamma är lite av en romatiker! ;o)
Vidare hem, O nannar middag, jag tar mej an MEGASUPERDUPERJÄTTEBAÙTA stryktvätten - phuuuua!
Ringer mom o dad...får änglabarnen komma på visit medan föräldrarna går på fotboll??? Ohhh, ja! Inga problem! :o) Goodi! Vi åker till L-a men först inom A-torp med dom små kottarna och sedan vidare till L-a för superettanmatchen BOIS - Jönköping. En behaglig 2-0 vinst för "di randie" (=BOIS för ickeLandskroniter)
Hem till A-torp för upphämtning av barn...vad serverades där om inte PAJ och rött vin till den som inte körde = denne! :o) Mums!
Hemma 21,30 - två trötta kottar - tvätt att plocka in - svenska att läsa inför provet på fredag - läste lkite, sedan zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

Så där ja!
Nu ska jag laga en VV middag som jag hittade i en av receptböckerna med både vitt vin och grädde i! :-O

Tjabba folket, rock on!

Kommentarer
Postat av: Millan

Du e la för goer...säjer denna fetknopp...haha..VV mat..låter smarrigt..du har möjligtvis inte recept på Heta räkor..blivit av med mitt..kommer du hit o synkar inför provet imorgon???

Postat av: Annika

Då bara måste du lägga ut receptet! Låter bra med både vin och grädde! ;-)

2006-05-16 @ 22:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback