Huga!

I morse kl 06 var det ingen hit att köra bil till Lund kan jag berätta! Det var så dimmigt och disigt så det kändes som att köra i mjölk...helljuset på = kritvitt, halvljuset på = såg bara ett par meter framför mej...som pest eller kolera alltså.
Annars har dagen varit bra, trodde det skulle vara full beläggning idag eftersom det blev en flytt i torsdags men det var många hemgångar och vi hann tom baka en smarrig äppelkaka till middagsfikat! Då är det bra! :o)
Idag har jag och käcka göteborgskan S jobbat ihop. Hon är en go en, bott här nere i ca 3 veckor och pladdrar på som bara den på denna goa dialekt. Man blir ju bara så uppåt! :o)

Ikväll ska E på pyjamasparty hos kompisen E från kl 17-20. I morgon har R ett hett kalasschema att följa, E på kalas 10,30-12,30 i hemtrakterna och O på kalas 14-16,30 på Busfabriken i HBG...det blir att fara o flänga. Gött att jobba då...;o)

Såg att det var Melodifestival ikväll. Får kanske slöa på det lite. R lagar älgfärsbiff så det slamrar och slår i hela huset. *L* Ska bli spännande att smaka.

Najs lördag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback