Fredag@work

Å vilken fredag sen...den 13!! Huuuu!
Är ni skrockfulla? Själv är jag väl lite sådär...lägger inte gärna nyckar på bordet, känner viss oro för fredagen den 13:e, går inte under stegar osv. Men inte spottar jag efter svarta katter som korsar gatan eller så...lite lagom skrockig kan man säga.

På jobbet är det ganska lugnt, kollegan är i väg på studiebesök på ett företag som använder samma datasystem som vårt företag, fast med streckkoder. Något som är aktuellt för vår avdelning.
Annars har vi en inhyrd man från Samhall som synar avvikande detaljer. Han stinker vedervärdigt, väger 115kg, har ett hår fett som ister, svettas som fan och pustar, röker och flämtar...det är ett under att han kommer varje dag och inte har brakat ihop i en infarkt på vägen hit! My GOD! Tänker vissa inte på sin hälsa överhuvudtaget??? Man blir förundrad!
Jag har med mej kanelbullar fast med hasselnötscreme istället för kanel idag...fredag å allt ju, måste ha lite gott! :o)

I kväll är det mysTVkväll med Idol och Hey Baberiba! Greeejt!
I morgon är det inspirationsdag på gymet i LA (åååh, ska man behöva flyga dit igen....24-7 gymet, Propp! *S*) med fokus på styrka, så jag kommer att vara HELT öm i  kroppen hela nästa vecka typ! :oP På kvällen Q-träff hos K. Skoj!! Kamraten C har fått sprätt i kroppen och vill ut och dansa på kvällen...my god, var fick hon så mycket energi från!?! Hmmm, kanske ungdommarna på skolan smittar av sig...? ;o)

Så gott folk, ha en underbar fredag, trots att det är den 13:e...det får vi ta!
Have a nice day!

Kommentarer
Postat av: PiaLiaLotta Potta

Ja du! Det e nog de dära tonårsbacillerna! Men nu e hon botad! Haha! Hon insåg att krogen inte var så jäkla rolig! Heheh!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback