Jag har sagt upp mej!

Det tog emot, men jag var tvungen att tillslut välja något utav ställena att vara intruktör på...R kan ju inte agera privat nanny varje dag för att jag ska vara igång med träning. Så valet har föll på det lokala gymet i byn och bye-bye till gymet i LA. Känns naturligtvis tråkigt, men vad fasen gör man när man inte hinner med varken det ena eller andra?!?

Annars har dagen varit som en vanlig måndag...jobb, handla, dagis...
Syster J var här med lovely E och vi käkade pastasallad från gårdagens dop. Jag var fadder och höll lillpärlan! :o)
D ringde och berättade att han kört över en katt...och nu läckte det något under bilen...spolarvätska trodde han. -Är katten DÖD" frågade jag. Jo, det var den...tack och lov, om man får säga så. Det vore ju hemskt om den sprang iväg och var skadad.
R ringde vid middagstid. Ingen älg skjuten ännu...premiär på älg i morse ju...R är utanför Kolsva i Västmanland (?) Ja...en BRA bit att köra iaf, typ 8 timmar. Han och svärfar körde direkt efter dopet igår.
Ett år hade dom licens på 1 vuxet djur och två ungdjur. R klapp hela ransonen på mindre än 2 minuter på premiärmorgonen och extralicens fick sökas på fler djur. Stackars svärfar har varit i jaktlaget i 15 år och skjöt sin första älg FÖRRA året! Se kommer pågarackaren och är med en av de första gångerna och klipper hela ransonen på en gång! ;o) Som det kan bli!
Jahapp gott folk, nu väntar 100 höjdare på Kanal 5 - Filip och Fredrik, vilka höjdare!!!

Puss å kram!

Kommentarer
Postat av: Camilla

PÅ LÖRDAG FÅR VI ÄNTLIGEN TRÄFFA VARANDRA..SÅ MKT ATT BUBBLA MED DIG OM..DU KAN INTE ANA..HAHA...KRAMEN

Postat av: Caroline

JAAAAA!!! At LAST!! :oD
Blir nyfiken på bubbelpratet! ;o)

Kram!

2006-10-10 @ 09:10:31
Postat av: Annika@work

Älg är ju bara så underbart gott. Tror du att det går att buda hem en bit? Kramen från damen som bara väntar på att få säga upp sig men luren tiger stilla!

2006-10-10 @ 09:51:20
Postat av: PiaLiaLotta Potta

Urrgh... stooora djur... Praktiska Pia undrar... hur fabian asar man hem dom stackarna? Kör man upp med lastbil och hoppas att få skjutit sin ranson... Eller hyr man släp på Statoil!? HAr aldrig sett nån komma med en nätsläp med en bunke älgkadaver.... Pöss på dig Carrålajn, ses på lödda!!!

2006-10-11 @ 07:27:32
URL: http://pialialottapotta.blogg.se
Postat av: Karin

Jag undrar hur populär pågabrackan var när han sköt hela kvoten......och med en gång. Det kanske var svårt för gubben S att få ta med grabben R nästa gång......hihi

2006-10-11 @ 19:40:02
URL: http://Rassel99.blogg.se
Postat av: Propp

Du det där gymmet i LA hade de öppet twentyfour-seven? Har hört att de har såna gym där...

2006-10-11 @ 21:29:26
URL: http://propps.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback