Lite funderingar...

Idag har jag ett par saker som jag funderar över och det är dessa:

*Är Tito Beltran en våldtäktsman eller är det som han säger, en komplott av svenska artisteliten mot honom??

*Vem åker ut i dagens Let's Dance?

*Hur kan man köra bil utan bälte och låta de där stirriga röd lamporna som indikerar att du är bälteslös stressblinka genom hela färden?

*Hur kan en flygstol från Malmö till Larnaca kosta nästan 25000:- när man kan åka från Köpenhamn samma dag för ca 3500:-???

*Kommer det att bli någon snö i Skåne i år?

*Britney Spears...kommer hon någonsin att få ordning på sitt kaotiska liv och komma i närheten av den stjärnstatus hon hade för ett antal år sedan??

*Det varnas för en kraftig storm i landet till helgen, vilket konstigt namn kommer den att döpas till...och varför DÖPS stormar/orkaner till vanliga förnamn??

Så mina vänner, finns det någon därute som har lust att spekulera bland mina frågor eller tom har glasklara svar är ni så välkomna att fylla i mina undringar! :o)

Själv tror jag så här:

*TITO:
Det verkar onekligen skumt i åtalet mot Tito...jag menar, nu har RUNAR ifrågasatt Carolas vittnesmål och påstår att hon aldrig under deras gifta tid yppat något om händelsen! Dessutom verkar inte Robert Wells ha en aning om vad som hänt!? Men "komma till mitt rum, klä av sig naken för att få massage" låter ju lite småskumt...

*LET'S DANCE:
Det svagaste kortet förra fredagen drogs av Uffe LArsson och jag är i ärlighetens namn ICKE en fan utav denne man. Tycker mest han är tramsig och rent ut sagt lite småskum...så för min del: Ut med honom!
Dilba och Tilde var inte heller speciellt bra, så kanske någon av dom?

*BÄLTESSTIRRET:
Ja, här får ni rycka in med någon förklaring, för det där fattar jag definitivt inte hur man orkar både se och lyssna på varningen om att man kör bälteslös. Körde bakom en bil i morse, en Volvo som har sin varning ovanför backspegeln och den tickade HELA tiden från Svalöv till LA, en sträcka på ca 2 mil! Jag hade blivit kokobello!
Förklaring tack!

*FLYGPRIS:
Ja...tur retur till Cypern för EN person = samma pris som till Thiland för 4 personer??? Nu hänger jag inte riktigt med faktiskt!?!?!
Förklaring tack!

*SNÖN:
Ja, den kommer antagligen och när den kommer ligger den i 2, på sin höjd 3 dagar och sedan smälter den bort i en härlig slaskig sörja!

*BRITTAN:
Jag har svårt att se hur man kan resa sig och ta tag i sitt liv utan att själv verka vilja det. Sen lever hon under extrema förhållanden. Tänk att ha 100-tals fotografer utanför ditt hem varje minut på dygnet som följer varje steg du tar och som dessutom smaskar upp feta rubriker som det kanske inte finns någon fakta bakom utan mest bara spekulationer...trots hennes ekonomiska oberoende...nä, jag är itne ett dugg avundsjuk. Tvärtom blir jag bekymrad för de små pojkarna hon satt till världen! Den där golddiggern Federline verkar ju vara en ganska sansad kille ändå...

*KOMMANDE STORM:
Ja, varför???
Förklaring tack!

Ja, här fanns lite funderingar!
Jag väntar spänt på era synpunkter, analyser och svar! :o)


Kommentarer
Postat av: Therese

Har förklaringar på ett par av Dina funderingar...
*Bältesstirret - Föraren ÄR redan kokobello (måste man vara om man kör obältad) och stors därför inte av blinkandet och pipandet

*Kommande storm - de döps ofta i Sverige till kvinnonamn och jag har hört att det beror på att de kommer i en farlig fart utan nån egentlig förvarning och ställer till en faslig oreda och kostar en massa pengar.
men jag vet inte...

*Tito Beltran - Ja du... jag har alltid haft svårt för denne man, men nog tycker jag hela denna soppan verkar skum. Varför går man som 18-åring med på att komma upp på hans hotellrum på tu man hand??? Och vad är det för jävla turnésällskap som fler än hälften verkar ha kännt till att "något har hänt" men ingen tar tag i det???
och Runar... don't even get me started!!!! Vad fan har den mesen med det att göra över huvudtaget? Han har väl inte fått vara i tidningen på länge och därför var an tvungen att lägga sig i... Ärligt talat, kan inte den fjanten klippa sig och skaffa ett jobb?

Postat av: Propp

Var är stormen undrar jag? Vill få ner några träd som står utanför tomten och stjäl sol på sommaren.

2008-01-18 @ 21:15:09
URL: http://propps.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja du..fundera vidare...
Tito..mysko att komma så många år efter med denna anklagelse..o våldtäckt..nä..var nog allt frivilligt..men han är ett svin..det tycker jag..o dum fru har han med..

Britney,,en avlivningsspruta kanske...

Stormnamn..ja det är norrmännens fel.det är de som startade..varannat kvinnligt..varannat manligt..i Amerkat får de oftast helgonnamn..fråga mig inte varför för det stod inte i tidningen..hehe..

Lets dance..kollar inte..patetiskt program..haha..

nått annat..ja just det bälteslampan..min mosters man löste det notoriska blinkandet så här..han drog bältet bakom förarstolen o knäppte i det..så slapp han det..jojo..lättare att slå sönder lampan..eller..fast idioti att köra utan bälte..billig livförsäkring..miss u /Q65

2008-01-19 @ 21:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback