På onsdag fyller vår Olle 4år!

Han kommer att vara på bild i HD under "Det ska vi fira".
Farmor och farfar har köpt en trampebil till honom och han kommer att bli överlycklig! Förra året köpte vi en trampetraktor till honom och han blev så glad att vi knappt fick med honom till dagis! ;o)
Vi har handlat en ny morgonrock, bandyklubbor med mål och filmen Råttatouie till honom. JAg tror han kommer att bli nöjd med det på morgonen. :o)

Annars rullar det på här. Tränar flitigt och det är så härligt! Fick instruktion i styrkehallen idag av en kollega. Vi ska träna lite ihopa har vi bestämt och det är så nyttigt att ha styrkan som kombination med spinningen! Även kul att ses och göra något tillsammans.
Veckans chock kom igår när inte Androla gick vidare...alltså det förtjänade dom verkligen att göra!! Detta uppträdet var 100ggr bättre än sist då jag tyckte Carola var helt övertänd! Men igår var hon lugn och proffsig och så samspelta...och väldigt snygga ihopa...men då kommer Nordman och tar kommandot?!? Jag bara: VAAAAA??? Kan inte med den där fornsvenska musiken med den raspiga rösten som låter likadant typ alltid! Känns som man hört låten 20000 ggr. Nääää, blääää! Tänk att Androla dessutom står till sidan för en sån som Christer Sjögren...äh, för fasen! Skärpning!!

Ett annat ögongodis mindre i rutan om helgerna är Matte från Bygglov. Det tveklöst snyggaste paret åkte ur Let's Dance - surt! För min del kunde den där grisbonden åkt först istället för Matte. Jag menar...hur f*n kan man snacka så jäkla snabbt och totalt obegripligt??? Det gäller verkligen att spetsa öronen för att höra hälften av vad han rabblar ur sig...*my god*!
Vinnare då?? Ja, det måste ju bli Tina o Tobias med deras sköna inställning och deras härliga leveranser varenda fredag. Vad gör det att hon visar rumpan eller missar en takt här o där när hon har en sådan charm!? Dessutom gilllar jag Tobias grymt mycket...mer känslor i en man får man nog leta efter! Tillägger att han leder knappt över Daniel Da Silva...det är ju en riktig pajsing! :o)

Well, nu väntar pluggande av NK. Prov på tisdag om atomer och ekosystem...huga!

C YA!
Kram C

Kommentarer
Postat av: LindA

Ska tänka på dig på tisdag på provet! Håller en tumme för att det går bra! Längtar efter "Vår helg"
Många kramar

Postat av: Karro

Hej!
Ja det va allt lite snö ute igår!
En trevlig kväll på tycho, sen tages :-)
Kram Karro

2008-03-09 @ 17:00:57
URL: http://www.tidigmamma.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja jädrar..här e en som håller tummarna för dig..hoppas du fixar det/Q65

2008-03-09 @ 20:52:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback